Google Plus: Felhők a közösségi média egén

A Google nemrég bemutatta a legújabb közösségi szolgáltatását Google Plus néven. Többször történt már ilyen az elmúlt években, így önmagában a megjelenés és a bevezetés még nem hír, nem írnánk róla bejegyzést az OMA Blogján. Azonban ez most egy kicsit más helyzet. A Facebookhoz, Twitterhez hasonló megoldásokat korábban is próbált összehozni a keresőóriás, Wave vagy éppen Buzz néven, de ezek valahogy nem futottak be. A Google Plusnak még nem volt ideje bizonyítani, és a következő hónapok eldöntik, hogy a tömegek hajlandóak-e átvándorolni  egy már megszokottból valami újba, azonban az összes eddigi próbálkozásból eddig ez a legígéretesebb.

De térjünk vissza most egy picit 2011. áprilisára.

Google +1

Google +1 gomb

Google +1 gomb

Áprilisban, amikor megjelent a Google +1 gombja  sokan hihettük még azt, hogy ezeknek a megjelenése a Google nagy dobása: megalkotta a Facebookon megszokott “Tetszik” gombot a saját nyelvén. Lehet +1-ezni a keresőben lévő természetes és fizetett találatokat, lehet +1-ezni különböző weboldalakon megjelenő tartalmakat.  Ma már egyértelmű, hogy ez az áprilisi bejelentés csak a jéghegy csúcsa volt.

Mi az a Google Plus?

A Google +1 gombjainak megjelenése egy tökéletes marketing gépezet egyik első eleme volt. Ez volt ugyanis az előszele a Google új közösségi szolgáltatásának, a Google Plusnak.  A közösségi média legújabb gyermeke remekül kezelhető és meglepően egyszerű felülettel rendelkezik, sokkal felhasználóbarátabb, mint a Facebook volt az elején, vagy amilyen akár még most is. Igaz, hogy azt már megszoktuk,  így nehéz tisztán látni, de tény a Google szakemberei webergonómiából most is remekül vizsgáztak. A Plus központi eleme az ismerősökön alapuló csoportok, úgynevezett “körök”, és az ezekben a körökben történő tartalom megosztás.

A Google Plus felülete

A Google Plus felülete

Ha Neked még nem sikerült regisztrálnod, akkor itt láthatsz egy kis demót belőle: Google Plus Demo

Regisztráció?

A Google Plust egyelőre csak meghívóval lehet használni (mint régen az iWiWet), de 100% hogy ez nem marad sokáig így. A hivatalos álláspont szerint még béta verziós a rendszer (de mi nem az a Google családban?) és ezért nem nyitott a regisztrációs űrlap. Szerintem azonban ez sokkal inkább a  marketingről szól. Amit nem kaphat meg mindenki, ami nem elérhető korlátlanul, az sokkal érdekesebb. Azaz, csak úgy mint a +1 gombok áprilisi bevezetése, ez a meghívásos megoldás is, nem más mint egy piaci bevezetés része.

Felhősödünk

Kell-e nekünk a Google Facebookja?

Nem. És ezt a Google-nál is tudják. Az emberek nem fognak százmillió számra átpártolni a Google-höz akkor, ha ott is ugyanazt kapják mit a Facebookon. Ismerősöket, általuk megosztott tartalmakat, kommenteket stb. A Google Plus talán éppen ezért is, nem egy Facebook klón.

Saját vízióm szerint ennél jóval többről van szó.

Jól látszik a felületen hogy a Google Plus nem önmagában egy közösségi oldal, hanem a rendszer szervesen integrálja egybe azokat a Google alkalmazásokat, amiket az emberek eddig külön-külön használtak. Kereső,  naptár, térkép, fotóalbum, e-mail (Gmail), hírek, fordító stb. Ha ehhez hozzácsapjuk a Google Docs-ot, ahol dokumentumokat, prezentációkat hozhatunk létre és a tárolhatunk, a YouTube-ot, mint videómegosztó portált, a Bloggert mint blogmotort és még sorolhatnánk, akkor látjuk, hogy minden központosul. Kicsit talán ijesztő is lehet. Pláne, ha belegondolunk abba, hogy a Google Adwords hirdetéseknek egy nagyon komoly löketet adhat, hogy vélhetően egy közösségi jellegű felületen is megjelenhetnek majd AdWords hirdetések, és talán a demográfiai célzás is megvalósul az Adwordsben már Magyarországon is. És akkor az Android mobil platform és a Google Plus viszonyáról még egy szót sem szóltunk: nagyon komoly távlatok fognak megnyílni itt hamarosan.

Látható tehát, hogy a szemünk előtt, mi több velünk együtt teljesedik ki a számítási felhő, aminek a részesei vagyunk, és ami igazából kikerülhetetlen lesz. Jóval több tehát ez a Google Plus mint a Facebook koppintása.

Google Plus: rengeteg szolgáltatás egy helyen

Google Plus: rengeteg szolgáltatás egy helyen

Természetesen ezzel kapcsolatban nagyon sok kérdés felmerül az emberben, de várjuk ki, kapjon egy kis lendületet ez a Plus, és akkor úgy is foglalkozunk még vele.

Szerinted mennyire lesz életképes Magyarországon a Google Plus a Facebook mellett?

Comments

  1. Ez megérzés nálatok?:-) Éppen most molyolok benne..:-)) Egyelőre még csak Kör-özök a felületen..:) tetszik.

    Ezzel most az a bajom, hogy megint lett egy olyan hely, ahol baromi sok értékes időd elbámészkodik az ember..:))

    • Így van ez, be kell tudni osztani :) Néha nem könnyű…

    • Hírek szerint a +1 gombok bel fognak számítani a GOOGLE találati arány számításába. Egyik szemem sír, a másik meg nevet. Ezek szerint még bonyolultabb lesz elérni a megfelelő pozíciót a keresőben. Másrészt viszont egy új lehetőség a “gyengébbeknek” a kiemelkedésre. Olvasva a fentieket, tapasztalva a G fejlesztéseit – lehet hogy nam is a MS hanem a G lesz a rettegett nagytestvér a jövőben? :)

    • gabor szerint:

      Szia!
      hogyan sikerült meghívót szerezned?
      Köszi

  2. Nyelv Elek szerint:

    Figyeljetek oda pls a nyelvtanra, mert bosszantó, amikor egy érdekes tartalom olvasása közben az ember szeme fennakad az ilyesmiken:
    – mellet –> mellett
    – integrálja egybe –> integrálja
    – abba hogy, –> abba, hogy

    • Köszönjük, hogy szóltál javítottuk. Ez nem helyesírási kérdés, sokkal inkább elütésekről van szó. De számunkra az igazán a lényeg, hogy a tartalommal nincs gondod :) Üdv, Zs.

  3. Oszi szerint:

    Mindenkinek szép napot!

    Két napja tesztelem a G+.
    -Letisztult.
    -Egyszerű!
    -Könnyen használható!
    -Gyors!
    -És nem utolsósorban szép!
    -kétszemélyes világnak, illetve zárt csoportoknak 100% hogy jobb.

    De a lényeg:
    -jól építhető
    -jól rendezhetők az ismerősök
    -csak az lát valami véleményt hozzászólást akinek szánom
    Pro és kontra
    -hogy betör-e,és lesöpri-e a piacot nem tudom.
    -lesznek akik maradnak, lesznek akik átmennek
    -az átlagos user, aki csak szerepelni akar a világ elött az marad,
    -akik tele “postolják” az oldalt maradnak.
    -akik játszanak fanatikusan azok is maradnak., míg ott nem lesznek jobb játékok
    (azt ugye tudjuk,- hogy ez nem igazán a GOOGLE piaci elképzelése)
    -akik tényleg kapcsolatokat akarnak építeni és ápolni azok mennek.
    -kettőt nem fog használni igazán senki.

    Talán ennyi a magán véleményem,
    az eddigi tapasztalataim alapján.
    Oszi

  4. Teljesen egyértelmű, hogy ez a felület lesz a cégeké, a Facebook pedig a magánembereké.

    Aki szeretne előrébb kerülni a keresőben, az a Google szolgáltatását választja.

    Ákos

    • “Teljesen egyértelmű, hogy ez a felület lesz a cégeké, a Facebook pedig a magánembereké.”

      Hm, ez elég meredek állítás azért :) Kifejted mire alapozod?

    • Magánemberek nélkül kevés értelme lenne a cégeknek egy közösségi hálóban szerepelniük (ha csak az nem olyan speciális, mint a linkedin).
      Így ha nem lesz a G+ban aktívan jelen elég ember, akkor nem lesz értelme a cégeknek sem aktívan foglalkozni vele.

    • Na meg: a Facebook például szépen hoz számunkra számszerűsíthető bevételt. Tehát, ha a Facebook nem a cégeké, az enyém egy kivétel. :)

    • Stein Emilné szerint:

      Szerintem nem lesz ilyen egyértelmű népvándorlás vagy széthúzás az oldalak között. Mert szerintem egyik nem zárja ki a másikat. Lehet, hogy egyes cégek, akik előrébb akarnak jutni a keresőben, az a G+-ot választják, de attól még nem feltétlenül muszáj a régebbi közösségi oldalakról mint tag kilépni és átvándorolni a másikba. S itt szeretnék hozzászólni az OMA – Zsolt – hozzászólásához, hogy egyértelműen én nem vettem észre, hogy akkora népvándorlás lett volna az IWIW-ről a Facebookra. Kétségtelen, hogy mára már a Facebook népszerűvé vált, kiterjedt, de attól még a régi közösségi oldalakról szerintem nem léptek ki, nem szüntették meg ott a tagságukat, csak azért, hogy átpártoljanak a másikra. Hanem egyszerűen ide is regisztráltak, de ott is maradtak mint tagok. Tehát ide is mennek, meg oda is mennek. Mert minden, vagy majdnem minden, közösségi oldalnak van valami plusz szolgáltatása, amiért esetleg arra az oldalra húz. Tehát nem törvényszerű, hogy egyszerűen átvándoroljanak egy másik oldalra, mert az tetszik nekik jobban. Persze, ez is fennállhat, mert az emberek különbözőek, és más-más dolog tetszik egy-egy oldalon, vagyis nem egyforma az ízlésünk. Tehát szerintem nem lesz egyértelmű széthúzás, különválás a két közösségi oldal között. Pl. én is azt csináltam, hogy több közösségi oldalon rajta vagyok még mindig. Igaz, ezt az oldalt, a G+-t még nem láttam, csak most olvastam róla először, de biztos jó lesz, mert praktikus lesz azzal, hogy mindent egy helyen lehet megtalálni. De attól még én visszamegyek az IWIW-re, vagy Hi5-re, stb, mert esetleg ott vannak más barátaim, ismerőseim, akikkel csevegni akarok, vagy esetleg onnan küldök nekik egy képeslapot, stb. Hiába tetszeni fog a G+ pld., de attól én még visszalátogathatok a régi oldalakra is, mert ott is vannak olyan szolgáltatások, ami érdekel.

