A kihagyhatatlan Közösségi Média: Profitálj Te is az online marketing legújabb dimenziójából!

Az OMA közösségi média tudásanyaga, nemrég frissült. Olvass bele, az átdolgozott, bővített kiadásba!

Az internetezők egyre nagyobb számban vannak jelen és egyre több időt is töltenek el valamilyen közösségi oldalon. Ezt felismerve, nagyon sok cég próbálja ki üzleti céllal pl. a Facebookot. A legtöbb esetben sajnos azonban kudarc a vége ezeknek a megmozdulásoknak, mert hiányzik az ehhez a műfajhoz szükséges tudás. Ez nem a próbálkozók hibája, hiszen honnan lenne elsőre elég tapasztalatuk?

Piacvezetőnek lenni a közösségi média követőtábor alapján ma a legtöbb iparágban nem lehetetlen, sőt kimondottan könnyű lenne. Azon múlik, hogy melyik cég kezd el először komolyan, aktívan és tudatosan építkezni.

Készítettünk egy tudásanyagot ebben a témában is. Mi is a leírt elvek mentén építettük és a mai napig építjük Magyarország egyik meghatározó online marketinges Facebook közösségét.

Kinek szól ez a tudásanyag?

Profitálj Te is az online marketing legújabb dimenziójából!

Profitálj Te is az online marketing legújabb dimenziójából!

Olyan vállalkozóknak, döntéshozóknak, marketingeseknek, akik a közösségi média erejét kihasználva szeretnék építeni üzletüket! Neked szól, ha:

 • most tervezed azt, hogy üzleti oldalt hozol létre a Facebookon vagy üzleti blogot szeretnél írni;
 • már használod a közösségi média bizonyos csatornáit, de tudod, hogy lehetne ezt jobban is csinálni;
 • még nem ismered ebben az új világban rejlő üzleti lehetőségeket, de nyitott vagy arra, hogy felfedezd;
 • ki szeretnéd szervezni a közösségi média kommunikációd és szeretnéd tudni mit is jelent ez a feladat;
 • új lehetőségeken, új stratégián töröd a fejed és jó volna szélesítened a látóköröd;
 • szeretnél az első és a legismertebb lenni az iparágadban az Interneten;
 • vagy egyszerűen csak bosszant, hogy a versenytársaid sikeresebbnek tűnnek a Facebookon.

Ugye abban egyetértünk, hogy a sikerek eléréséhez tövig kell nyomnod a gázt? De nem mindegy milyen irányban áll a kormánykereked! Ezért az sem mellékes, hogy ugyanazzal a befektetett idővel, energiával és pénzzel mekkora eredményt tudsz elérni! Sokszorosa lehet a különbség aszerint, hogy a megfelelő tudás birtokában haladsz vagy a ködben tapogatózol.

Rövidítsd le a sikerhez vezető utat!

Akár éveket és milliókat spórolhatsz a tudásanyagunkkal, ami a közösségi média világába kalauzol el Téged. A közösségi média nem csak Facebookból áll. Ott van a Twitter, Youtube, a LinkedIn és persze ne feledkezzünk meg az egyik “legősibb” közösségépítő megoldásról sem, az üzleti blogról. És még ezeken kívül is számos közösségi média eszköz áll rendelkezésedre! Ne arra fordítsd az időt, hogy ezeket kiismerd, hiszen ezt mi már megtettük helyetted! Minden szükséges tudást megadunk Neked ahhoz, hogy elkezdj építkezni. Az alapoktól kezdve professzionális módon egyszerűen lépésről lépésre.

Mitől forradalmi az OMA Közösségi Média kiadványa?

Ebben az elektronikus tudásanyagban a következő kérdésekre a rengeteg gyakorlati példa és elméleti háttér segítségével megkapod a választ:

 • Mi az a közösségi média stratégia, ami a Te iparágadban célravezető lehet?
 • Mit tudsz ellesni és a saját üzletedbe beforgatni a nagy márkák, és a kis cégek közösségi média stratégiájából?
 • Hogyan válassz olyan vonzó nevet és témát a közösségi médiában, hogy már ez önmagában képes legyen szállítani a téma iránt érdeklődő rajongókat, követőket?
 • Miért és hogyan vezess üzleti blogot, hol tárold azt, és mit írj bele?
 • Kiknek működik itthon a Twitter-marketing, kiket lehet ezzel az eszközzel elérni, és hogyan?
 • Hogyan védd a saját privát adataidat a Facebookon?
 • Hogyan használd ki a Facebook Idővonal ingyenes marketing lehetőségeit? Hogyan hozz létre üzleti oldalt, és hogyan népszerűsítsd azt?
 • Hogyan kövesd a konkurenseid eredményeit anonim módon a Facebookon?
 • Mi a LinkedIn, és mikor érdemes ezt a közösségi oldalt használni az online marketingedben, és hogyan?
 • Hogyan tudod kihasználni a média megosztásokban (YouTube, Scribd, SlideShare, Google+, stb.) rejlő online marketing lehetőségeket?
 • Hogyan tudod mérni a közösségi média tevékenységed hatékonyságát?

