Lehetőség: kielemezzük a honlapod!

A hosszú hétvége alatt véletlenül összefutottam egykori osztálytársammal, aki nem mellesleg korábban több anyagunkat is megvásárolta. Krisztián nem olyan régóta vállalkozó, néhány éve indította vállalkozását. Folyamatosan fejlődött, lépésről lépésre haladt online marketingjével is. Egész ügyes dolgai vannak. Arról mesélt, hogy noha 2 éve kezdte az online marketinget, úgy igazán fél évvel ezelőtt érzett rá az ízére és ez meglátszik az eredményeken is.

Megkérdeztem tőle, hogy emlékszik-e arra a pillanatra, amikor összeállt a kép és erőre kapott az online marketingje, vagy esetleg ez egy folyamatos fejlődés eredménye volt. A válasz nekem is kellemes meglepetés volt.

Elmesélte, hogy az indulástól fogva igyekezett minden információt magába szívni, ami az internetes értékesítéssel kapcsolatos, sikerült is elindulnia, nem is mentek rosszul a dolgok. Viszont a “nagy áttörés” akkor következett be, amikor az egyik Neten a Cégem Roadshow helyszínen összefutott Zsolttal, aki honlapokat elemzett éppen és megkérte, hogy nézzék meg együtt az ő honlapja fejlődési lehetőségeit is. És ez volt az ami egy hatalmas lendületet adott neki. Sok minden volt amit már tudott, de mégsem valósított meg, illetve kapott rengeteg új ötletet is.  Krisztián elmondása szerint egészen más volt, amikor egy szakember magabiztosságával a háta mögött állt neki honlapja fejlesztésének, azzal szemben, amikor saját magának kellett megtalálni a hangsúlyokat és a javítandó részeket. Egy csomó minden akkor és ott esett le neki és állt össze a fejében.

Honlapelemzés a Neten A Cégem Roadshow-n 1000 résztvevő előtt (Budapesti Kongresszusi Központ))

Honlapelemzés a Neten A Cégem Roadshow-n 1000 résztvevő előtt (Budapesti Kongresszusi Központ)

Ezt elmeséltem Zsoltnak, mivel már régóta “nyaggatom”, hogy csináljunk valami honlap kielemzős megmozdulást online formában is. Azokon a konferenciákon, ahol “live show” jelleggel szoktuk elemezni a résztvevők honlapjait, láttuk hogy óriási az igény erre.

Ezért most gyűjtünk “esettanulmányokat”! Ha szeretnéd, hogy  Te honlapoddal kapcsolatosan is adjunk tippeket, akkor dobd be ide a bejegyzés alá kommentben a címét. Ezek közül fogunk csemegézni és a következő bejegyzésben összegyűjtjük azokat a legfontosabb javaslatainkat, amik a legtöbb honlap hasznára válhatnak!

Ne feledd, nincs olyan, hogy ciki, Krisztián sem tartana ma itt, ha nem mert volna segítséget kérni!

Csak ennyit kell tenned:
Kérjük, add meg a honlapod webcímét és add meg a honlap üzleti célját is a hozzászólások között!

Az esetpéldákat péntek délig várjuk hozzászólás formájában! (2012. 11. 9. 12:00)

FRISSÍTÉS!

Elkészült az elemzés, aminek az első részét ezen a linken olvashatod: Weblap elemzés: Tipikus hibák a magyar weben – 1. rész

Comments

  1. Szia, kérem az oldalam elemzését

  2. Sziasztok!

    Igaz, hogy semmit nem optimalizáltam rajta, de furcsállom, hogy még 3 év után is csak utolsó az első lapon az organikus találatok között a ListaMester hírlevélküldő szolgáltatásom.
    Azt hiszem, azért, mert nem a szokványos CMS rendszerekben készült a nyitólapja, hanem ez egy java-s webalkalmazás, és talán a google kicsit furcsállja ezt.

    A ListaMester célja egyébként az, hogy profi hírlevélküldő szolgáltatást nyújtson azoknak, akik nem akarnak megfizetni egy dobozos terméket, vagy nyugati árviszonylatú szolgáltatást, mégis szükségük van a magas technikai színvonalra.

    Feri

    • Tulok Imrei szerint:

      Csak meg tudom erősíteni, amit Feri írt! Tök jó a szolgáltatása! Maga a rendszer is profi és az meg külön szimpatikus, hogy csak akkor kér pénzt, amikor már van feliratkozó elegendő, tehát kisérleti ötleteket is ki lehet próbálni – pénz kockáztatása nélkül!

      Lájkolom! :-)

  3. Sziasztok,

    Egy elemzésre tényleg kiváncsi lennék. Az Olvasoterem.com-on (elsősorban) könyvkritikákat közlünk, nem árulunk könyveket, tulajdonképpen nem árulunk semmit sem – de bevételre szükség lenne. Szóval jó lenne, ha egy szakértő csapat is véleményezné, hogy hogyan tovább… :) (Elképzeléseink persze vannak, csak éppen kicsit nehéz.)

  4. http://www.mitsportoljak.hu/
    Üzelti célok: az alacsonyabb áru vizsgálatra időpont kérés. Kapcsolattartás, oktatás azon ügyfelekkel, akik még nem tudnak dönteni.

  5. Segíteni a 25-55 közötti ügyfeleknek a saját életcéljaikhoz szükséges pénz előteremtésében.

  6. Sziasztok!

    Megköszönnénk, ha megnéznétek oldalunkat! Új kijutós játékot indítottunk http://www.closedin.hu címen, jól jönne néhány tanács :)
    Köszi!

  7. Sziasztok!

    Kérlek segítsetek holnapunk kielemzésében.

  8. Sziasztok!

    Mi internet alapú telefonszolgáltatással foglalkozunk. Webcímünk: https://www.ephone.hu. Igyekszem az OMA tanácsait beépíteni az oldalba (keresőoptimalizálás, közösségi média, webergonómia…stb, de biztosan akad még néhány dolog amin lehetne javítani.

    Köszönöm, Üdv: Kővágó István

  9. Sziasztok!
    Egy szuper, egyedülálló, szibériai vulkanikus ásványokból és organikus növényekből álló kozmetikumcsaládot hírdet a honlapunk: https://sites.google.com/site/litokomplex/ és webshop is van hozzá, de hiába jó a termékcsalád, nem igazán sikeres a honlapunk, mi lehet a gond?
    Üdvözlettel:
    W.Gabi

  10. Szabó Tamás szerint:

    Sziasztok

    Egy vidéki gyorsétterem honlapja ahol az ételek bemutatásra kerülnek és amiben még vannak lehetőségek. (?)
    Köszi.

  11. Elnézést rossz helyre írtam.
    Jól jönne egy pár jó tanács, jelenleg optimalizáljuk honlapunkat külső cég által az organikus találatok között. Építőanyag kereskedelemmel foglalkozunk. Honlapunk:www.otthonszigeteles.hu

  12. Honlap címe: http://vakuummatrac.hu
    Célja: vákuum matracok értékesítése online

  13. Naná, hogy szeretném! :-)
    Ma már én is sok mindent másképp csinálnék rajta, de jól jönne a szakértő “külső szem” segítsége!

    Üzleti cél: vevőszerzés; problématudat -> megoldás
    üzletág: privát coaching, személyfejlesztés

    Üdv:
    F. Tóth Krisztina
    akkreditált coach,
    a tudatos élettervezők “személyi edzője”

    http://www.mywaycoaching.hu

  14. Hosszú próbálkozás után olyan internet munkák összegyűjtése, amelyekkel valóban lehet pénzt keresni

  15. sziasztok,

    helyben (Érd) működő szolgáltatás bemutatása, népszerűsítése.

    Extra kérdés: mivel Érden üzemelünk a keresőbe nehéz keresni érden működő dolgokat. Olyan ez mint régen az Expressz: minden autót érden árultak, hiszen: Érd:06/1/…. :)

  16. Sziasztok!

    Ügyfelünk nyomására kicsit előbb tettük élesbe az oldalt, mint szerettük volna, így szívesen veszek külső szakértői kritikát.