      • Én sem szüntettem meg a fiókom iwiwnél, de idén csak egyszer néztem fel.
        Facebook jobban megfogott. Ma már minimális időt töltök FB-n is.
        Várom a g+ -t.

  5. adamkof szerint:

    Szerintem nagyon is életképes lesz. A körök koncepciója, nekem nagyon tetszik.

  6. Valaki tudna nekem küldeni egy meghívót? Szívesen kipróbálnám én is.

  7. Halász László szerint:

    Sziasztok!

    Valaki tudna küldeni meghívót? Már nagyon “nyomkodnám” én is, de hiába íratkoztam fel az első napokban a meghívó kérésre, csak nem akarják küldeni.

  8. Tetszik. Eddig is mindig a Google-t használtam. Most is a Google 5 öt és a Google Crome t használom.
    Szeretnék minél előbb regisztrálni rá
    Tisztelettel
    kkovax38@gmail.com
    kovacs@mapking.hu (ez is gmail) Dokumentum tára fantasztikus.

  9. Ákos szerint:

    Sziasztok!

    Szerintem mielőtt megcsinálták a Google mérnökei a Plus-t, alaposan tanulmányozták a FB-t. És rájöttek, hogy a FB-n nem lehet igazán jól megszólítani a közönséget célzott hirdetésekkel, mert eleve nem lehet széles rétűen célozni. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom… ellenben az adwords gyakorlatilag egy távcsöves puska!:)

    Számomra egyértelmű, hogy a Googlenek az a célja, hogy az érdeklődési és ismeretségi körökbe rendezéssel sokkal jobban kategorizálja a felhasználókat, hogy célzott, hatékony hirdetéseket tudjon eléjük tolni.

    Ez is csak egy adatbázis üzlet!:)

    Szintén privát véleményem, hogy nem fognak a Plus-al átütő sikert elérni… 2-3 közösségi oldalt macerás kezelni. A Plus meg olyan, mintha NewYorkból átköltöznél egy lakatlan szigetre. Nincs ott senki, ebből adódóan unalmas, kevés az esemény.

    A legtöbb ember a FB-ra kikapcsolódni, szórakozni jár… azt meg FB tökéletesen megadja a maga gyermekbetegségeivel együtt.

    Szóval a Plus nem más szerintem, mint egy álcázott marketing gépezet!:) Ennek ellenére Google fun vagyok!:)

    Ákos

    • A Facebook hirdetés is lehet távcsöves puska, ja jól állítod be. :-)
      Nagyon pontosan lehet célozni az embereket, ráadásul olyan szempont szerint is, amire az AdWordsben még nincs esély.
      Többek között erre is kell nekik a G+.

      • Ákos szerint:

        Igazad lehet Richárd! Én csak abból indultam ki, hogy igen komolyan összegeket morzsolok el az Adwords oltárán… van is bőven tapasztalat… Facebook esetén sajnos sokkal gyengébb, már-már lehangoló eredményeket kaptunk. Bár ez termék függő is valószínűleg…

    • Érdekes, én meg pont azt mondanám, hogy Facebook-on sokkal pontosabban lehet célozni. Az Adwords nem ad annyi lehetőséget. Facebookon pl. lehet csak a 29-39 közötti nőket megcélozni, aki egy bizonyos városban lakik, akiknek egy ismerőse a mi oldalunk követője. De lehet olyat, is, akinek épp szülinapja van, vagy…szinte bármit! A Facebook hirdetési felülete szerintem szenzációs. És a konverzió ott van, ahol az Adwords-nél, ez nálunk 30-60Ft között leledzik, ami nagyon jó. (Konverzió, nem kattintás! A konverzió nálunk feliratkozást jelent.)

  10. Sziasztok!
    Ha még van valakinek meghívója szívesen tesztelném én is!
    remetelaci@gmail.com
    köszönöm!

  11. A facebookra is jó régen regisztráltam (még meghívó kellett), körülnéztem, érdekes volt technikailag, de nem volt érdekes tartalmilag, mert alig volt rajta valaki. Aztán eltelt pár év, és mostmár tartalmilag is érdekes.
    A G+ most érdekes technikailag, de ez is csak akkor fog igazán érni valamit, ha majd sokan lesznek ott.
    Azt mondjuk valószínűsítem, hogy ehhez nem kellenek évek, mint anno a facebook esetében.

  12. Valaki tudna nekem küldeni egy meghívót? Szívesen kipróbálnám én is.
    Köszönöm
    kkovax38

  13. Tudna nekem is küldeni valaki egy meghívót?
    Annyit olvastam már a G+-róla, de még nem volt alkalmam kipróbálni.
    korcsak(kukac)gmail(pont)com
    Köszi

  14. Zsazsi szerint:

    Nekem nagyon tetszik!
    Meghívót hogy lehet kérni???? :)

  15. galyaszkata szerint:

    Szia, kérhetnék egy meghívót ? Köszönöm, Kati

  16. Szintén meghívót szeretnék kérni a G+ -hoz.

    Előre is köszönöm!

    fotohir@gmail.com

  17. galyaszkata szerint:

    Ó, bocs a cím, amire a meghívót küldhetitek : galyaszkata@gmail.com

  18. Ha sikerült nektek meghívót kapni, akkor nekem is küldjetek, mert gondolom a Zsoltiék lassan már kifogynak belőle.:) atomjani@gmail.com Régóta vadászok rá.

    Témára visszatérve szerintem nagyon jó lesz. Gmail felhasználó rengeteg van, elvileg némi trükkel a facebookból is át lehet importálni az ismerősöket. Ha nem lesz hülye alkalmazás és játék kérések, akkor a türelmetlenebbek is szívesen választják.
    Én drukkolok a google-nak, szerintem ők sokkal felhasználóbarátabb oldalt tudnak csinálni, mint a Facebook fejlesztői.

  19. Én még most hallottam először a Google Plusról..Lehet, hogy valamit nem olvastam el korábban?
    A leírás mindenesetre tetszik. Én a Facebookon csak kínlódom. Remélem, ez az oldal áttekinthetőbb lesz.(Bár lehet, hogy egyedül vagyok ezzel) És lesz magyar nyelven is.
    Köszönöm.
    Marika

    • Mária, még nem maradtál le semmiről, ez nagyon új dolog. És már magyarul van minden! :)

    • Fiastyúk szerint:

      Szia Marika!

      Köszönöm a hozzászólásodat! Mintha csak magamat hallanám … :-) Nem tudok angolul, nem ismerem a technika nyelvét, viszont van egy egészen kicsi gyerekem, úgyhogy most nincs is időm megtanulni :-( Ha a G+ olyan könnyedén használható lesz, mint a gmail ésmagyarul beszél, nem csak itt-ott, hanem mindig, akkor szeretni fogom.
      Égek a vágytól, hogy kipróbálhassam.
      És remélem, később megosztod velünk, te milyen tapasztolatot szereztél vele!

      Fiastyúk

  20. Zsolt megdobsz engem is egy meghívóval?

  21. George szerint:

    Köszi a leírást a G+-ról. Szívesen megnézném.

    Tudna valaki, talán Zsolt, egy meghívót küldeni? Hálás lennék érte. euro-kukac-freemmail-pont-hu

    Előre is köszönettel

  22. saabi szerint:

    Én eddig minden Google alkalmazást imádtam, megnézném ezt is, ha kapok egy meghívót. (xeem.nagysz@gmail.com)

    Amúgy meg az a véleményem, hogy a FB buborék idővel kifullad, csitulni fog és sokan a G+1 felé fognak fordulni. Nekem a FB rendszere/felülete egyébként annyira nem logikus, hogy eddig nem is vettem a fáradtságot, hogy megértsem. Sajnálom rá az időt. A Google abban is zseniális, hogy a szoftvereit pillanatok alatt megérti az ember és használni tudja, nem kell hozzá napokig tanulmányozni és próbálgatni. Csomó időt megspórolnak. Bízom benne, hogy a G+1 is ilyen lesz. Ha a FB nem talál ki valami újdonságot, akkor esélyes, hogy a G idővel lekörözi, de az egy darabig el fog tartani, mert úgy tudom G felhasználó messze nincs annyi világszerte, mint FB.

    • saabi szerint:

      az előző hszben a G felhasználó alatt pl. Gmail vagy GApps felhasználót értek, tehát aki regisztrál is náluk… Az evidens, hogy mint keresőt, sokkal többen használják… :)

    • Küldtem meghívót!

      “G felhasználó messze nincs annyi világszerte, mint FB”

      Ez akkor igaz, ha regisztrált felhasználókról beszélünk. Összességében a Google felületeit szerintem sokkal többen használják mint a FB-ot.

      • saabi szerint:

        Jah, ezt írtam én is a második hszban, természetesen a regisztrált felhasználókra gondoltam…

        Köszi a meghívót és Halász Lacinak is – többet már nem kérek, ne pazaroljátok feleslegesen! :)

  23. Sziasztok,

    cégnek is tudtok meghívót küldeni (somogykertje@gmail.com, vagy info@somogykertje.hu)?
    Megköszönöm!