Nem zsákbamacska, olvass bele!

Olvass bele itt!

Nézd meg a teljes tartalomjegyzéket is, mi mindenről szól ez a tudásanyag!

 

herich-roland“Az OMA Közösségi Média tudásanyaga választ adott az összes kérdésemre, sőt nagyon sok inspirációt kaptam, hogy miként javítsam a cégem közösségi média jelenlétet. Kifejezetten gyakorlatias, sokszor lépésről-lépésre útmutatót ad a kivitelezéshez, de átfogóan képviseli a stratégiai szemléletmódot is. Nagyon tetszett benne a sok sztori, példa és esettanulmány is!

Érezhetően rengeteg tapasztalat van benne, és ezzel valószínűleg éveket és milliókat spórolt meg számomra.

Köszönöm!”

Herich Roland, a Penta Unió Zrt. kommunikációs és marketing igazgatója

“OK, de mennyibe kerül?”

Gondolj bele abba, hogy mennyit érne meg Neked az, hogy irigykednének Rád a versenytársaid azért, mert Neked lenne a legnagyobb és legaktívabb követőtáborod? Az ehhez szükséges tudást kínáljuk.

Az ára: 14.900 Ft + Áfa (bruttó 18.923 Ft )

Ezért az összegért egy profi közösségi média szakértő kb. fél órányi tanácsadást nyújtana Neked. A tudásanyag segítségével viszont Te magad is képes leszel felépíteni professzionális közösségi média jelenléted lépésről lépésre – akár több vállalkozásodhoz is.

Miért döntöttünk az online kiadás mellett?

Sajnos lehet találni sok olyan gyenge színvonalú anyagot is az interneten, amit CSAK AZÉRT kénytelenek dupla, tripla áron adni, mert a puccos “csomagolás” költségeit valahogy fedezni kell és sokszor a díszes körítés eltereli a figyelmet a szegényes tartalomról.

Azért, hogy Neked, minél kedvezőbb áron oda tudjuk adni ezt a rengeteg tapasztalaton alapuló prémium tudást, megmaradtunk a pdf formátum mellett.

Ha a többi tudásanyagunkkal együtt vásárolod meg, akkor 56%-os kedvezményben részesülhetsz! Kattints a gombra és láthatod a részleteket is!

 

100% pénzvisszafizetési garanciaMinden kockázatod átvállaljuk: 100% pénzvisszafizetési garancia

Nincs veszteni valód, próbáld ki és ha nem találod elég hasznosnak a tudásanyagot, akkor a teljes vételárat visszafizetjük, csak 30 napon belül jelezned kell pénzvisszafizetési igényed! Azért merünk ilyen garanciát vállalni, mert mi is ezeket a módszereket követve építjük az Online Marketing Akadémiát.

 

Mit kockáztatsz, ha nem fektetsz be a közösségi média marketing ismereteidbe?

 • Azok a konkurenseid fognak nagyobb és aktívabb követőtábort építeni, akik ügyesebben csinálják, mint Te.
 • Félő, hogy olyan megmozdulásokra pazarolsz el időt és energiát, amelyek nem fognak működni és utána elmegy a kedved az egésztől.
 • A kezdeti csetlést-botlást végignézik a követőid és a versenytársaid is.
 • Ha kiszervezed ezt a feladatot, előfordulhat, hogy nem a megfelelő színvonalú szolgáltatást kapod. Ha nem értesz hozzá, ez fel sem fog tűnni.
 • Az Internet egy dinamikusan fejlődő dimenziójából lehet, hogy nem profitálsz annyit, amennyit lehetne. Sőt ha kimaradsz belőle, az pár éven belül olyan lesz, mintha ma honlapod sem lenne.
 • Az is meglehet, hogy hiányos ismereteidet csak nagyon sok hirdetésre költött pénzzel tudod majd pótolni.

Gondold meg még egyszer! Alig több, mint fél tank benzin ára…