    Jöhet hideg meleg bátran.

    http://www.classicahotel.hu

    Üdv, Gé

    • Azt kell hogy mondjam az egyik legjobb szállodai honlap mint design-jában mind használhastóságában (főleg navigációban), bár egy kicsit a design az sok lett gondolom megrendelői nyomásra. Az infók azok minden igényt kielégitenek felhasználói szempontból. A célok egyértelműek, az ajánlatkérő modul egy kicsit kiesik nincs fokuszban azt sokan nem fogják használni amúgy sem. Ránézésre egy kis onsite SEO is van bár a konkrét célt nem bírtam kihámozni.

      Gratula én megrendelőként mondanám ezt:)

      PS: Megtudhatnám a készítő cég nevét. (ránézésre egy soproni cég, aminek nem jut eszembe a neve) Előre is köszönöm!

  17. Rendezvények, elsősorban esküvők szervezésével foglalkozunk.
    Mit tehetnénk jobban?

  18. Oktatás, nevelés

  19. Üdv!

    A cég személyre szabott keresőoptimalizálás elemzésekkel foglalkozik. Érdekelne, hogy lehetne konverziót növelni a honlapon! A honlap néhány aloldala még átalakítás alatt van, de már működik minden.

    A honlap: http://keresooptimalizalasok.hu/

    Válaszotok előre is köszönöm.

    Sipos Csaba
    SIBA Tech Kft.

  20. Kedves Márton!

    Ez valóban jó ötlet!
    Cégünk elsősorban logó és arculat tervezéssel foglalkozik.
    Ehhez társul még a weboldalak építése is.

    http://www.bolkodesign.hu

    Üdv,
    András

  21. http://www.peterzsalu.hu
    Zsalugáter- és spaletta gyártással foglalkozó kisvállalkozás.

  22. Ngyon nagyra tartalak benneteket, ezért igazán kíváncsi vagyok minden észrevételetekre.
    Továbbá azért is, mert potnosan tudom, hogy egy külsős mennyire képes meglátni olyasmit, amit én belülről nem.
    Egyébként épp a napokban lesz készen az új weboldalam, de megvárom az – esetleges – észervételeiteket.
    Címe: http://www.vallalkozasdoktor.hu – Üzleti célja: az a néhány vállalkozó, aki valóban előrébb szeretne lépni a maga választotta úton, és ezért szívesen beavatna egy “külsőst”, DE nincs pénze vagy ideje hagyomásnyos coach-ra, vagy csalódott a tréningekben, vagy csak egyszerűen nem tud róla, hogy van hatékonyabb megoldás is; felkeressen és megossza velem a helyzetét.
    Előre is köszi:)

  23. http://www.fotozona.tk

    Jelenleg amatőr fotó blog aminek pillanatnyi célja munkáim bemutatása és az olvasó tábor növelése, hogy egy kapcsolódó vállalkozás indulásakor már lehessen kihez szólni.

  24. Sziasztok!

    Pont jókor jött az ötletetek, a hétvégén fejezem be? :) a járművek fogyasztás csökkentését eredményező égésjavító készülék honlapját.
    Gondolom, lehet rajta még csiszolni..

    A honlapcím: http//www.motoropt.hu

    Üdv:

    Zoli

  25. Sziasztok!

    Az oldalunk: http://kreativ-faldekoracio.hu

    Nagyon jó lenne egy szakértői vélemény. Blog van, sales oldal van, de elkelne egy-két jó tanács. :)) Hátha.

    Üdv és köszi a lehetőséget!

  26. Az oldalam: http://napiminimum.hu Cél: minél több embernek segíteni megvalósítani az álmait.

  27. Én nálatok végeztem, az első OMA tanfolyamon. Most egy külsős bevonásával reszelgetjük a honlapomat. Így három év után, kíváncsi lennék a véleményetekre.

    Üdvözlettel:

    Földes Gábor

  28. http://szilikon-karkotok.com/

    Reklámtermékek értékesítése. Az oldal célja tulajdonképpen az, hogy az az ügyfél rendeljen vagy árajánlatot kérjen.

  29. Sziasztok!

    A http://www.mixmarket.hu elvileg egy profi seo és fejlesztés eredménye, ti mit változtatnátok meg benne? ;)

    Üdv

  30. Automata kávégépek javításával és lúgosító kávé forgalmazásával foglalkozunk.

  31. Sziasztok!

    Az egyik cégem honlapjával kapcsolatos véleményetek érdekelne.

    Ez a cég az elmúlt 100 évben készült analóg hordozókat digitalizálja bármilyen modern adathordozóra.

    http://www.emlekmento.com

  32. Egyedi bútorok készítése, bútorfelújítás
    http://www.biedermeier-design.hu

  33. Bocsánat! Ismét Földes Gábor vagyok. A konyvelobudapest. eu-nál az előbb nem írtam le a fő célt, íme: ügyfelek szerzése a könyvelő iroda számára.

    Üdv,
    Gábor

  34. Teljeskörű esküvő fotó és videó szolgáltatás.

  35. Sziasztok
    Kozmetikumokat árulok és egy szépségszalont is üzemeltetek. A weboldal fő célja a krémek eladása, alcél a szépségszalon szolgáltatásainak ismertetése.
    Kíváncsi vagyok a javaslataitokra. Nagyon várom.
    Üdv

  36. Sziasztok!

    Kiváncsi vagyok, hogy szerintetek mit lehet javítani a honlapon .
    Munkátokat előre is köszönöm.

    Szívélyes üdv: Teodóra

  37. Sziasztok!

    Ingatlan közvetítéssel foglalkozunk. Eladó – kiadó lakásokat kínálunk Budapest belső kerületeiben. Weboldalunk: http://www.ingatlanok-hitelek.hu

    Az oldal célja, hogy bemutassa az érdeklődőknek a kinálatunkat és az ügyfél elsősorban telefonon, vagy emailben felvegye velünk a kapcsolatot.

    Nemrég készült el ez a weboldal és örülnék, ha a továbbfejlesztéshez tanácsokat kapnék.

  38. A honlapom célja a ” Heureka- the living company” vállalatirányítást, hatékonyságnövelést segítő eszköz népszerűsítése . http://www.vallalatvezetes.hu

    Mi a ” Heureka- the living company” ?

    Vállalkozás eredményességét növelő módszer, amellyel a munkatársak a mostani gazdasági körülmények között is azonnal képesek lesznek arra, hogy árbevételt növeljenek kevesebb költségfelhasználás mellett.

    A módszer segítségével a munkatársak begyakorolják azt, hogy hogyan lehetséges még hatékonyabban működtetni a vállalkozásukat – ill. azt a vállalatot – ahol alkalmazottként dolgoznak és ezáltal csökkenteni a vállalati költségeket, ill. növelni a hatékonyságukat, az árbevételüket és a vállalati eredményüket.

  39. Ismét egy szuper ötlet Tőletek! Igazán kíváncsi lennék a véleményetekre!

  40. Ez egy blog. Nem üzleti. Az oldal célja a futást kedvelő nők egy site-ba gyűjtése (az én szempontomból) . Nyilván van egy csomó kohéziós és “közszolgálati” funkciója is.Magam is tudom,hogy számos dolgon lehetne javítani. Talán a prioritásokat nem érzem, mit kellene hamarabb. Üdv, Gy.

  41. Üdv Mindenkinek !

    Honlapunk ingatlanközvetítés céljából jött létre. Jól halad, de lehetne jobban is… Várom a javító ötleteket.

    Előre is köszönöm

    Sásdi Lástzló
    Ariadne Ingatlan

  42. Sziasztok,
    Gratulálok, ez egy nagylelkű felajánlás Tőletek, biztos tanulságos lesz a végeredmény Mindenkinek!
    Nemrég elkészült honlapunk (www.terranovavakolat.hu oldal “javított” utódjaként, amit még kielemeztetek az OMA live-on :) hőszigetelő rendszerek forgalmazásával foglalkozik.
    A cél az lenne, hogy weblapon Röviden elmagyarázzuk a látogatóknak, hogy mi a különbség egy magasabb minőségű, és egy “gyanúsan olcsóbb” hőszigetelő rendszer között, hosszútávon miért éri meg jobb minőséget választani? Mint ahogy tanultuk, nem könnyű lekötni a látogatók figyelmét ilyen hosszú időre, mi lenne erre a legjobb módszer?
    Persze minden más észrevétel érdekelne ezeken kívül, min érdemes még javítani?
    Előre is köszönjük!