    Kata

  24. Na ez az én szerintem simán vinni fog mindent. Miért?
    Mert a Guglinak olyan további szolgáltatás rendszere van, ami überolhatatlan a FB számára. A + már egy hete fut, tetszik.
    Én most itt pl. a Docs szolgáltatásról beszélek. Eljutottam oda – és nem csak egyedül, hogy nincs szükségem saját gépre:) Ugyanis bármely gép, ami elé leülök, az a sajátom, ha van net. Behívom a felületet és minden anyagomat a felhőbe mentem. A kollégák is dolgozhatnak rajta.
    Az mondják, a FB fanok ki se mozdulnak onnan, másképp kell hirdetni. Igaz. Viszont a Gugli erősebb az üzleti vonalon és előbb utóbb kényelmetlen lesz kétfelé kukkolni. Sokáig meg fog maradni a FB, de lehet, hogy szép lassan az iwiw sorsára jut.
    Mindenesetre a jövő héten még futtatok FB kampányt :)))

  25. Timár János szerint:

    Sziasztok! A bejegyzés csak megerősített abban a “gyanúban”, hogy minél előbb meg kell ismerni és ki kell próbálni. Annak idején a Gmail is így indult és szerintem egy nagyszerű dolog lett belőle. Nem szeretnék lemaradni sem a Plus-ról, sem a hasznos információkról, amit itt az OKMA.hu-n találunk. Köszi! Egy akadály van: nem tudom, hogy ki tudna egy meghívót küldeni? Előre is köszönöm: timarjanos@gmail.com

  26. Még valami eszembe jutott: a gmail felülete megváltozott a + használatával.
    Az új gombokkal és oldalt egy levélfolyam résztvevőit látom, a levelek külön lapon is megnyílnak és a képek fölött akár konferenciát is szervezhetek azonnal a témáról. Jobb, mint a chat.

  27. Ákos szerint:

    Szeretnék én is kérni egy meghívót!:)

    akos981@gmail.com

  28. szerintem hamarosan el fogják lepni az érdeklődők. Az iwiw, majd a facebook után senki nem akar lemaradni az új közösségi szenzációról. Egyszerűen ott akarnak majd lenni, nehogy valamiről lemaradjanak. Ha meg már ott vannak, akkor ott is fognak ragadni. A cégek meg majd nyomják a “talpalávalót”, hogy ott is maradjanak napi 1-2 órára.

    Nagyon várom a “coca” és a “pepsi” nagy harcát.
    Én sem akarok kimaradni. :) Kérek szépen egy meghívót!
    köszi,
    péter

  29. Én már a megjelenés napján bedobattam a weboldalba, majd meglátjuk mi lesz belőle.. :)

    És mivel abszolút elfogult vagyok a cloud computinggal kapcsolatban, ezért engem a kis felhőcskéjükkel teljesen levettek a lábamról guglijék! :) Én abszolút ebben látom a jövőt és céges szinten már el is kezdtem tolni a saját céges cloud projektet, főleg mivel mi international cég vagyunk és a 40 ország több, mint 6000 dolgozójának tökéletes lenne ez a kis future platform..és akkor nem kéne harcolni egy mac pro-jért a kompatibilitás miatt, a tesze-toszán működő nemzetközi intranetünkről nem is beszélve… :) Szóval én aszondom: HAJRÁ GUGLI! :)

  30. János, kaptál meghívót!

    • Timár János szerint:

      Nagyon köszönöm. Az a jó a GPLUS-ban, hogy egyszerre ismerős is, meg újdonság is. Nem lehet egykönnyen megunni!. Még egyszer kösz!

  31. Csilla szerint:

    Sziasztok!

    Tudna nekem is küldeni meghívót?
    Nagyon szépen köszönöm.

    csillabrt@gmail.com

  32. Nagyon jó, szeretném én is kipróbálni, ha küldenétek egy meghívót! :)
    nagykrisztian76@gmail.com

  33. Számomra ez egy érdekes kérdés a virtuális világgal kapcsolatban:

    Most megy a Facebook tőzsdére, de vajon mekkora a cég vagy a márka valós értéke? Most ment a rádióban, hogy a Facebook esetén divatról és új szokásokról beszélhetünk. De mekkora a divat és a szokás gazdasági ereje? Addig tart amíg nem jön egy jobb, gyorsabb, színesebb, egyszerűbb, zöldebb másik?

    Talán márkahűség dönthet ebben a kérdésben…

    Mind e mellett az a privát véleményem, hogy a Plusnak nincs esélye robbanás szerű eredményeket elérni. Ahhoz már valami teljesen új koncepcionális változásra lenne szükség. Úgy gondolom, hogy a jelen kor szükségleteit halál pontosan telibe találta a Facebook.

  34. Biztos olyan jó ez a felhő? – tényleg minden adatot csak úgy feltöltenénk rá???!

    • Ha az ember tisztában van a kockázatával, és ennek tudatában használja, akkor jó dolog!

      • Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nem értem, hogy miért reszketnek annyira emberek az adataikért. Amíg nem vagy államelnök, vagy beépített ügynök, addig nem hiszem, hogy bárkinek érdekében állna visszaélni az adataimmal… Amúgy is, hogyan tudna valaki a nevemmel, a lakcímemmel meg a telefonszámommal visszaélni?!
        Tényleg nem értem.

        • nem a személyes adattal élnek vissza, hanem azokkal az adatokkal, amikkel dolgozol. Pld. készítesz egy árajánlatot és ahhoz a konkurencia hozzáfér. aztán ott van pld. ha egy file csak megsérül és több hónapos munka odvész…

  35. Ha az a vízió, hogy a GPLUS lesz a cégeké, akkor elég rosszul indítottak, mert a Google Apps-ot használó céges e-mail címemmel még meghívó mellett is azt írja, hogy: “Hoppá… e funkció használatához Google-profilra van szükség. A Google-profilok szolgáltatás nem érhető el szervezeted számára.” Hmm. Én ezt úgy értelmezem, hogy nem gondoltak a céges e-mail címet használó magánszemélyekre.

  36. galyaszkata szerint:

    kérek egy meghívót galyaszkata@gmail.com -ra

  37. Sziasztok! Én is szeretném már kipróbálni :)
    Kaphatnék egy meghívót?
    Előre is köszönöm!
    (apple.tibor kukac gmail pont com)

  38. Nagyon köszönöm, megkaptam! Lehet majd böngészni :-)

  39. Kaphatnék egy meghívót?
    korcsak@gmail.com

  40. Nagyon jó a téma és a hozzászólások is érdekesek.

    Tetszik amit eddig olvastam és láttam a GPlus-ról.

    Szívesen kipróbálnám.

    Szeretnék kérni egy meghívót.
    ifjtothlajos@gmail.com

    Előre is köszönöm. :-)

  41. galyaszkata szerint:

    Köszönöm, megkaptam :))))

  42. Petra szerint:

    Szeretnék egy meghívót, előre is köszönöm!

  43. Sziasztok! A +1-et már megjelenésétől használom, szeretném a +-t is megismerni.
    Legyetek szívesek meghívót küldeni ide: mahromek@gmail.com

    Köszönöm szépen!

  44. Sziasztok!
    Csatlakozok az előttem írókhoz.
    Én is nagyon szeretném kipróbálni! Küldtök nekem egy meghívót?
    Előre is köszönöm!
    Judit
    :-)
    stefcoffee@gmail.com

  45. Péter szerint:

    Én is szeretnék kapni egy meghívót.
    Köszönöm.
    zentaip kukac velvet pont hu

  46. Hú, de király!
    Most látom, hogy a Google keresési találatoknál a fizetett és nem fizetett oldalon egyaránt megjelentek a +1 jelek a hirdetéseim mellett!!
    Éppen kérdezni akartam, hogy Ti hol látjátok, mert legutóbb még nem működött, mikor a keresőt használtam.
    Ez még jobb, mint egy kiemelés.

  47. Ági szerint:

    Kérnék én is egy meghívót! Köszönöm

  48. Mint ahogy, már említettem, nem foglalkozom marketinggel, csak belekotnyeleskedem az OMA-ba, de szeretem,mert mindig világosan fogalmaz, így sokat tanulok. Most például a Google plusz témában, ami már engem is érint. Az IWIW-et szerettem, a FACEBOOK-ot kevésbé, mert bonyolult, nem rögtön átlátható. Sajnálom az időt a kutakodásra, szívesebben kutakodok a 4 honlapom frissítése érdekében, ha azt akarom, hogy hírértéke legyen annak, amit feltöltök. A visszajelzésekből pedig meg tudja, mit érdemes megtartani.
    Sajnos a FACEBOOK-on olyan gyerekes dolgokat is felkínálnak, hogy az eszem áll meg. Jó, vannak éppen elegen, akik a tévénél is, akiknek a GYőzike műsor a csúcs.

    Következésképp, ha a Google plusz-on könnyebb lesz a megérthetőség, és nem zsúfolják tele, felesleges, ostoba játékokkal, aminek a világon semmi tanulsága nincs, beregisztrálom magam. Majd meglátom.

  49. Gergő szerint:

    Én már az ebben rejlő új hirdetési lehetőségekre várok.
    Addig is megkérhetnék valakit, hogy küldjön nekem egy meghívót:
    dgergo@gmail.com

    Köszönöm!

  50. Hininé Klári szerint:

    Sziasztok!
    Nagyon szeretném én is, kaphatok egy meghívót?
    Előre is köszönöm
    Klári
    e mail címem: klarikka kukac gmail.com

  51. Nagyon kíváncsivá tettetek. Nekem túl sok az infantilizmus a Fb-n. Hátha ez más lesz. Ha valaki küld meghívót, megköszönöm.
    Csaba

  52. Én is beállnék a meghívó kérők oldalba. És köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet. Egyelőre nincs G+ az oldalamon, de alighanem, szükségem lesz rá.

  53. Szia Mindenkinek!

    Kérlek, hogy segítsetek a “Google +” megismeréséhez, egy meghívó küldésével:

    A Google villámgyors érdemes alapozni rá, úgy gondolom időt nyerhetünk, életet nyerhetünk vele.

    Köszönöm a Figyelmet és a Figyelmeséget!

  54. Ja, majd elfelejtettem! Sosem szerettem a mindent egy helyen való szolgáltatást (legfeljebb az áruházaknál), mert, akik megszerkesztik, vagy megszervezik, elvárják tőlem, hogy én is abból a magaslatból nézzem, mint ők.

  55. Én örülök a G+-nak, tudatosabban fogom kialakítani, és az eddigiekben alkalmazott rendszerezett Google szemléletmódomnak megfelelően arról fog szólni és olyan embereket fogok bekörözni, akik szakmai tekintetben érdekesek. A Google buborékja a hasznos buborék, mivel azt vallom, hogy egy-két dologhoz érthet valaki jól. Igyekszem ennek megfelelően kialakítani a hírleveleimet, hogy informáló legyen. Így a körök is ezen gondolatmeneten tovább haladva készülnek:D Remélem sokan csatlakoznak majd a barátaim közül, de úgy vélem, a szociálkodás lazább szintje még a Facebookon marad – legalábbis az én életemben. Végre elérek mindenkit ott, aki számomra fontos;). Ez is jelentős előrelépés egy évvel ezelőtthöz képest;)

  56. Eskimoka szerint:

    Sziasztok!

    Kaphatnák én is meghívót?
    Jöhet a puding próbája…

    Köszönöm!

  57. Szállási Györgyi szerint:

    Én is szívesen letesztelném, kérhetek egy meghívót?
    szallasigy@invitel.hu
    Köszönöm

  58. Ákos szerint:

    Hello

    Tudna küldeni vki google+-os meghívót?
    email címem: thundergrub kukac gmail .com

    Előre is kösz

  59. Sziasztok!
    Tetszik ez a G+! Kérnék rá egy meghívót, szívesen kipróbálnám.
    Köszi.
    halaszp58@gmail.com
    Üdv.: Péter

  60. Köszönöm!
    Kérdésem, hogy a Facebookhoz hasonlóan cégként / honlapként lehet regisztrálni?

  61. Jó lesz ez, de még nem tökéletes.
    A probléma a következő. Csinálok két kört és egy személy benne van. Ha ír valamit, akkor mindkét körben ott lesznek ugyanazok az írások. Neki is benne vagyok két különböző témájú körben. Innentől kezdve tuti hogy nemtudok téma szerint jól csoportosítani.
    Persze vannak emberek, akik csak marketinges célra használják az üzenőfalat és ezért őt könnyen tudom egy kategóriájú körbe rakni. De nem mindenki ilyen. Sok ismerősöm sokmindenről ír és nehéz behatárolni, hogy hova kerüljön. Kerül csak az ismerősök közé és kész. De ez nem olyan jól megoldás. A bejegyzései 10 százaléka nagyon értékes marketinges gondolat lehet. De ha berakom a marketinges körbe, akkor egy csomó szemét is kerül oda.
    Kommunikáció kifelé nagyon jó lesz.
    Esetleg egy dolog működne. A bejegyzés írásakor lenne egy jel. Erre rákattint és látja az összes ismerősének az összes kategóriáit felsorolva. Itt kiválaszthatja hogy milyen körökben jelenjen meg nekik. 10 ismerősnek lehet összesen 100 kör is és az azonos nevű körök neveit csak egyszer mutatná. Lenne egy ismerősök kör továbbra is a többiek között és ezt is bejelölve az is láthatja, aki a sajátjánál ilyen nevű kör üzenőfalát nézné meg.
    Valahogy ki kéne dolgozni ezt. Csak azokat a köröket mutatná, amiben benne vagyunk az ismerősöknél. Szerintem több ezer ismerős esetén is max ezer más nevű körbe tartoznánk.
    Egyébként jó lesz. A cégek számára készíthető rajongói oldalra is kíváncsi leszek. Én már majdnem készítettem külön profilt számára. Legalábbis gondoltam erre. De ha lesz valamilyen rajongói oldal számára és jól használható lesz, akkor tuti hogy használni fogom. Sőt szerintem ugyanúgy kirakható róla egy doboz egy weboldalra majd, mint egy Facebook rajongói oldal esetén. Legalábbis bízok benne.
    Ami nagyon meglepő, az a google tetszik gomb. Nemcsak a google pluszban lesz jó, de még a google találati listára is hatással lesz.

    • Jók a meglátásaid, egyet is értek! Több helyen is olvastam már ilyen felhasználóktól érkező visszajelzéseket, szerintem ezeket a Google is meghallgatja, és meg fogják oldani a körönként szűkítést a tartalommegosztásban.

    • titusz szerint:

      a körök……..jaja…..csak a körök tervei tavaly márc. óta ITT VANNAK A GÉPEMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!Micsoda véletlen……a számítógép a golyóstoll méga gyufa is magyar találmány……csak a magyar sosem profitált ebből…..a kör koncepció több mint hasonló az enyémhez….és még 1 rohadt meghívóm sincs…viszont a gépem feltörése az rendszeres,és profi munka….kedvesGOOGLE…
      no comment…KÉRHETNÉK ÍGY ISMERETLENÜL 1 MEGHÍVÓT TŐLED?MEGTISZTELNÉL.

  62. Szalkai Tímea szerint:

    Sziasztok!

    Nagyon felcsigáztatok. Maradt még meghívó? Szívesen belépnék én is a tesztelők táborába.
    szalkai.timea75@gmail.com

  63. Kedves Zsolt, köszönöm a cikket.
    Hálás lennék, ha nekem is küldenétek egy meghívót. Nagyon megbízhatónak és profinak tartom a Google szolgáltatásokat, szeretném kipróbálni a legújabb dobásukat :-)
    Előre is köszönöm, Trixi

  64. Zsazsi szerint:

    Köszönöm a meghívót!

  65. Ahogy a kétéves fiam mondaná ( meghívóra, ha a nővére kapna): Én isz! Én isz!

    imre pont tulok kuki gmail pont …

    Én látok fantáziát a G+-ban. Csak magamból kiindulva: magánemberként fenn vagyok a wiw-en, de csak azért, mert sajnálnám a 2004-es regisztrációmat törölni, amúgy max. arra használom, hogy megnézzem az üzeneteim, hátha kapok valami érdemlegeset. De többnyire nem, mert max. körleveleket küldözgetnek. Egyszóval szinte semmi szerepe az életemben.
    A FB-ról töröltem magam, mert semmi újat nem nyújt a wiw-nél és sokkal több spam-et kaptam. Hiszen akivel tartani akarom a kapcsolatot, azzal más eszközökkel tartom, a netes cukiságok meg nem érdekelnek.

    Azt nem tudom, hogy a reális életet élő és aktív felnőtt emberek vajon mennyire használják a wiw-et vagy a FB-ot? Tehát akiknek nincs idejük online játszani és folyamatosan az ismerősök képeit és irásait nézgetni? Erről lehet valamit tudni? Mert csak a családomat ismerve aki dolgozik és gyereket nevel, max napi 5 percre lép be ide vagy oda.

    Ha a G+ a Google fiókom része lesz, akkor viszont van értelme, mert akkor belefér a napi 5 perc. És ha megfelelően paraméterezhető (pl. körlevelek elkerülése, ki lásson, ki nem, stb.) akkor sokkal sikeresebb és hasznosabb lesz pl. nekem, mint a másik kettő.

    Másrészt meg nekem a Google a legszimpatikusabb cég és pozitív előítéletem van vele szemben.

    • Szia küldtem egy meghívót!

      Érdekelne néhány gondolatod bővebben is… Pl.: “A FB-ról töröltem magam, mert semmi újat nem nyújt a wiw-nél ” Ez érdekes, általában épp a fordítottját mondják az emberek :)

      • Köszönöm a meghívót!

        Arra gondoltam, hogy én a wiw-et csak arra használom, hogy azokkal az ismerőseimmel, akikkel nem vagyok rendszeres kapcsolatban, tudjak beszélni, ha adódik valami (‘wiw, mint telefonkönyv’). Akivel meg rendszeres kapcsolatban vagyunk, telefonálunk, chatelunk a Gmailben, emilezünk, stb. A FB sem tud ennél többet.

        Viszont: a másik, amire használom a wiw-et: ha megismerkedek egy emberrel és többet akarok róla tudni, megkeresem. És itt a FB hátrányban van, mert a keresője nem túl jó, gondolom, az ékezetes betük miatt. Tehát, ha meg akarom keresni Tóth Kálmánt Mucsajröcsögéről, a wiw-en simán lehet, az FB-n meg nem, főleg, hogy ott városra nem is lehet keresni (vagy nem találtam meg).

        Ezért mondom azt, hogy nem nyújt újat és többet, sőt…

  66. kíváncsi vagyok, nagyon kíváncsi. szeretem a gogli termék/szolgáltatásait. egyszerű, de általában nagyszerű. nem csicsás karácsonyfa, hanem egy jól eltalált műszer.
    ha a goglinak sikerül, csak egy kicsit is megszorongatnia a facebookot, akkor ismételten majdhogynem az internet egyeduralkodójává válhat, mert valahol azt látom, hogy most ezen háborút vívják a nagyok.
    ha van még meghívó szabad, akkor kérnék én is, ismerkedés, búvárkodás céljából
    üdv

  67. Eddig is a Google vált be nálam könnyű kezelhetősége és praktikus szolgáltatásai miatt. Magánemberként is sokat használom a felajánlott lehetőségeit. A Facebook-on az zavar, hogy minden megmozdulásomról értesíti minden ismerősömet – és fordítva: ismerősök minden akciójáról értesít – ha akarom, ha nem.
    Jelenleg Chrome-al böngészgetek, letisztult, nem tolakodó.
    Szívesen kipróbálnám a ” + “-t is, ha kapnék meghívót. l

    Köszi a tájékoztatást és a lehetőséget : Wiwien

    • Szia!