  43. Jelentkeznénk mi is! :-)
    Vendéglátóipari gépek és eszközök szaküzlete.

  44. Sziasztok, kíváncsi lettem. Szívesen élnék a felkínált lehetőséggel. Kereskedelmi ingatlanok közvetítésével foglalkozunk, Budapesten és remélhetőleg hamarosan egész Magyarországon. Várom az elemzéseteket. Köszönöm. Szép napot, Anikó

  45. Sziasztok!

    A webáruházamban nagy mellű nőknek árulok melltartókat: http://www.angelinafehernemu.hu

    Van egy külön blogom is, aminek a célja az érdeklődők gyűjtése és átirányítása a webáruházba: http://www.extramelltarto.hu

    Köszönöm szépen a lehetőséget!

  46. …kedves Márton, csak győzzétek

  47. Tatabrikett

  48. Üdv!

    Cégünk főleg utcabútorokkal foglalkozik.
    A vevőkörünk elsősorban cégek, az önkormányzatoktól, az éttermeken keresztűl az építőipari vállalkozásokig.
    Két éve váltottunk profilt mert az előző tevéknységi körünkben beszűkűlt a piac
    Mit tehetnénk jobban, hogyan tudnánk több céget megszólítani és meggyőzni, hogy ezek jó termékek?

    Üdv.:
    Gyula

  49. Sziasztok!
    Az oldalt kb. 3 hónapja indítottam, saját magam készítettem. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Előre is köszönöm.

  50. Onlinemegjelenés tervezés, kivitelezés és üzemeltetés

  51. Sziasztok,
    magyar és főként külföldi páciensek részére kínálunk implantációs és egyéb fogászati kezeléseket, szolgáltatásokat. Jól jönne néhány ötlet még…
    http://www.sgs-clinic.com
    Köszönjük a lehetőséget!

  52. Én is megpróbálom, hátha engem választotok!

  53. Sziasztok!

    Hajhullás elleni gyógynövény-alapú termékeket forgalmazunk: http://www.vargacseppek.hu Az oldal éppen egy tartalmi és arculati ráncfelvarrás előtt áll, és jól jönne minden tipp, hogy mit és hogyan…

    üdv

  54. Sziasztok!

    Egyenlőre még tesztszerveren található az oldal, ezért van ez a fura domain és ezért nem működik még több menüpont sem. Regisztrálni lehet már!
    A fődomain http://www.kulfoldi-munka.co lesz, de még itt található a tartalom:

    http://caprica.innoiq.com:9009/employee

    Fő szolgáltatásunk a külföldi munka német nyelvterületre, online állás hirdetés feladás és a munkaadó adatbázisunk bérbeadása. A slide showban egyesével a szolgáltatásokról kis reklám anyag lesz jó fotóval és egy kis design.

    Előre is köszi, várom a véleményeket!

    A legjobbakat!

    üdv: Szilárd

  55. Én is kíváncsi lennék egy-két szakértői véleményre. A http://www.vilagitasok.hu oldal energiatakarékos világítások forgalmazására lett létrehozva, és próbálunk mindent mellé tenni ami kellhet ahhoz hogy világíthassunk. Nem utolsó szempont, hogy az újdonságok elsőként nálunk jelentkezzenek, és mind ez pénztálcát is kímélve.

  56. Sziasztok !

    Segíteni mindenkinek , megvalósítani álmait és másképp gondolkodni.

  57. Sziasztok !

    Segíteni mindenkinek , megvalósítani álmait és másképp gondolkodni.

    http://valtsdvaloraalmaidat.hupont.hu/

  58. Network marketing, csapatépítés, illetve különböző termékek, szolgáltatások direkt értékesítése jutalékos rendszerben. Tagjainknak folyamatos passzív jövedelemforrás.
    Tényleg kíváncsi vagyok az eredményre!
    http://netmwork.webnode.hu/

  59. Sziasztok OMA -ék!
    Vitaminok, étrend-kiegészítők forgalmazása.
    A Google Pingvin hátrább sorolta a honlapot.
    http://flavin7-vitamin.hu
    Hibák biztos vannak. A másik webáruház pedig, nekem érdekes módon maradt a második, harmadik oldalon a keresőben, pedig ott már rég nem tettem ezért semmit..
    http://flavin7boltocska.boltaneten.hu/
    Örülnék ha kielemeznétek.
    Üdvözlettel!
    Kerepesiné Vali

  60. Sziasztok!

    Én is szívesen fogadom a jó tanácsokat.

    Üdvözlettel:
    Marton Melinda
    lótenyésztés-történet kutató
    http://www.lotenyesztestortenet.hu/

  61. Sziasztok,
    igaz, hogy még nincs kész a honlapunk, egy friss honlap, és még képlékeny, épp ezért nagyon jól jönne, ha még ebben a kezdeti időszakban kapnánk tőletek új ötleteket, meglátásokat. Nonprofit szervezetként szeretnénk különböző szolgáltatásokat, képzéseket eladni nem csak civil szervezeteknek. A honalp címe: http://www.inspiralocsapatepites.hu/

    Köszönjük!

  62. Sziasztok!
    Köszönöm a “lehetőséget”!
    Napjainkban egyre jobban felértékelődik az egészség, a jó megjelenés és a derű.
    Az egészséges élet egyik legfontosabb kritériuma a normál testsúly.
    Az elhízást a 10 legsúlyosabb betegség közé sorolják, oldalamon erről is tájékozódhatnak az emberek.
    Honlapom segítségével felhívni a figyelmüket, hogy a fogyókúrák egészségtelenek és általuk nem állandósítható a normál testsúly.
    Egy életmód programot ajánlok, mellyel pár hónap alatt el lehet érni és utána megtartani az egészéges, ideális testsúlyt.
    A programból megtanulhatók az egészséges élethez szükséges feltételek!
    (Pl. táplálkozás, mozgás, gondolkodás, pihenés, ralaxáció, stb.)
    Minden jót kívánok!

  63. http://megapuzzle.hu/

    Ez egy webáruház. Egyedi puzzle-kat gyártunk. A vevőkör elég specializált, mert drágán adunk nagyon magas minőségű terméket. Vagy ez nem is annyira speciális eset? :-)
    Én is örülnék, ha ránéznétek.

    Köszönöm
    Mátyás

  64. Csak kíváncsi vagyok mit írtok :)
    http://www.beau.hu

  65. Több mint egy éves a blogom és még csak idén szeptemberben jutottam el odáig, hogy a legfontosabb kulcsszavamra az első helyre kerüljek a keresőben. Kíváncsi lennék az elemzésetekre.

  66. http://mathiashostel.com

    Sziasztok!

    Egy hostelt uzemeltetunk harom eve, minden evben egyre jobban megy. Eddig semmilyen optimalizalast nem csinaltunk, de tervezzuk.
    Nagyon orulnenk nehany tanacsnak. Rengeteg hostel van Budapesten, nagy a verseny.
    Koszonom:
    Bence

  67. Sziasztok,
    januárban indult a weboldalunk http://www.mylittlehungary.com néven. Lassan, folyamatosan emelkedett a látogatók száma. Október elején a google találati listákból szinte “eltűntünk”. Sajnos nem sikerült kideríteni, hogy vajon miért. Nagyon örülnék, ha ránéztétek az oldalra.

    Az oldal célja, hogy a külföldi látogatók egy helyen mindenféle turisztikai szolgáltatást megtaláljanak, hotel-, autóbérlés, repjegy- koncertjegy vásárlás. Sok cikkel, térképpel, eseménynaptárral segítjük a tájékozódást.