      A Facebookon ez nem így van:

      “A Facebook-on az zavar, hogy minden megmozdulásomról értesíti minden ismerősömet – és fordítva: ismerősök minden akciójáról értesít – ha akarom, ha nem.”

      Mindent be tudsz állítani!

      Küldtem egy meghívót!

  68. Jó lenne a google szolgáltatna közösségi oldalt.
    Lényeg hogy legyen magyar nyelven is.
    A facebook-ot nem annyira szeretem mert sok az átverés. És ráadásul én még nem találtam sehol hogy hol tudok nekik levelet küldeni …. ez meg ez van. vagy ha én látok egy gyanús spamot vagy átverést. Vagy egy olyan. web oldalt ami nem megbízható.
    ÉN maradnák az iwiw-nél ugyanazok megvannak. Legalább magyar. Kapcsoltaba lépni is tudok velük.

  69. Dényey Zsolt szerint:

    Sziasztok!
    Én biztos vagyok benne, hogy egy éven belül, ha nem is lesöpri, de utoléri a Facebook-ot, aztán utána ki tudja?
    A Google mindig is képes volt olyan egyedi dolgokra, amiket az emberek megszerettek, és ma már rendszeresen használnak, sőt!
    Én is egyetértek több előttem hozzászólóval, hogy relatíve elég komplikált a FB, éppen ezért tuti, hogy egyszerűbb lesz a G+.
    Kérhetek én is meghívót?
    Köszönöm: Zsolt

  70. Gaál Miklós szerint:

    Gondolatban én elnézést kérek a Google-tól, első találkozáskor sima “Like gomb koppintás”-nak gondoltam az egészet és ezért nem is tetszett.

    Zsolt cikkéből mindenesetre kiderül, hogy itt valami egészen nagy átszervezési mutatvány kezdetén vagyunk, nagyon érdekesnek és izgalmasnak igérkezik a jövő. Az eddig megismert dolgokból még nem tudom eldönteni, hogy a céges, vagy a magánszférás énemnek kellene-e használnia, viszont aktív Google Apps felhasználóként nagyon örülnék, ha a céges élet megosztáskezelési és változás-menedzselési akadályait ezzel az új eszközzel praktikusabban kezelhetném majdan.

    Ehhez persze jobb lenne a belső körben lenni, ergo hálás lennék egy gyors meghívóért is, köszi előre is.

    • A céges és a magánszférás megjelenés nem elválasztható! Ha csak cégek vannak jelen, és épp a célcsoport nincs ott,. akkor nem éri meg a cégeknek se jelen lenni! :)

      De küldtem egy meghívót!

  71. Krisztián szerint:

    Szia,

    Szeretnék meghívót kérni, nagyon kíváncsi vagyok, ígéretesnek tűnik… szombatk(kukac)hotmail.com

    Köszönöm,
    Krisztián

  72. Zizzenő szerint:

    Már nagyon unom a közösségi oldalakat.

  73. Zizzenő szerint:

    Most bővebben. Az egész a pénzről szól. Mi népszerűsítjük a termékeket és más gazdagodik meg a reklámokból. Fölösleges szócséplés megy az emberek között többnyire. Az idő pénz, fölösleges a Facebook-on lógni órákig mások hasznára. A Google+ is ilyen lesz, teljesen mindegy milyen a körítés.

    • Az egész arról szól, hogy vagy tudod valami hasznosra használni, vagy nem.:) Természetes, hogy a google szerez ebből pénzt. De a rajta lévő emberek kapcsolatokat építhetnek, üzleteket köthetnek, élvezhetik a jó tartalmakat stb.
      Valóban nem kell haszontalan dolgokkal tölteni az időnként. De haszontalanul facebook nélkül is tölthetnénk. Az emberek úgyis mindent kitalálnak.:D
      Én a magam részéről igyekszek csak hasznos dolgokra fordítani és ez sokmindennél többet ér.:)

  74. Egy biztos, amennyi meghívót ma kiküldtetek csak jó társaság lehet rajta. Én is kipróbálnám. Vajon hány meghívótok van?

  75. Szeretnék én is kapni egy meghívót! Nekem nagyon tetszik az ötlet, első benyomásra jobb, mint a Facebook vagy más közösség. Nincs mit szépítenem a dolgon: nem beszélek idegen nyelvet… Nekem a Google a nagy segítségem! Szeretem a Gmail fiókomat, mert lefordítja a leveleket, és szeretem a Google-fordítót, mert a válasznál sem okoz csalódást. Szerintem ebben sem fogok csalódni!

  76. Köszönöm a meghívó(ka)t!
    Hirtelen több is érkezett. :-)

  77. Sziasztok!
    Nagyon érdekes véleményeket sikerült elolvasnom. Most már kíváncsi vagyok erre a felhőre, tehát ha valaki meghívna nagyon köszike : info@hargassner.hu
    Szép hétvégét

  78. Szepesi Zoltán szerint:

    Sziasztok,

    én is kérek szépen egy meghívót.

    Köszi :)

    szepesizoli googlemail com

  79. Én várom, s most hallottam először róla. Szerintem be fog nekik jönni a dolog…. tesztelném is élesben. Légyszives küldjetek egy meghívót judit006kukac gmail pont com
    KÖSZI!

    Ja egyébként szerintem a nyári pangósabb időszak jó lesz a zárt körhöz, aztán ősztől majd megnyitják, s nem kell meghívó.

    • Köszi a meghívókat. :)
      El fog ez szépen terjedni. Az hogy google cucc, kapásból megmozdítja az embert. S ugye máris beindult egy gépezet. Az OMA megírta a cikket, mert érdemlegesnek találta, kapásból többezer embert elértek vele, akik most jönnek, hogy kipróbálják, megkaptuk a meghívókat már ahogy olvastam mondjuk 100-an, mi felmentünk, s kapásból főoldalon látjuk, hogy ki van bent, s leginkább ki nincs, kinek küldhetünk meghívót. S szerintem küldünk is… aztán azok is küldenek… :D S mivel nincs korlátozva, hogy hány meghívó mehet, így akár többszázat is meghívhatunk.. :) S ott a két vonzerő, ami miatt csatlakozni is fog, aki kapta: 1. google cucc 2. meghívós, tehát elit, meg menő, mert nem “érheti el bárki”, de engem bezzeg meghívtak. :) Szerintem ha hétfőn visszanézünk, az isemrőseink fele már ott fog “seggelni”.
      Maga a felület hozza a szokott formát, ha hamar meg lehet szeretni, igazán felhasználóbarát. Nekem a körök is tetszenek, a +1 jó marketing egyben…
      A cégek is jönni fognak, hiszen ez új is meg nem is. (bizalom megvan, hisz google, ugynakkor újdonság is, hiszen egy új közösségi portál.

  80. Gábor szerint:

    Sziasztok,
    küldene valaki nekem is egy meghívót, szívesen tennék egy kért kört a felhőkben…
    Köszi: gabortol(a)gmail.com

  81. Szerintem ütősebb lesz, mint az fb. Viszont én cégként nem szeretném a felhőben tartani semmilyen dolgom. Főleg nem ingyenes szolgáltatás mögött. Volt a guglinak pár adatvédelmi, adatgyűjtési, adatvesztési problémája.

    A felületet viszont magánemberként kipróbálnám, ezért kérnék valakitől egy meghívót.
    Előre is köszönöm!

    • Milyen e-mail címre kéred a meghívót?

      • titusz szerint:

        ütős lesz az biztos…
        a körök……..jaja…..csak a körök tervei tavaly márc. óta ITT VANNAK A GÉPEMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!Micsoda véletlen……a számítógép a golyóstoll méga gyufa is magyar találmány……csak a magyar sosem profitált ebből…..a kör koncepció több mint hasonló az enyémhez….és még 1 rohadt meghívóm sincs…viszont a gépem feltörése az rendszeres,és profi munka….kedvesGOOGLE…
        no comment…KÉRHETNÉK ÍGY ISMERETLENÜL 1 MEGHÍVÓT TŐLED?MEGTISZTELNÉL.

  82. Sziasztok! Szerintem ezen a blogon sokkal okosabb emberek vannak, mint a Facebook- on. Most már én is kérnék egy meghívót, hogy jobb társaságban legyek.
    Köszi!

  83. Tipingtapong szerint:

    Sziasztok!

    Annyira izgatott lettem, légyszi, ha van még, nekem is küldjetek egy meghívót!
    Köszi előre is! Szm is a gugli lesz a nyerő!

    Andi

  84. Sziasztok!
    Én is kérek szépen egy meghívót.

    Köszönöm!

  85. A google sem hülye, talán még a Facebooknál profibb hirdetőrendszert is létrehozhat. Már most sokan töltik ki az adatokat a google+ oldalon. Szóval lehet itt majd célozgatni ezt meg amazt.:)
    Az, hogy mi nem adjuk ki az adatokat, attól sok hülye felhasználó megteszi. Elvégre társas lények vagyunk és szeretünk mindent megosztani.:)
    Szerintem is jó lesz a google+, de ezt tesztelni kell. Csak a tesztelés után vonhatja le mindenki a következtetést, hogy mennyire vált be.
    A cégek rajongói oldala is majd később lesz, nem tudni mennyire fejlett és mennyi lehetőség lesz benne.
    Majd elfelejtettem. A profil bemutatkozása nagyon jól testreszabható. Már az elején lehet linkeket is berakni vagy bármilyen bemutatkozó szöveget írni. A facebook-os oldalon a felhasználó információs adatlapjának az alján voltak csak ilyesmik. Tehát érezheti, hogy valamiben már most jobb.:)

  86. Geri szerint:

    Sziasztok!

    Kaphatok valakitől egy meghívót?
    gergobarna kukac gmail.com

  87. Az én email címem: pop19eye@gmail.com, ahová a meghívót kérném. Köszi!

  88. Juli szerint:

    Sziasztok!

    Ha van még szabad meghívótok, köszönöm, ha küldtök!

    juliannabalogh@yahoo.com

  89. Aniko szerint:

    Van még lehetőség meghívóra? Az itt olvasottak alapján egyre inkább kíváncsi vagyok. Ha valaki tudna küldeni, nagyon megköszönném! :)

  90. Próbáltam kimaradni a felhajtásból, de most kíváncsivá tettél, mivel szinte minden google szolgáltatást kipróbáltam, hát ezt is megkostólnám, ha még van meghívód!
    Kösz:)

  91. Anita szerint:

    Szia Zsolt!

    Kérhetek én is egy meghívót? A mail címem: kreisz.anita@gmail.com

    Köszi előre is!
    Üdv, Anita

    • Szepesi Zoltán szerint:

      Szia, most láttam, hogy Zsoltnak írtad, de olyan lelkes voltam, hogy küldtem neked egyet :)

      • Kedves Zoltán, korábban már kértem Zsolttól meghívót, de még nem jött át… ha Te gyorsabb vagy ;-), Tőled is szívesen veszem.
        info@naturonline.net
        Köszönöm szépen, Trixi

        • Szepesi Zoltán szerint:

          Természetesen, próbálok gyors lenni, Zsolt biztosan nagyon elfoglalt, én meg itt unatkozom.. :)

          • Oooops, remélem nem szekírozásnak vetted, biztos vagyon benne, hogy nem unatkozol… csak Zsolt mintha kivonult volna a felültről, Te viszont itt vagy… :-) Este szívesen belevetném magam a felfedezésre váró Google plus dzsungelbe :-) Szóval nagyon várnám a meghívót és előre is nagyon köszönöm :-)

      • Anita szerint:

        :) Zsoltnak írtam, mert nem gondoltam, hogy ennyi lelkes aktivista van a blogolók között. Megkaptam a meghívódat , ezúton is ezer köszi érte!!

        • Szepesi Zoltán szerint:

          Nekem is mások küldték, gondoltam, viszont segítek, nem került semmibe, szívesen tettem :)

  92. Barna Edit szerint:

    Szia Zsolt!

    Szerintem nagyon jó lesz,szívesen tanulmányoznám már én is, ha küldenétek meghívót, azt nagyon megköszönném.
    További sikeres szép napot kívánok!

  93. Hugauf Árpád szerint:

    Sziasztok!
    Ha maradt még raktáron, én is kérek egy meghívót.
    Pult alól is jó..:)
    hugauf at gmail.com
    Köszönettel:
    Árpi

  94. Sziasztok!
    Szintén meghívót szeretnék, ha még ‘kapható’.
    Köszönöm, Zoli

  95. Zoli, hova küldjem a meghívót?

  96. Üdv !

    Én is kérnék egy meghívót.

    barnaklaca qkatz gmail pötty kom

    Köszi.

  97. Nagy Rudolf szerint:

    Kedves G+szolók. A Googlit használom már időtlen-idők óta. Örülök, hogy tárul-zárul a köre, hiszen mindíg tud használható újat.
    Ha, Valamelyitek felnyitná a szemem a frissítések mikéntje irányában, azt köszönettel venném, mert a változásokat mindíg, olyan, alávágás szerűen kapom, aztán vakarhatom a fejem, hogy azmeg mi??
    Köszönettel fogadnék, Valamelyitektől, meghívót is az új guglizásra. (G+)
    Köszönöm és örülök, hogy megtaláltatok ezzel a remeknek tűnő dologgal. Ez valami varázskör hibrid? ha Valamlyitek kidolgozza a tényleges használati útasítást, kérem, gondoljatok rám is.

  98. Hát én is úgy jártam, mint nagyon sokan közületek. Borzasztó kíváncsi lettem a +ra, de ehhez kellene meghívó. Ki tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm.
    gocsie kukac gmail.com

  99. Kettinger Henriett szerint:

    Kedves Zsolt!
    Kérlek nekem is küldj meghívót.
    Köszönöm, Heni

  100. Köszönöm Szepesi Zoltán a meghívót. Meg kaptam. Minden jót neked.

  101. Sziasztok!
    Kérek szépen én is meghívót , nagyon ígéretesnek tartom!
    zsiann@gmail.com

  102. Köszönöm, Zoltán, megkaptam! :)

  103. Berci szerint:

    Hát szerintem verni fogja a google a face-t :) én nekem is nagyon kellene egy meghívó! vki pls! borszay [kukac] gmail [pont] hu

  104. Dényey Zsolt szerint:

    Régebbi hozzászólásomban én is kértem meghívót, de még nem kaptam, kérhetnék ismét?
    Köszönettel: Zsolt zsolt612@gmail.com

  105. Sziasztok!

    Szeretnék én is egy meghívót kérni

  106. Nos remélem eddig mindenki megkapta a meghívót! :) Köszönöm a segítségnek azoknak az olvasóinknak, akik önként segítettek a többieknek! (Továbbra is számítok Rátok!) :)

    Komolyan imádom ennek a blognak az olvasótáborát, és nagyon büszke vagyok erre a közösségre!! :)

  107. Ja, hogy könnyebb legyen : )

    ablakoldal kukac gmail pont com

  108. Köszi Zsolt, megjött!

  109. Berci szerint:

    én még nem kaptam :/

    borszay kukac gmail pont com

  110. Ma 5 ezer ismerősöm kapott meghívott. A Facebook ismerőseim megkapták a lehetőséget.:)
    Majd kíváncsi leszek az eredményekre. Biztos sokan ki is próbálják.

  111. Kis Virág szerint:

    Sziasztok én is szeretnék meghívót.

    virag PONT nyuszi KUKAC gmail PONT com

  112. : ) Üdvözlök mindenkit, tisztelettel!

    Elég jó is a Google mi tagadás…
    Mindenesetre szerintem jobb, ha egyenlőre meghagyjuk a facebook-os profilt, de igazság szerint jó lenne megismerkedni jobban a plussz-al, mihamarabb.

    Ha lehetséges kérnék egy meghívót, mihamarabb jó lenne megismerni, hiszen annyi érdekeset írtatok itt le…

    Köszönöm!

  113. Nyári Andrea szerint:

    Sziasztok!

    Szívesen kipróbálnám én is,kérnék egy meghívót ha még lehetséges.

    Köszönöm!
    Nyári Andrea

  114. Amihez mindenképpen gratulálni szeretnék: az a hozzászólások és rekaciók magas száma! Már megint olyan témával rukkoltatok elő, hogy nem apad a hozzászólási kedv! Ezt kevesen csinálják utánatok.

    Üdv.: Gábor

  115. Réka szerint:

    Azért a Google-osok valamit nagyon tudhatnak! :-)
    A profil beállításnál lehetek “egyéb” is a férfi vagy nő lehetőség mellett… :D :D :D

    • :D
      vannak dolgok amiket mégsem akarnak kiírni, mert ugye férfi testben női lélek… etc… S ki tudja, lehet, hogy nemsokára jön majd egy olyan felület, hogy :
      előző NEVE:
      előző NEME: :D

  116. Eszter szerint:

    Sziasztok!

    Én is beállnék a kunyerálók táborába, mert a hivatalos “majd felvesszük a kapcsolatot veled” válassz után nem sok jót remélek a Google-tól.

    Ide kéremszépen küldeni a meghívót: kazza.m24 kukac gmail pont com

    Előre is ezer hálám mindenkinek.

  117. Tiszteletem!
    Véleményem szerint sem lessz nagy népvándorlás,inkább az emberek meg fognak jelenni a Google pluson is mint ahogyan jelen vannak az iwiwen is és más közöségi oldalakon is.
    …esetleg ha meg nem késtem le meghivóéert,előre is köszi…

  118. Sziasztok!

    Mivel a mi honlapunkra mutató linkeket – máig nem tisztázott okokból 1 éve letiltotta a facebook és azóta sem tudjuk ezt feloldatni, így engem felettébb érdekel az új fejlesztés.
    Ha valakinek van tapasztalata, hogy hogyan lehet a facebooknál ezt feloldatni, akkor azt megköszönöm, ha megírja, csakúgy, mint ha tudtok küldeni egy meghívót:
    erzso.b@gmail.com

    Erzsó

  119. Evelin1313 szerint:

    Sziasztok!

    Bár nekem vannak fenntartásaim a közösségi oldalakkal kapcsolatban, mégis kipróbálnám ezt is, ha valaki küldene egy meghívót! :) toth.diana.evelin@gmail.com Köszi előre is!

  120. Eskimoka szerint:

    Sziasztok!

    Nagyon szeretném kipróbálni én is, küldenétek egy meghívót?
    eskimoka.nagy kukac gmail pont com

    Köszönöm szépen!

    Emese

  121. Aniko szerint:

    Bár tegnap már próbálkoztam, nem sok sikerrel jártam. Így megpróbálnám ma is: ha valaki lenne olyan jó és lenne rá lehetősége, küldene egy meghívót?

    r.aniko66 (at) gmail (dot) com

    Előre is nagyon szépen köszönöm :)

  122. Péter szerint:

    Köszönöm szépen a meghívót!

  123. Sziasztok!

    Izgalmas volt végig olvasni a fentieket.

    Az élmény részeseként, kérhetek egy meghívót, tisztelettel.

    Előre is köszönöm.

    Tamás

  124. Sziasztok!

    Érdekes a cikk. Tudnátok nekem is küldeni egy meghívót?
    A címem: endre.foldi@gmail.com

    Üdv: Endre

  125. Szerintem elég nagy riválisa lehet az FB-nek.
    Szép és letisztult a megjelenés. Webkamerás szolgáltatása ha jól fog működni akkor az is sikeres lesz.

  126. Anita szerint:

    Hű, milyen segítőkész csapat ez. Több meghívót is kaptam szinte pillanatokon belül.
    Zoltán, Károly és Krisztián, nagyon köszi érte!!!

    Üdv, Anita

  127. Molnár Edit szerint:

    Azt gondolom, kár lenne kihagyni, hogy megnézzem.
    Kedves Zsolt (OMA)! Ha megtennéd, megköszönném, ha küldenél nekem is egy meghívót. :)
    Előre is köszönöm!
    Edit

  128. Nálam örökké mutat 1 értesítést, pedig már nincsen. Ha rákattintok, ki is írja, hogy nincsenek értesítések. Ekkor át is vált nullára, de egy oldalfrissítésnél újra az egyest mutatja.