    Előre is köszi

    Radácsy Kata

  68. Sziasztok,

    én is köszönöm a lehetőséget az elemzésre.
    A cégünk egyedi, tréfás ajándéktárgyak itthon, manufaktúrában történő gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.
    Ezek a termékek garantált sikert aratnak, természetes anyagúak, és nem köszönnek vissza a tucat ajándékboltokban.
    http://goo.gl/aANof
    http://goo.gl/dDQoy

  69. Társasházkezelés.
    Kérném a hontap elemzését, amennyiben ez ingyenes szolgáltatás.

  70. Már több éve fejlesztjük az oldalunkat. Kb fél évente teljesen megújulunk. A pingvin óta kicsit hátrébb csúsztunk, de a konverziónk nem rossz. Kíváncsi vagyok mit mondotok!

    http://vilagtrend.hu/

    Online tőzsde (főleg) kezdőknek a profilunk.

  71. Köszi a lehetőséget!
    http://www.nyitako.hu

  72. Sziasztok, jó lenne, ha az oldalt elemeznétek. Előre is köszönöm. Ja, professzionális kozmetika a profil

  73. Sziasztok!
    Coachinggal és lelki terápiával foglalkozom!
    Van éppen most egy kis átalakítás a honlapomon és nagyon sokat adna ha profik visszajeleznének! :)
    Előre is köszönöm Nektek!

    Eszter
    http://www.becoaching.hu

  74. Sziasztok!
    Én már részt vettem Zsolt SEO tréningjén, úgy érzem, már meg is valósítottam egyet s mást az ott tanultak közül. A weboldalunk egy törpesün hobbitenyészet honlapja
    http://www.torpesun.eu/ célja: megismertetni az embereket ezekkel a kisállatokkal, és rábírni őket, hogy tőlünk vegyenek sünit. A fő problémám, hogy a FŐOLDAL nem látszik a Google-ben, csak az aloldalak és nincs PR értéke sem, pedig már 2 éves oldal. Kíváncsi lennék, mit mondotok.

  75. Sziasztok!

    Nagyon köszönöm a lehetőséget, szuper lenne néhány tanács, ötlet.

    A weboldal címe: http://www.szamvitelsuli.com

    Mérlegképes könyvelő hallgatóknak állítok össze vizsga felkészítő tanfolyamokat.

    Nagyon szépen köszönöm:)

    üdv:

    Laki Elvira

  76. No erre én is kíváncsi vagyok

    http://www.mezeskalacs.hu

  77. megköszönöm, ha a http://www.szexivagynem.hu -t kielemzik!

  78. Hello!

    Nagyon örülnék, ha további jó tanácsokkal látnátok el :)
    Weboldalam: http://www.discoparty.hu
    Tevékenység: esküvői és rendezvény DJ …. partyszervezés….

    köszi.

  79. Van egy webshopunk is, kisemlős-felszerelésre specializálódva. Itt is szívesen veszem az elemzést. http://www.kisallatbolt.eu

  80. Tisztelt Zsolt és Márton

    Izgalmas és fontos témával foglalkoztok,köszönöm a lehetőséget.
    A grátiszt nagyon szeretik a nálam vásárlók is,tehát örömmel fogadom az elemzéseteket.
    Valódi hozama akkor lenne ha utána tudnánk együtt dolgozni és szárnyakat adni a http://www.artofhome.hu nak
    Üdvözlettel Bernadett

  81. Sziasztok,

    két dolog foglalkoztat SEO kapcsán:
    1. Hogy tudom megőrizni bizonyos helyezéseimet
    2. hogyan tudom hatékonyan a webshop + adatbázisépítés irányába terelni a látogatóimat.

    Köszönöm észrevételeiteket.

    Kata

  82. Szeretném a véleményeteket kérni: egy 2006 óta működő nagy hozamú befektetési lehetőséget szeretnék széles körben megismertetni, mert nagyon kevesen tudnak róa! Ezért készítettem ezt a honlapot. Mivel én már elég régóta ismerem a céget, és fél éve részvényes is vagyok, nekem érthető. De kíváncsi lennék egy kívülálló véleményére is, mielőtt nagyobb reklámkampányba kezdenék: mennyire érthetőek a leírások, mi az amire kíváncsi lenne még az, aki először találkozik ezzel a leehtőséggel. Köszönöm, ha segítetek kielemezni! :)

  83. A tegnap éjszaka beüzemelt Regionális közösségi hírportálról várom a véleményeteket. Annyira friss, hogy forró:D

    http://www.gomorilap.sk

    Üdv, Gé

  84. Kérem, elemezzétek a weblapunkat: http://www.reklamtargyexpressz.hu

    Célja: emblémázott reklámajándékok eladása cégeknek

  85. Ez egy elég spéci webáruház.
    Mármint csak azért, mert nagyon sok féle dolgot árulunk egy helyen és 2 nagyon különböző célközönségünk van.
    Lakosság részére: csocsó, biliárd, póker, darts és kellékei.
    Gyártóknak, szolgáltatóknak: ipari TFT monitor, érintőképernyő, nakjegy elfogadó, jegynyomtató, stb.
    Kíváncsi vagyok mit lehetne ehez hozzátenni, vagy pont hogy elvenni belőle :)

  86. Weboldal
    http://keptar.at.ua

    Célja:
    Minél több látogatója legyen.

    Még a Google találataiba is benne van.
    webhelytérképet nem tudom hogy kell készíteni a Google-nak.
    Webmestereszközöket használok….
    előre is köszi az elemezést

  87. Sziasztok Fiúk,

    nagyon megörvendeztetnétek, ha SEO szempontból rá tudnátok kukkantani a weboldalunkra: http://www.egeszsegkalauz.hu

    Előre is köszi,

    Szabó Gyuri

  88. Sziasztok!

    Köszi a lehetőséget!
    Kérlek nézzetek rá a honlapomra Ti is.
    Alapvetően egyedi fejlesztésű weboldalakat, adminisztrációs felületeket és különböző elszámolási rendszereket készítünk.
    Célunk, hogy jusson el az ügyfélhez – amennyiben igényli az adott munka – , hogy ez nem egy letöltöm, feltöltöm blogmotorral készülő honlap, hanem teljesen személyre szabott megjelenés és működés.

    Köszi!

  89. Sziasztok,

    A februári Online Marketing Akadémián tanultak szerint próbáltuk átalakítani a weboldalunkat. Örülnék, ha megnéznétek és elmondanátok mit gondoltok.
    Baba és gyerekjáték bérlés- http://www.jatekberles.hu
    Egy másik weboldalt is indítottunk nemrég a http://www.reklamdekoracio.com-ot. Ezt már eleve wordpress-ben csináltuk, igyekeztünk minden webergonómiai, stb szabályt alkalmazni. Kérlek mondjátok el , hogy mit gondoltok.
    Köszönöm
    Mayer Kriszta

  90. Sziasztok!

    A nagyszámú megmozdulás is bizonyítja, milyen jó ötlet, ez a “honlap kielemzős megmozdulás online formában” dolog! :)

    Babzsákfotelek népszerűsítésével, és online értékesítésével foglalkozom, gyártóként. Az üzleti cél az értékesítés és a feliratkozó gyűjtés.
    Itt: https://HuppanjBele.hu/

    Köszönöm a lehetőséget és sok sikert mindenkinek!
    Zsolti

  91. Ennyi hozzászólás közül lehetetlen, hogy ez a hozzászólás legyen a nyertes. :D

    Honlapom: http://www.spindelbau.hu

  92. Helló Márton és Zsolt!
    Még a kezdetekor voltam képzéseteken Oma 52 órás szuper-intenzív képzésen!
    A weboldal nem egyszerű mert elég sokrétű vannak vele terveim landig page stb…
    De egyenlőre még elég lassan döcög. Valahogy azt kéne össze hangolni hogy a szolgáltatások beérjék egymást a google-ben szóval várom a hideget-meleget mert nem egyszerű a feladat! Szép napot nektek! B.

  93. Nyereményjáték. Célja: klubtagok toborzása.

  94. Műholdas vételtechnika kis-és nagykereskedés, webáruház.

  95. Táncoktatás
    Még kissé hiányos, készülőben levő weboldalam.

  96. Sziasztok!

    A webáruházamban táplálékkiegészítőket árulok online boltos kisasszonyként.
    http://webvitaminbolt.com/yis/

    Ehhez tartozik egy blog is, ahol a varázslatos naplóbejegyzések formájában írok az olvasóimat az egészséges életmód rejtelmeiről, és igyekszem őket a webáruházam irányába is terelni. http://webvitaminbolt.com/

    Köszönöm.
    Radogna Edit
    online boltos kisasszony

  97. Sziasztok,

    A honlapom célja ügyfeleket szerezni könyvelési szolgáltatásra. Én is a “neten a cégem” segítségével kezdtem el a honlap készítést, olvastam is némileg hozzá a kereső optimalizálásról, de amúgy amatőr vagyok, ezért nagy segítséget jelentene, ha használható tanácsokat kapnék. A honlap sablonokból van kirakva, ezért programozni nincs lehetőségem (és nem is értek hozzá).

    Köszi
    Császár Csaba

  98. Tisztelt Címzett!

    Előre is köszönöm megtisztelő figyelmüket, és a honlap értékelését!

    Üdvözlettel: DD

  99. Szia, megköszönénk, ha megnéznéd a weboldalunkat, mi magunk csináljuk hosszú éjszakákba nyúlóan. Most áll a piac, mit csinálunk rosszul? Köszönettel.

  100. Kissné Molnár Zsuzsa szerint:

    Kezdő honlapom, tudom, még sok fejlesztenivaló van rajta :)
    http://softrainbow.ch
    bocsi, német ;)

  101. Ildikó szerint:

    Sziasztok!

    Előre is köszönöm a lehetőséget. Én két honlapomat mutatom meg nektek: http://www.dentalassistancehungary.com és http://www.zahnbehandlunginungarn.at

    A honlapok üzleti célja: Segíteni az ideutazó legfőképpen német és osztrák embereknek, hogy szebb és egészségesebb foguk legyen, ezáltal magabiztosabbak és sikeresebbek legyenek az élet minden területén.

  102. Tisztelettel kérjük szépen a honlap elemzését!

    Köszönettel:

    DD

  103. Köszönöm a lehetőséget, és nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyit értettem a tanításaitokból. üdv. Andrea

  104. Nagyon nagy segítség lenne! Tisztelettel:

    http://www.galaxy-centrum.com

  105. Tanácsot szeretnék kérni az oldallal kapcsolatban.

  106. Ez tényleg remek ötlet!

    A weboldalam: http://www.igazabolszerelem.hu

    A szerelemre és párkapcsolati boldogságra vágyók tanácsadója vagyok.

    Mindazt, ami a honlapon található, nagy örömmel és szakértelemmel és sokévi tapasztalattal állítom össze és nyújtom át mind egyéni konzultáció, mind online kurzusok, mind csoport-találkozók formájában.

    A bevétel mégis hullámzó: van, amikor jól megélek belőle, van, amikor kevésbé. Ezért lennék kíváncsi a véleményetekre.

    Köszönettel,

    Sarkadi Kriszta

  107. Több weboldalamat is ajánlanám:

    Számlázó, útnyilvántartó program:
    http://www.infocentrum.hu

    Projekt és feladatkezelő (vállalkozás szervező):
    https://www.btime.hu

  108. http://www.benso-iranytu.hu
    Ezen az oldalon alternatív gyógyító szolgáltatást, elektronikus könyveket próbálok eladni.

    http://www.nyelvikorrep.hu
    Ezen pedig távoktatásos francia nyelvleckéket árusítok haladóknak, vizsgára készülőknek.

    Köszönöm a lehetőséget!

  109. Hatalmas ötlet!!!, Önzetlen segítségeteket előre is köszönöm, minden kicsi ötlet nagy segítség számomra!!! :)
    Előre is köszönöm!!!!!!!!

  110. Sziasztok!
    Nagyon jó ötlet az elemzés, csak legyen rá időtök. Autófelszerelésekkel foglalkozunk és nagyobb látogatottságot szeretnék.
    Köszönöm én is a lehetőséget, üdvözlettel Iván

  111. Sziasztok!
    A weboldal: http://szakemberaneten.hu
    Az üzleti cél: a szakembereknek (mesterembereknek) megtanítani, hogyan lehet a szaktudásukhoz méltó és profitot termelő weboldaluk.

  112. Sziasztok!

    Kb fél éve indítottuk be a weblapunkat, jelenleg 2 pagerankunk van, a google keresőben az 5-8. helyen mozgunk “éttermi program” keresésre. Szeretném ha elemeznétek. Cégünk kifejlesztett egy éttermi számlázó és raktárnyílvántartó rendszert, ehhez csináltuk a weboldalt.
    ettermiprogram.npaszoftver.hu
    Köszönettel előre is
    Lepsis Dániel

  113. Molett ruházattal foglalkozom. Az oldalamnak vannak hiányosságai. Megköszönném ha pár jó tanáccsal szolgálnátok. Köszönöm szépen.

  114. Sziasztok

    Az oldalam forex témakörben közvetítéssel foglalkozik és csak 4 hónapos, jó lenne ha egy szakértő szem is ránézne.

    fx-forexshop.com

    Üdvözlettel László

  115. Sziasztok!

    Örülök a lehetőségnek és nagyon örülök neki! A weboldalunk célja
    – a Najapi gyógyító technika megismertetése az emberekkel,
    – hírnevének növelése,
    – és az alapszintű képzésekre résztvevőket vonzani.

    köszi! Horváth-Lukács Judit

  116. Sziasztok!

    Látom a végtelen számú igényt, így csak félve írom le a honlapunk címét, hátha az is belefér még… ;)

    http://angolnyelvtanitas.hu

    Előre is köszi, ha belefér ez is, ha pedig nem, akkor sincs harag.;))

  117. Sziasztok!

    Honlapunk és cégünk wellness termékek és ezekhez kapcsolódó
    szolgáltatások értékesítésével foglalkozik, cime:

    http://www.jakuzzi-infraszauna.hu

    Remélem, mi is benne lehetünk a “szórásba”, előre is köszönöm a segítségeteket!

    üdv

    Gyöngyi

    http://www.jakuzzi-infraszauna.hu

  118. Előre is köszönöm a honlapelemzésben a segítséget!

  119. Az oldal Honvéd Kulturális Központ tevékenységét mutatja be, ami elég sokrétű: kulturális programok, könyvtár, étterem, kávézó, rendezvényhelyszín (a Stefánia palota is hozzánk tartozik), és persze első sorban honvédségi protokolláris rendezvények.
    Kíváncsi vagyok, a nemrég indult oldalról mi a véleményetek!
    Köszönöm!

  120. Sziasztok,

    Én is szívesen venném, ha honlapunkat kielemeznétek. Honlapunk babzsákok eladásával foglalkozik.

    Segítségeteket előre is köszönöm!

    Üdv,
    Fanni

  121. Sziasztok!

    A weboldalunk címe: http://www.edeserzes.hu.

    Prémium termékeket árusítunk, elsősorban csokoládé, tea, kávé és bor formájában. Szeretnénk, ha az oldalunk híre minél több olyan vásárlóhoz el tudna jutni, aki megengedheti magának, hogy csúcskategóriás termékekkel kényeztesse magát/szeretteit.

  122. Sziasztok, túrázáshoz, utazáshoz, nyaraláshoz szükséges ruházatot, felszereláseket forgalmazunk az üzletünkben és a webshopban is. A webshopot 1 éve kezdtük, magunk fejlesztgetjük. Jó lenne, ha egy kivülálló szakértő is véleményt mondana róla.

    Köszönettel: Gyuri

  123. Webáruházunk magyar termékeket értékesít, magyar készítők, feltalálók termékeit.

    Nagyon megköszönnénk egy elemzésnek.

  124. A nemzetközi kajak-kenu élet valamennyi szakágát fotózzuk.

    http://www.canoephotography.com/

    Köszönjük szépen a lehetőséget!