    Nagyon szép, letisztult a felülete, az pedig egyenesen szenzációs, hogy a különböző dolgok külön/külön is megoszthatóak.

  129. JaJa szerint:

    Érdekesnek látszik, kérhetnék egy meghívót én is.
    Köszönöm.

  130. Kedves Krisztián!

    Köszönöm a meghívót.

    Endre

    • titusz szerint:

      a körök……..jaja…..csak a körök tervei tavaly márc. óta ITT VANNAK A GÉPEMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!Micsoda véletlen……a számítógép a golyóstoll méga gyufa is magyar találmány……csak a magyar sosem profitált ebből…..a kör koncepció több mint hasonló az enyémhez….és még 1 rohadt meghívóm sincs…viszont a gépem feltörése az rendszeres,és profi munka….kedvesGOOGLE…
      no comment…KÉRHETNÉK ÍGY ISMERETLENÜL 1 MEGHÍVÓT TŐLED?MEGTISZTELNÉL.
      köszi

    • Kedves Endre!

      Én pedig Neked köszönöm a meghívót :)))

  131. Gaál Miklós szerint:

    Zsolt, köszönöm a meghívást.

    Az esetleg hozzám hasonló céges Google Apps felhasználóknak azért elmondom, hogy jelenleg számunkra a meghívó sem jelent megoldást, mert bejelentkezési kísérletkor a
    “Hoppá… e funkció használatához Google-profilra van szükség.
    A Google-profilok szolgáltatás nem érhető el szervezeted számára.”
    hibaüzenet fogad.

    Maga a (magyar nyelvű) súgó így is elérhető, szóval nekünk jelenleg marad a kézikönyv lapozgatása, miközben mások, akik eddig nálunk esetleg lényegesen kevesebb Google szolgáltatást használtak, már fennvannak a vonaton. Pár fórumon igencsak hevesen taglalják is ezt a szitut, újabb Wave és Buzz fiaskó felemlegetésével – ugye a felháborodást az okozza, hogy a Google Apps userek éppen azt várták volna el, hogy elsőként, ne pedig utolsóként csatlakozhassanak ehhez az új szolgáltatáshoz. Nem így történik, nem így történt – és ez a bosszankodás március vége óta zajlik.

    Mindenesetre néhány G+ logós hozzászóló júliusi mondataiból azt vettem ki, hogy ez az állapot már nem tart soká, úgy legyen. Google+

  132. Szervusztok!

    Látom, van még más is, aki nem azonnal nyitotta ki Zsolt mailjét. A többiekhez hasonlóan, én is szívesen kipróbálnám a Google +-t, ezért remélem, még lesz közületek olyan, aki küld egy meghívót nekem.
    Előre is köszönöm!
    Viki

  133. Ali várom már, hogy kipróbálhassam! Tud küldeni valaki meghívót?
    Előre is köszi!
    Sipos András
    info@ingatlantv.tv

    • Aniko szerint:

      Meghívó ment. Használd egészséggel :)

      • titusz szerint:

        a körök……..jaja…..csak a körök tervei tavaly márc. óta ITT VANNAK A GÉPEMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!Micsoda véletlen……a számítógép a golyóstoll méga gyufa is magyar találmány……csak a magyar sosem profitált ebből…..a kör koncepció több mint hasonló az enyémhez….és még 1 rohadt meghívóm sincs…viszont a gépem feltörése az rendszeres,és profi munka….kedvesGOOGLE…
        no comment…KÉRHETNÉK ÍGY ISMERETLENÜL 1 MEGHÍVÓT TŐLED?MEGTISZTELNÉL.
        köszönöm…

  134. Nagyon köszönöm! Ez már maga itt egy közösségi portál!
    Sipos András

  135. Marika szerint:

    Sziasztok!
    Tudnátok küldeni nekem is meghívót a mani.pura1@gmail.com-ra?

    Köszönöm:-))

  136. Sebestyén Szilvia szerint:

    Sziasztok!

    Szeretnék kérni egy meghívót, ha még lehetséges.

    Köszönöm!

    Szilvi

  137. CsNiki szerint:

    Sziasztok!
    Már elég sokat hallottam a Google + -ról.
    Ez a “körök” dolog nagyon jól hangzik.
    Végre csak az láthatja a hozzászólásaim, akivel tényleg megakarom osztani.
    Tudnátok küldeni meghívót? Nagyon szívesen tesztelném én is az oldalt.

    nikoletta0519@gmail.com

    Előre is köszönöm.

  138. terlasz szerint:

    Sziasztok! Csak egy meghívóért esedezem: terlasz@gmail.com

    • Molnár Edit szerint:

      Ment a meghívó, bár ha jól látom, már sikerült regisztrálnod.

      Üdv: Edit

  139. Sziasztok!

    Szeretném én is látni azt a letisztult felületet, amelyről Gidró Tamás írt, mert nekem az FB felülete annyira áttekinthetetlen, hogy én sem voltam hajlandó időt szánni arra, hogy megértsem. Lehet, hogy be kellene iratkoznom egy tanfolyamra Szalai Gabriellához, mert úgy látom, hogy ő profi az FB ismeretében :-)
    Kaphatnék én is egy meghívót, hogy kipróbálhassam?
    Előre is köszönöm!
    Kalló Zoltán

  140. Szilvia szerint:

    Sziasztok!

    Tudna valaki nekem is küldeni egy meghívót?

    Köszönöm előre is.

    Szilvi
    szilvia.schubert@gmail.com

  141. Kérhetnék én is egy meghívót?

    szrenszi@gmail.com

    Köszönöm!

  142. kérhetnék meghívot? nagyon kíváncsi lettem.. :)

  143. jah email cím mert nem mutatja ki..
    angeli1988 kukac azet.sk

    • Molnár Edit szerint:

      Angelika, küldtem meghívót, bár ha jól látom, már te is regisztráltál.

      Üdv: Edit

  144. A feher.viktoria@chello.hu címre kérhetek én is egy meghívót egy vasárnap is internetező fórumtárstól?
    Köszönöm előre is!

  145. Bár én is kértem a google-tól meghívót, még nem jött meg…
    Ha tudna valaki küldeni, azonnal bejelölöm majd ismerősként :)

    Üdvözlettel,
    Dr. Sófi Gyula
    igazságügyi gyermekpszichiáter
    drsofigyula_at_igazsagugyigyermekpszichiater.hu

  146. Sziasztok!

    Tudna küldeni valaki nekem is egy meghívót a
    kallo.zoli@gmail.com címre?

    Köszönettel:
    Kalló Zoltán

  147. Sziasztok!

    Ha valaki tud küldeni meghívót, én is örömmel veszem. Kíváncsi vagyok rá!
    Köszönöm!
    Email:lapok@vnet.hu

  148. Barna Edit szerint:

    Sziasztok!
    Nagyon szeretnék egy meghívót kapni,ha tudna valaki küldeni.Köszönöm szépen.

  149. Barna Edit szerint:

    Igen az E-mail címemet elfelejtettem,

    barna.edit56@gmail.com

  150. Köszönöm a meghívókat!

  151. Szabad László szerint:

    Sziasztok!

    Én is kaphatnék egy meghívót? szabad.laszlo3@gmail.com
    Nagyon megköszönném:)

    Üdv.
    Szép napot!!!

  152. Sziasztok!

    Nem volt türelmem végig olvasni az összes kommentet, úgy a feléig jutottam, úgyhogy lehet, hogy nem is mondok nagy újdonságot. :)

    Sokan írták, hogy “lakatlan” a Google +. Nos, én megkaptam a meghívót, behúzkodtam a kontaktlistámból a körökbe az embereket, majd kiküldtem 31 meghívót a “kategorizált” ismerőseimnek. Ezután úgy fél órát eljátszottam ezzel-azzal a felületen és hirtelen már nem voltam egyedül. Szóval tessék bátran küldözgetni a meghívókat és lesz társaság. :)

    Szerencsére nem olyan, mint mikor a Wave-et kezdhettük el tesztelni… Kiküldted a meghívót, majd 30-40 napig hullámozhattál egyedül, mire az elsők célba értek. Mire elkezdték használni az ismerőseim, addigra már én nem használtam… Arról nem is beszélve, hogy nem érted el belőle egy kattintással a leveleidet, doksijaidat és a naptárt. Nem volt integrálva a legnépszerűbb szolgáltatásukkal, a Gmaillel.

    Személy szerint nagyon remélem, hogy a Google+ lenyomja a FB-ot, mert mindig is nagyon utáltam utóbbit. Átláthatatlan, szeméttel teli vacak. Azt gondolom, hogy aki csak azért jár a FB-ra, hogy csirkét kapálgasson, meg szives bocsokat (vagy mi a nyavaját) küldözgessen az ismerőseinek, az maradni fog, aki meg arra használná, hogy tartsa a kapcsolatot az ismerőseivel, vagy értelmes beszélgetéseket indítson egy-egy poszttal, az átpártol. Legalábbis remélem, hogy így lesz.

    Ja és még egy megjegyzés a Facebookos célzott hirdetésekről. Én még kuponvilágoson és olcsó cipősön kívül nem láttam semmit… Úgy tűnik, rám nem céloznak a hirdetők. :)

    Üdvözlettel: Manka

  153. Sziasztok!

    Kérhetek én is valakitől egy meghívót!