    Üdvözlettel:

    Kerepesi Zsuzsa

  125. Sziasztok!

    Hajdúszoboszlói apartmanokat kínálunk az oda utazó turistáknak. Nagyon jól jönne egy szakértői vélemény.
    http://www.julia-apartman-hajduszoboszlo.hu

    Üdvözlettel: Júlia

  126. Sziasztok!
    Előre is nagyon köszönöm a segítségeteke!
    Munkatársakat keresek: csapatépítés, network marketing, WowWe értékesítése.
    Ezáltal egy biztonságos passzív jövedelmet mindannyiunk számára.
    http://penztermeles.hu/
    http://esely.hu/

  127. Sziasztok!

    Örülök a lehetőségnek, jó lenne ha kisorsolnátok. Esküvőfotózással foglalkozom, elsősorban Zala, Somogy , Veszprém megyében. Azért is örülnék az elemzésnek, mert az optimalizálás során bizonyos kulcsszavakra sikerült elérnem, hogy az első oldalakon szereplek, mégsis kevés az új látogató az oldalamon. Jó lenneTőletek , mint szakemberektől tanácsot kapni.

    Oldalam: http://www.kunigundaeskuvofoto.hu

    Köszönettel,
    Bányácski Kinga

  128. Sziasztok!

    Elnézést, ha ismétlődik az oldalunk elemzésével kapcsolatos feliratkozásunk, de nem látom megjelenni a kommentek között, ezért még egyszer megpróbálom:

    http://www.jakuzzi-infraszauna.hu,
    wellness termékek és kapcsolódó szolgáltatások értékesitésével foglalkozunk, nagyon megköszönnénk egy szakértő szempárt és véleményt.

    üdv

    Gyöngyi

  129. Sziasztok,

    1. http://www.millerweb.hu/
    célja: Célunk, hogy azoknak a kis- és közepes vállalkozásoknak, intézményeknek, szervezeteknek is elérhetővé tegyük azokat az online-offline szolgáltatásokat, melyekkel sikeresebben, hatékonyan érvényesülhetnek piacukon.
    Megtervezzük arculatát, segítunk megjelennie az interneten, támogatjuk tevékenységét!

    2. http://ajanlat.millerweb.hu/
    Azonnal költözhető weboldal.

    köszönöm

  130. Oldalunk most áll egy ráncfelvarás elött, igy kifejezetten jol jon most a ajanlat

  131. Helló Márton és Zsolt!
    Nem vagyok kimondottan vállalkozó, sőt munkanélküli vagyok és tanyán élek. Ezért is kerestem olyan megoldást, amellyel akár itthonról is elindíthatok valami jövedelem szerző tevékenységet. Ez a Talk Fusion. Fizetés, bevétel hiányában igen csak korlátozott a mozgásterem, így az offline kapcsolat teremtés egyenlőre szóba sem jöhet. Az összes ismerősöm viszont be van oltva MLM ellen. Nos, ezért is kérem a segítségeteket a web lappal kapcsolatban. Informatikailag zéró vagyok, de azért kísérletezem.
    Üdv: János

  132. Helló!

    Pillanatnyilag saját magam végzem az optimalizálást és igazítom az Adwords hírdetéseimhez. Néha ez elég jó sikerül és korrekt helyen jelenünk meg a keresésben. Mindenféle jó tanácsra vevő vagyok.

    Hőszigetelőanyag kereskedelemmel foglalkozunk.
    Honlapunk: http://hoterminatorkft.honlap.hu

    Üdv.:
    Szilárd

  133. Sziasztok!
    Valóban kíváló az ötletetek, amit mi sem bizonyít jobban mint a rengeteg érdeklődő…
    Speciális építőipari területen tevékenykedünk évek óta: régi épületek, vályogházak megmentése, felújítása, konfortosítása stb. a célterület.
    A honlapokat 3 éve magam szerkesztem, Facebook üzleti oldalunkkal párhuzamosan állandóan frissítem. Van heti pár száz érdeklődő és a keresőkben is jó a helyezésünk, ám a megbízás még igy is kevés: dilemmám, hogy az építőipar mélyrepülése, a honlap hiányosságai avagy a kettő együttes hatása miatt?
    Mi a véleményetek?
    Üdvözlettel: Wibela

    http://www.tanyafelujitas.5mp.eu

  134. Több okból is szeretném ha kielemeznétek web-lapomat.
    Első ok mert szeretnék sikeresebb lenni.
    Másik ok, hogy elmúltam már 60 éves és kicsit hosszú volt a vajúdás de nagyon sokat tanultam közben.

    Célom új és hasznos dolgokat mutatni az embereknek. Mint pl. Konferencia terem használat, vagy energia takarékosság.
    Izgatottan várom válaszotokat.
    Üdvözlettel: Aradi Zsóka

  135. Sziasztok!

    Kérlek Benneteket, hogy elemezzétek ki a fenti honlapomat!

    Köszönettel, és további jó munkát kívánva:

    Tamás

  136. Üdvözlöm a hozzászólókat.
    Vagyis sziasztok!ű

    Tavaly készült el a köntöse a honlapnak http://www.kertfuvesites.com

    Van neki sok hibája .Azt én is tudom ,de csak télen érek rá fejleszteni .Most pedig jön a tél. De melyik irányba fejlesztjünk?
    Te mint látogató mit szeretnél látni ,hallani ha kertépítőt keresnél a kerted megépítésére?
    Mi győzne meg arról ,hogy engem kell felhínod a szolgáltatás kivitelezéséhez?

    Üdv Éva

  137. Sziasztok,

    Nagyon örülnék, ha a honlapunkról véleményt mondanátok!

    Előre is köszönöm szépen!

    Üdv,
    Andrea

    http://www.flottarent.hu – autókölcsönzés

  138. Üdv!

    Kielemeznétek?

    http://tarhely-domain.co/

  139. Üdvözlöm a hozzászólókat.
    Vagyis sziasztok!ű

    Tavaly készült el a köntöse a honlapnak http://www.kertfuvesites.com

    Van neki sok hibája .Azt én is tudom ,de csak télen érek rá fejleszteni .Most pedig jön a tél. De melyik irányba fejlesztjük?
    Te mint látogató mit szeretnél látni ,hallani ha kertépítőt keresnél a kerted megépítésére?
    Mi győzne meg arról ,hogy engem kell felhínod a szolgáltatás kivitelezéséhez?

    Üdv Éva

  140. Szemüvegkeretek, teljes szemüveg rendelése online vagy boltunkban

  141. Üdv!

    Kipróbáltunk pár technikai csemegét, linképítést, de a konverziónk is lehetne jobb, illetve a shorttail szavakra is lehetnénk erősebbek. Szuper lenne, ha mondanátok pár okos gondolatot!
    Oldal: http://cipooutlet.com
    Előre is köszönjük,
    Tamás

  142. Szervusztok,

    nagyon megköszönnénk, ha oldalunkról véleményt mondanátok. Egy viszonylag fiatal sportággal, a floorball-lal foglalkozunk, nagyon sok gyerek és szülő nézi oldalunkat. szeretnénk, ha egy profi megmondaná, hogyan tehetnénk még érdekesebbé.

    Segítségeteket előre is köszönjük!

    Szép estét
    Zsuzsa

  143. Szervusztok!

    Nagyon örülnék, ha segítenétek a honlap fejlesztésében. Jogvédelem (biztosítások) értékesítésével foglalkozok.

    Köszönöm a lehetőséget, szép napot kívánok!

    S.Andrea

  144. Fogászati rendelő.

  145. Sziasztok,

    Nagyon örülnék, ha a honlapunkról véleményt mondanátok!

    Előre is köszönöm szépen!

    Üdv

    Etelka

  146. Sziasztok,

    rendezvényszervezéssel, első sorban party service tevékenységgel foglalkozunk. Nem kézzel fogható terméket adunk el, kíváncsi lennék a véleményetekre az oldalról…

    Köszönettel,
    Oláh Károly

  147. Sziasztok,

    Nagyon örülnék, ha a honlapomról véleményt mondanátok!

    Előre is köszönöm szépen!

    Üdv

    Etelka.

  148. Szabósággal foglalkozok..
    Előre is köszönöm a javaslatokat.
    Sándor

  149. Sziasztok!
    Dühöngés elleni megoldásokat adunk építkezőknek, felújítóknak. Honlapunk: http://otletekepitkezoknek.hu/
    Várok minden észrevétel amivel még jobbá válhatunk!
    Horváth Judit

  150. http://www.freshfitness.hu

    Látom, van érdeklődés! Én is beállok a sorba. Remegő orrcimpákkal várom az elemzést.

  151. Sziasztok!

    http://www.ajandeksziget.eu
    Cél a boltunk népszerűsítése elsősorban Szegeden füstölő, illóolaj és ásvány- féldrágakő témában.

    http://www.bababoltszeged.hu
    Cél a bolt reklámozása elsősorban a szegedi kismamáknak.

    Minden építő jótanácsot szívesen fogadunk.

    Előre is köszönöm:

    Misi

  152. Köszönöm a lehetőséget.
    Magam szerkesztem és alakítgatom a cégem honlapját, több kevesebb sikerrel.

    Konyhabútor tervezéssel, gyártással, beépítéssel, lakásfelújítással és beépíthető konyhagépek értékesítésével foglalkozunk, Budapest és Nyugatdunántúl területén.

    Webszerkesztést nem tanultam, a netten ami tudást összeszedegettem azt használom.

    Kiváncsian várom a szigorú kritikát. További szép napot.
    http://www.konyhabutorland.hu

  153. Üdvözlet!
    Nem régen van honlapom, nekem most tetszik de viszont biztosan van javitani való rajta. Jö lenne ha hozzászolásotokal tudnék rajta korrigálni.
    Segítségeteket előre is köszönöm

  154. Biotermek webaruhaz – biotik.hu

  155. Nagyon sokat dolgoztam rajta, de mindig jól jöne egy külső szemlélő, és a napi 3-7000 látogató miatt talán még referenciaként is megéri kielemezni. Célunk az időjárás előrejelzés: Esotanc.hu

  156. Sziasztok! Beállnék a sorba:)

  157. Sziasztok!

    2 honlapot is kezelünk az egyik pilatesre és gyógytornára specializálódott: pilates-gyogytorna.hu.
    A másik céges egészségfejlesztésre, sportnapokra, csapatépítésre: e-negyzet.hu.
    Segítségeteket, véleményeteket előre is köszönöm!
    Móni

  158. Kedves Márton és Zsolt!

    Az online marketingben és a keresőoptimalizálásban is abszolút kezdő vagyok. Egy komoly online háttérrel rendelkező MLM hálózatot építek, online és offline módszerekkel egyaránt. Mindenféle hasznos tippet szívesen veszek, ami növelhetné a weboldalam látogatottságát.

    Üdvözlettel,
    Fodor Péter

  159. Sziasztok!

    Ez a téma rengeteg embert érdekel!!!!
    Engem is!
    Két honlapom fut saját szerkesztésben, HACCP, Munkavédelem , kémiai biztonság, üzletnyitás, oktatás, gyártmánylapok témában jelenleg! Céljuk ezeknek a szolgáltatásoknak az eladása és ehhez érdeklődő szerzés!
    http://www.haccp-tanacsado.hu
    http://www.haccptanacsadoi-segitseg.shp.hu

    Mindkettőt folyamatosan fejlesztem, de biztosan lehetne még javítani rajta!

    Segítségeteket előre is köszönöm

  160. Sziasztok! Hajhosszabbítással foglalkozunk. Valahogy az eddigi adwords eredményeink nagy mértékben csökkentek, nem értjük az okát. Látva a jelentkezések hatalmas számát, matematikailag nem sok esélye van annak, hogy éppen a mi honlapunk kerül majd `sebészkés alá´. Azért megpróbálom. Üdvözlettel: Nagy Zoltán

  161. Sziasztok!

    Ha lehetőség van rá, elemezzétek ki, hátha tanulhatunk belőle!%

    Előre is köszönöm!

  162. Sziasztok!

    Régiós turisztikai weboldalt készítünk! Várom az építő jellegű kritikákat! Köszönöm!

  163. berettyohir.hu

    A közel 1 éve indult hírportállal a célom az, hogy minél több Berettyóújfaluban és vonzáskörzetében élő lakos, illetve a város iránt bármilyen okból érdeklődő ember megismerje a honlapot és rendszeresen felkeresse azt, így vonzó hirdetési felületet teremtsek a városi érdekeltségű kis-, és nagyvállakozások számára.
    Kíváncsian várom az észrevételeiteket :)

  164. Sziasztok!
    A honlapom Formula 1-es eredményeket és közvetítéseket közöl. Szeretném ha az oldalról elfogadható mennyiségű hirdetéssel és/vagy közvetlen támogatással némi pénz érkezne be, legalább a honlap fejlesztése és üzemeltetése szintjéig.

    http://f1info.hu

  165. Kertépítés által a zöldvilág megteremtésének segítése.

  166. Sziasztok! Előre is köszönöm ezt a lehetőséget! Remélem kapok pár építő kritikát a A http://www.kosarasaniko.freewb.hu oldalamról!
    Építész tervezőként tevékenykedem, azonban eddig nem sokat tettem azért, hogy a honlapom ismertté váljon. Először digitális portfóliónak szántam ezt az oldalt, hogy már az állásinterjú előtt bemutatkozhassak a munkáltatónak. Azóta önálló tervezési feladatok reményében folyamatosan frissítem a tartalmát.

  167. Ez egy szuper felajánlás, élek a lehetőséggel. Mindig szívesen tanulok!
    Honlapom: http://profipalyazatok.hu
    Üdv:
    Emese

  168. Elég jó helyen vagyunk de minden szempont számít. Az üzlet hibátlan a honlapomban még lehet hiba. Köszönöm ha rá néztek.
    http://pluszpenzforras.info

  169. Sziasztok,

    PONT aktuális! Most van átalakulóban az oldal. Célja elsődlegesen a garázskapuk, vagyonvédelmi eszközök és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások értékesítése, vevőgenerálás. Tudom, hogy ez elég általános cél, de jelenleg ez a legfontosabb.
    Köszönettel!

    Kántor Nóri

  170. Szeretném, ha növekedne a csoportom forgalma és a bevételem, hiszen én is online mlm-el foglalkozom! A mi szakmánban különösen fontos egy jól elkészített weboldal, webbolt!
    http://www.dxn.dxn.hu

    Üdvözlettel:
    Tóth Lajos

  171. Sziasztok!

    Nagyon kiváncsi lennék a véleményetekre, ezért élek a kihagyhatatlan lehetőséggel és benevezem az egyik honlapunkat.

    http://hajozz.eu/ Tengeri hajóutakkal foglalkozik. A célja, hogy minél többen kérjenek ajánlatot és foglaljanak, valamint megismerhessék ezt az utazási formát.

    Most nagyon izgulok, hogy ott leszek e a szerencsés kiválasztottak közt, de ha nem, remélem az esettanulmányokat valamilyen formában közzé teszitek, hogy abból is tanulhassunk!

    Nagyon köszi.

  172. Szeretnék jelentkezni a honlapelemzésre. Honlapom címe: http://czeroczki.gportal.hu. Köszönettel, Czeróczki Zsuzsanna

    • Dísznövénytermesztéssel és -árusítással, kerttervezéssel foglalkozunk. Kertészmérnökként messze áll tőlem a marketing, szeretnék többet tudni róla. Előre is köszönöm a jótanácsokat!
      Üdvözlettel,
      Czeróczki Zsuzsa

  173. Kedves Márton,

    nekünk is tetszik az ötletetek. :-)

    Pár mondat cégünkről: a hazai reklámiparban szeretnénk rendhagyó, figyelemfelkeltő megoldásokat kínálni. Újszerű látásmóddal, dinamikával, egyedi stílussal (egyúttal figyelve a trendeket) szeretnénk régi- és új ügyfeleink kedvében járni.

    http://www.jelenet.hu

  174. Kedves Márton,

    nekünk is tetszik az ötletetek. :-)

    Pár szó cégünkről: a hazai reklámiparban rendhagyó, figyelemfelkeltő megoldásokat szeretnénk kínálni. Újszerű látásmóddal, dinamikával, egyedi stílussal (egyúttal figyelve a trendeket) szeretnénk régi- és új ügyfeleink kedvében járni.

    http://www.jelenet.hu

  175. Megtalálja mindazt amit keres és remélhetem meg is találja. Próbálkozunk már egy pár éve kisebb nagyobb rendeléssel, de még mindig lehetne több.