    Előre is nagyon köszönöm!

    csillag.szilvia@egyediszoftverek.hu

  154. Kati szerint:

    Sziasztok,

    Kérek szépen egy meghívt, ha még van valakinek…

    Köszönöm szépen!

    edzesm@gmail.com

  155. Szep napot mindenkinek !
    Abban bizok ,hogy itt hamarabb rám talál egy meghivó mivel a Google még nekem sem vállaszolt.
    Előre is megköszönném,ha tudna valaki küldeni megivót.
    csepellak@gmail.com

  156. Ilyen csapat mellet kell nekünk FB vagy G+ ? :D

  157. Lehet csirkét is kapálgatni?
    Alakítsatok ki köröket és leginkább körökbe írjatok a köröknek megfelelően. Például a marketinges körbe ne a szerelmi bánatról írjatok.:) Érdekes, hasznos és poénos dolgokat írjatok a köröknek megfelelően.
    Ugyanezeket mondjátok el ismerőseiteknek is, ami után sokkal jobb lesz az oldal is. Ezek nélkül sok ember ki fog ábrándulni ebből az oldalból.
    Zsolt. Ha tudsz valami csoportos vagy rajongói oldalról írni, az jó lenne. Hogy mire számíthatunk, mit árultak el eddig erről a fejlesztők. Cégként és közösségi szervezőként roppantul kíváncsi vagyok és érdekel ez. Illetve ha nem személyként regisztrálok, akkor mennyivel járok rosszabbul a céges oldalnál. Most a törlést ne nézzük. Mert így tudok levelet küldeni és sok ember köreibe bele kerülni, népszerűsíteni.

  158. Beatrixnak és Takács Károlynak köszi a meghívót, bár regizni nem tudtam, azt írja hogy “Átmenetileg kapacitási gondokkal küzdünk. Kicsit később próbálkozz újra.”–>meg lehetett adni az elérhetőségeket, írni fognak!

  159. hali mindenkinek!

    kérhetnék egy meghívót a mackokuckoja@gmail.com ra?
    előre is köszönet és hála!

  160. Sziasztok!

    Küldene nekem is valaki egy meghívót? Szívesen megnézném milyen lesz a jövő ezen az oldalon :))

    Előre is köszi

  161. Nyári Andrea szerint:

    Sziasztok!

    Tudna nekem küldeni valaki egy meghívót?
    E-mail: megateach@gmail.com.

    Köszönöm Nyári Andrea

  162. Köszönöm mindenkiinek (nem sorolom, nehogy modortalan legyek valakivel, akit kifelejtek), sokatoknak, hogy meghívót küldtetek! Előbb-utóbb ugyanilyen nyüzsgés lesz ott is :)

  163. Sziasztok!
    Így ismeretlenül, tudna küldeni valaki egy meghívót?
    barandi.art@gmail.com

    Köszi!

  164. http://www.pamorama.net/2011/0.....+Pamorama+
    Ezen a linken hasznos cuccok vannak a Google + témáról, igaz, hogy angolul

  165. Jól használható úgy látszik a Google+, nekem is tetszik, köszönöm a meghívót!

    Jó lenne, ha egy levél értesítője után, az e-mail boxból lehetne válaszolni, rögtön, nem?

  166. Sziasztok!

    Tud küldeni valaki egy meghívót?
    andrea.szigetfalvi@gmail.com

    Előre is nagyon köszönöm!

  167. Kettinger Henriett szerint:

    Sziasztok,
    kérem küldjetek meghívót nekem: kettinger.henriett@gmail.com
    köszönöm, Heni

  168. Molnár Gergő szerint:

    Sziasztok!

    Tudnátok küldeni egy mehívót?
    Nagyon kíváncsi vagyok… :)
    gergomolnar@yahoo.com

    Köszönöm,

    Geri

  169. Gallai István szerint:

    Sziasztok!
    Nekem is tud valaki egy meghívót küldeni?
    Előre is hálás köszönet érte! :)

  170. Gallai István szerint:

    Elnézést, ez lemaradt: gallai.istvan@freemail.hu

  171. clorofeel szerint:

    Sziasztok!

    Én is kaphatnék egy meghívót?
    go.skate89@gmail.com
    Előre is köszi :)

  172. Jó dolog kisérletezgetni a google+ -al. Ha a “sok-sok jó ember” is felfedezi, a körök miatt valóban célzottan tudunk kommunikálni.

  173. Juhász Ottó szerint:

    Sziasztok!
    Tudna valaki nékem is küldeni egy meghívót?
    juhaszotto@vipmail.hu
    Köszönöm.
    2011/07/18 – 12:44 – re: A csirkét nem csak kapálni, de fejni és fogni is szokták.
    Tudjátok…
    Madártej és csirkefogó.

  174. Sziasztok!

    Szeretnék kérni egy meghívót, ha még lehetséges.

    Köszönöm!

    Katalin

  175. Azt hiszem itt az OMA bejegyzés után az elsők között voltam, akik kértek és kaptak meghívót.
    Engem lebilincsel a Google+ közösségi oldal. Letisztult, egyszerű, átlátható, magyar súgóval. Én egyértelműen a Google-ra szavazok!
    És itt köszönet a cikkért és a küldött meghívóért!
    Trixi

  176. Juhász Ottó szerint:

    Sziasztok!
    Az ismerősjelöltek behúzása az egérkurzorral valamelyik körbe az első 8 próbálkozásnál csodásan működött, de azóta nem. Nálatok is hasonló a helyzet?
    Ottó

    • Ottó, az ismerősök dobozának oldalsávját görgeted lefelé? Mert ha esetleg, véletlenül ugyanazokat húzod be, mint akik már a körben vannak, akkor nem csinál semmit.
      Egyenlőre én ilyen problémával más okból nem találkoztam.
      Trixi

      • Juhász Ottó szerint:

        Szia Trixi! Sajnos ha egy olyan körbe akarom behúzni az ismerőst, ahová még nem soroltam be, akkor sem működik. Meg sem mozdulnak, ha megpróbálom megfogni Őket. Például Téged sem tudtalak megmozdítani. Lehet, hogy mindenki ennyire súlyos egyéniség? Szerintem majd kinövi…
        Ottó

        • A kezdőlapon a keresőmezőbe írd be a nevem. Ha megvan, ki fogja dobni az adatlapomat. Ott próbálj hozzám adni kört… esetleg. Ha már mozdítani nem tudsz ;-) Be vagyok betonozva a gugli plus-ba :-)
          Én kipróbáltam egyébként, nekem működik a körökhöz adás az egérrel behúzás technikával.

  177. Sziasztok!

    Kaphatok én is egy meghívót?
    Előre is köszönöm
    Móni

  178. Mihalik Tímea szerint:

    Sziasztok,

    remélem nem maradtam le, kaphatok én is egy meghívót?
    Előre is köszönöm.

    Timi

  179. Sziasztok,

    Szeretnék kérni egy meghívót, ha van rá lehetőség.

    Előre is köszönöm:
    Mónika

  180. Edit szerint:

    Köszönöm a meghívókat,Kellemes és vidám hétvégét kívánok mindenkinek!

    Edit

  181. Veleares John szerint:

    Sziasztok! :-))

    Egy meghívóra vágynék én is, köszi! :-)

    veleares (kukac) gmail.com

    Nagyon köszönöm! :-))

  182. Bocs! De “elveszett a meghívom, vagy elkavaródott a leveleim kö?zött:(
    Küldenétek egyet (utoljára, még egyszer)?
    Köszönöm!
    Ivcsek

  183. Veleares John szerint:

    Köszönöm a meghívókat! :-))

    Most már körön belül tesztelek én is! :-))

    :-)

  184. Kata szerint:

    Sziasztok!

    Ezt szívesen kipróbálnám.
    Kaphatnék egy meghívót valakitől, akinek még van?

    Előre is köszönöm!
    Kata

    berendi.katalin@gmail.com

  185. Csaba szerint:

    Sziasztok!
    Van esetleg még valakinek egy “fölösleges” meghívója?
    Akkor előre is köszönöm: tsa@upcmail.hu

    ;o)

  186. Kedves Zsolt illetve Blogtársaim!

    Kérek szépen egy meghívót, ha lehet!

    Előre is köszönöm :)))

    infralex@citromail.hu

    üdv

    Gyöngyi

  187. Sziasztok, köszönöm szépen a meghívókat :)) !

  188. Niki szerint:

    Sziasztok kaphatnék én is egy meghívót, ha lehetséges? Köszi :)

  189. Krisztián szerint:

    Ha nem vagyok pofátlan én is kaphatnék egy meghívót szívesen kipróbálnám nagyon érdekelne.
    Előre is köszönöm.

  190. Krisztián szerint:

    bocs az email címem: ter.krisztian@gmail.com

  191. Krisztián szerint:

    Köszönöm már kaptam

  192. Ádám szerint:

    Sziasztok!

    Szeretnék én is meghívót kérni! E-mailem:
    valint.adam@gmail.com

    Előre is köszönöm!

  193. most már nem kell meghívott kérni, bárki regisztrálhat

    https://plus.google.com

  194. Niki szerint:

    Kérhetnék egy meghívót az lniki92@freemail.hu e-mail címre Köszi szépen! :)

  195. Niki szerint:

    Akkor tárgytalan :D

  196. Petra szerint:

    Valaki küldene nekem is egy meghívót? :)

    Előre is köszi!

    mail: ringo1988@msn.com

  197. Endre szerint:

    Kérek szépen egy meghívót :)

    endre (pont) beres (kukac) gmail.com

    Hálásan köszönöm :)

    • Elküldtem, remélem, sikeresen!

      • jzs szerint:

        olvastam, hogy már nem kell meghívó. de engem nem enged be:( mindig csak arra dob, hogy további információ,adjam meg az email címem és majd értesítenek…
        tudna valaki küldeni egy meghívót?
        zsolt (pont) jakubik (kukac) gmail.com

  198. Sziasztok!

    Tetszett a tegnapi Marketing torta előadásotok! A gyakorlatban használhatóság kiemelkedő volt. 5/5 Most már el kell mennem egy adwords tanfolyamotokra, legalább az alapra. Mikor lesz a következő?

  199. jzs szerint:

    Hello!
    kérhetnék én is egy meghívót?
    már hetek óta próbálok bejutni, de sehogysem sikerül:(

  200. Csilla szerint:

    Sziasztok! Végigolvastam az összes kommentet és felkektette érdeklődésemet.
    Küldenétek nekem is egy meghívót? Köszönöm
    divitree2008kukacgmailpontcom

Szólj hozzá!

*