  176. http://adobevallas-konyveles.hu

    Könyvelés, tanácsadás a profil, köszi, ha ránéztek és adtok ötletet :)

  177. Köszönöm a felajánlott lehetőséget, remélem a mi oldalunkat is elemzitek és valamilyen hasznos tanácsot kapnunk, ha nem gondolom a típus hibákról később írtok majd a blogban.
    A tavaszi Neten a Cégem napon határoztuk el, hogy szeretnénk weboldalt.
    Cégük hirdetés- és reklámszervezéssel, valamint dekorációs munkákkal foglalkozik.
    Mini ügynökségként dolgozunk 20 éve. A gazdasági helyzet és az online hirdetések elterjedése miatt az ügyfeleink száma drasztikusan csökkent.
    A mellékes bevételnek számító dekorációs tevékenységünk egy nagyobb hansúlyt kap, ezt szeretnénk minél jobban előtérbe helyezni.

  178. Sziasztok!

    A lehetőséget köszönöm úgy magam, mint mások nevében is.
    Amennyiben a weboáruházamra esne a választás http://www.ajandek-centrum.hu akkor arra szeretnék választ kapni, hogy milyen módon tudnám elérni, hogy a látogatóinkból vásárlók váljanak. Annak ellenére, hogy optimalizálás, adwords is fut, futott az oldalon nem sikerült a konverziót emelni. Célunk, mint ahogy más webshopé is az, a vásárlás emelkedés valamint az, hogy a visszatérő vásárlókat üdvözölhessünk a webáruházunkban.

    Előre is köszi

  179. Honlapom nem üzleti jellegű, mindent ingyen adok, ami rajta található, mert Jézus szerint, az evangéliumot ingyen kaptuk, ingyen is adjuk tovább. De hogy még többekhez eljuthasson az örömhír, ahhoz szívesen elfogadok egyszerű, de hatékony módszereket, ötleteket, javaslatokat, mert nem vagyok informatikus. Mintegy ötven aloldal nyílik honlapomból, s közel száz más internetes címem van, ugyanezzel a céllal: “Hirdessétek az evangéliumot!” Laikus nyugdíjasként még három blogot is frissítek naponta, itt az adott sémát használtam, de ránézhetnek ezekre is, hátha lehetne hatékonyabban közölni a szöveges információkat, hogy a látogatottságom növekedjen. számomra ez az üzleti siker, ha minél többen rendszeresen olvassák a léleképítő üzeneteket.
    http://utmutato.blog.hu/ http://oromuzenet.blog.hu/ http://andreas.blog.hu/
    Hálás köszönettel és tisztelettel: Garai András http://www.garainyh.hu/com/eu/info
    (éppen most van karbantartás az ingyenes szerveremen, ezért pillanatnyilag nem minden érhető el, de rövidesen minden helyreáll itt is: http://web.t-online.hu/garainyh/)

  180. Sziasztok!

    Egy kedves ismerősömnek készítettem egy weboldalt, aki konkrétan megmondta, hogy hol mi legyen, készen kaptam az anyagot ami felkerült.
    Az oldal: http://www.daosin.hu
    Az oldal célja egy termék értékesítése.
    Külső linkek még alig vannak, most kezdem az építést.
    Ha időtökbe belefér az átnézése, akkor érdekelne a véleményetek!
    Előre is köszi!
    Üdv.
    Gyula

  181. Sziasztok!
    Köszönöm a lehetőséget, hátha az én honlapom kerül elemzésre.
    Egyedi ásvány ékszereket készítek.
    A termék eladás növelése, több megrendelő lenne a cél.
    Három éve működő honlapom: http://www.mykriszta.com
    Most készülő honlapom: http://asvanyekszerbolt.hu/
    -ez utóbbiról, – mivel bérelt webáruházról lévén szó, -egy cég próbált lebeszélni, mer-hogy problémás lehet.
    Mire számíthatok?
    Előre is köszönöm: Kriszta

  182. Köszönöm a felajánlott lehetőséget, remélem a mi oldalunkat is elemzitek és valamilyen hasznos tanácsot kapnunk, ha nem gondolom a típus hibákról később írtok majd a blogban.
    A tavaszi Neten a Cégem napon határoztuk el, hogy szeretnénk weboldalt.
    Cégük hirdetés- és reklámszervezéssel, valamint dekorációs munkákkal foglalkozik.
    Mini ügynökségként dolgozunk 20 éve. A gazdasági helyzet és az online hirdetések elterjedése miatt az ügyfeleink száma drasztikusan csökkent.
    A mellékes bevételnek számító dekorációs tevékenységünk egy nagyobb hansúlyt kap, ezt szeretnénk minél jobban előtérbe helyezni.
    Bocsi lemaradt a webolal címe: http://www.reklamtabla-autodekor.hu

  183. Sziasztok, egy játékwebáruházat üzemletetek, vannak termékek amikre az élmezönyben vagyok, másokra a “fasorban” sem!
    Remélem egy onlin kiértékelés folyamán megutdhattom mi is a probléma az oldalon.

  184. Van még egy weboldalunk is ez a http://www.lezergravirozo.hu ennek is szeretném az elemzését kérni.

    Ma este az RTL híradóban lesz látható a cégünk (MD Line Kft) egy érdekes és elgondolkoztató jelenség miatt kérték segítségünkel. Aki teheti nézze meg. Előre csak annyit, hogy az amúgy is …. lévő BKV-t sújtja ez is.

  185. Sziasztok!
    A Pingvin óta igencsak visszaesett a lapom, a vőfély kulcsszóra a 7-8. pozícióról. Most az 50 és 90 között szambázik. :-( Jól jönne egy-két jó tanács. Vőfélykedéssel foglalkozom.
    Üdv: szaky

  186. Sziasztok! Mi falusi vendégházunkban biztosítunk Erdei Iskolai programot iskolás osztályoknak és baráti társaságoknak falusi disznóvágást. Én is szívesen fogadom az építő jellegű kritikákat! http://www.tulazoperencian.hu

  187. Jó lenne tudni, milyen is ez a honlap egy zsakember szemével

  188. Jó lenne tudni, milyen is ez a honlap egy szakember szemével

  189. Jó lenne tudni, milyen is ez a honlap egy szakember szemével.
    http://www.komplett-ingatlan.hu

  190. Köszi!:)

  191. Sziasztok

    Tevékenység:Üzleti Partner közvetités

    http://www.sokprofit.hu/

    Global Partner 3 – A megbizható üzleti kapcsolatok szálitója.

    Szép napot és jó üzletkötéseket kívánok.

    Imre

  192. Szeretném kérni az elemézést.

    Köszönöm!

  193. Üzleti Partner közvetités http://www.sokprofit.hu/

  194. Szeretném kérni az elemézést.

    Köszönöm!

    http://www.parfumeden.hu

  195. Szia Márton, szia Zsolt!

    Remek ötletnek tartom ezt a kezdeményezést, örülök, hogy ilyen kitartóan “nyaggattad” a Zsoltot :).

    Céljaink:
    1, Hasznos tippeket kapni tőletek és ezáltal színvonalasabbá csiszolni a
    lapunkat
    2, Olyan kellemes honlap létrehozása, mely feldobja az olvasója napját
    3, 2013-ban havi egy alkalommal 15-20 fős tréningek tartása önmagukból és
    életükből többet kihozni vágyók számára.

    Köszönöm a lehetőséget:
    Fenyvesi Róbert

Trackbacks

  1. […] Szimpatikus.hu Közösség, a “Ingyen honlapelemzés az OMÁ-tól” című bejegyzésre szeretném felhívni a figyelmeteket. Várom a hozzászólásokat, […]

Szólj hozzá!

*