Intelligens email marketing

Építsd fel vállalkozásod aranytartalékát és automatizáld bevételeid!
(Az OMA legújabb tudásanyaga!)

Az email marketing napjainkban is folyamatosan fejlődő irányzat, amely azonban már kiállta az idők próbáját. Mi is azokkal a technikákkal építettük fel, építjük ma is az Online Marketing Akadémiát, amit leírtunk a tudásanyagban!

Miért jó az email marketing?

Az email marketing több, mint hírlevélben kiküldött termék ajánló levelek. (A spamelésről most nem is beszélve.) Alkalmas kapcsolattartásra, tudásmegosztásra, ügyfél edukációra, márkaépítésre, bizalomépítésre és értékesítésre is. Egy jól kitalált és felépített email sorozat automatikusan képes az érdeklődőből visszatérő, elégedett ügyfelet varázsolni, mindezt diszkréten, nem zavaró módon, akár nagy tömegben, folyamatos emberi beavatkozás nélkül is.

Az email marketing tehát:

 • egy jól működő, nem drága kommunikációs csatorna;
 • automata vevőszerző gépezet része lehet;
 • sok élőmunkát képes kiváltani;
 • akkor is működik, amikor éppen a vállalkozás minden munkatársa alszik;
 • óriási vagyonná és aranytartalékká képes felépülni az évek során.

Vajon Neked szól ez a tudásanyag?

Épp Neked ha:

 • már küldesz hírleveleket és szeretnéd hatékonyabban és több megtérüléssel végezni;
 • van email adatbázisod és szeretnéd ezt duzzasztani, látványos eredményeket szeretnél elérni;
 • már kipróbáltad a “hírlevelezést” de csalódtál benne, mert nem tudtad, hogyan kell ezt helyesen csinálni;
 • nincs még adatbázisod és szeretnél tudatosan építeni egy olyat, ami vállalkozásod aranytartalékává válhat?
 • most tervezel belevágni az email marketingbe és le szeretnéd rövidíteni az utat, szeretnéd megspórolni a tanulópénzt és bevált stratégiák, receptek alapján építkeznél.

Mi van benne?

Intelligens email marketing

Intelligens email marketing (tudásanyag)

Az email marketing egy összetett tudomány, vannak kommunikációs, üzleti, jogi és technikai bugyrai is. Ezen területek ismereteinek elegye adja ki, hogy ki milyen eredményeket tud elérni email marketinggel. A különböző szempontokat összeszedtük és közérthető, bárki számára emészthető formában bemutatjuk tudásanyagunkban. Az alapoktól eljutunk egészen a finomságokig, amelyeket nagyon kevesen ismernek és alkalmaznak Magyarországon!

A kiadvány végén részletesen bemutatunk 6 email marketing szoftvert, hogy könnyebben tudj választani és ne Neked kelljen őket kipróbálnod egyesével. Célunk, hogy mindenki a saját céljaihoz és lehetőségeihez szabott legjobb megoldást meg tudja találni.

Nem titkolt szándékunk, hogy a hazai email marketing kultúrát is javítsuk, megrögzött ellenzői vagyunk a spamelésnek és az idegesítő, folyton csak reklámokkal zaklató hírlevelezési gyakorlatnak. Segíteni szeretnénk Neked abban, hogy olyan üzleti aranytartalékot és piaci pozíciót építs ki a kiadványunkban átadott tudás segítségével, amivel hosszú távra meg tudod előzni a versenytársaidat.

Megosztjuk Veled féltve őrzött és hosszú idő óta csiszolgatott stratégiánkat és megoldásainkat.

Miért hallgass ránk?

A tudásanyagban foglaltak segítségével indítottuk útjára az Online Marketing Akadémiát, még 2008-ban. Azóta is egy nagyon erős, hangsúlyos lábunk az email marketing. Ez idő alatt több millió kiküldött email, sok tízezer feliratkozó segített hozzá minket ahhoz a tapasztalathoz, amelynek segítségével folyamatos és dinamikus növekedést tudtunk elérni a bevételeinkben évről évre. Ezeket a tapasztalatokat írtuk le tudásanyagunkban.

Gandera Balázs, ügyvezető, INTREN Digitális Marketing Ügynökség“Az OMA munkásságát már régóta követem és azt látom, hogy email marketingben Zsolt és Márton nagyon erősek. Sok kisvállalkozás már csak azzal is sokat tanulhat, hogy feliratkozik a hírlevelükre és csak figyel, mit hogyan csinálnak. Piacépítő lépésnek tartom, hogy ilyen sok, csak pénzért vagy sok idővel megszerezhető tudást osztanak meg, biztos vagyok benne, hogy az anyag ára önmagában csak a 4. fejezet megismerésével is megtérül. Igazán értékes anyag annak, aki adatbázist épít és hírleveleket küld vagy szeretne többet tudni az email marketingről!”

Gandera Balázs, ügyvezető, INTREN Digitális Marketing Ügynökség

Miről szól az OMA Email marketing kiadványa?

 1. Ismerkedj meg az email marketing alapjaival, hogy jobban értsd mit lehet kihozni belőle!
 2. Hogyan lesz az email marketingedből automata vevőszerző gépezet?
 3. Honnan lesz email adatbázisod? Milyen lehetőségeid vannak és hogyan indulj el lépésről lépésre?
 4. Mire figyelj, hogy ne bírságoljanak meg? Mert az email marketing ingoványos terület!
 5. Teljesen legális leveled hogyan kerülje el a spamszűrőket? Mit érdemes még tudni a spamről?
 6. Technikai tudnivalók, amelyeket minden email marketinggel foglalkozónak ismernie KELL!
 7. Kommunikációs fogások, trükkök, amelyekkel rengeteget nyerhetsz!
 8. Hogyan tesztelj, mérj és optimalizálj? Egyszerűen, könnyen és időhatékonyan?
 9. Milyen típusú email marketing szoftverek léteznek és melyik való Neked?
 10. Ismerkedj meg 6 konkrét szoftverrel és ismerd meg a sajátosságaikat, erősségeiket.

Olvass bele!

OMA Email Marketing Light by Online Marketing Akadémia - OMA.hu

 

“OK, mennyibe kerül?”

Az ára: 14.900 Ft + Áfa (bruttó 18.923 Ft )

Ezért az összegért egy profi online marketing szakértő, aki ért is az email marketinghez (és nem csak elméletben) max. fél órai konzultációt nyújtana Neked, illetve a következő email kampányod hatékonyságának csekély javulása is simán behozza ezt az összeget.

Miért döntöttünk az online kiadás mellett?

Sajnos lehet találni sok olyan gyenge színvonalú anyagot is az interneten, amit CSAK AZÉRT kénytelenek dupla, tripla áron adni, mert a puccos “csomagolás” költségeit valahogy fedezni kell és sokszor a díszes körítés eltereli a figyelmet a szegényes tartalomról.

Azért hogy Neked, minél kedvezőbb áron oda tudjuk adni ezt a rengeteg tapasztalaton alapuló prémium tudást, megmaradtunk a pdf formátum mellett.

Ha a többi tudásanyagunkkal együtt vásárolod meg, akkor 56%-os kedvezményben részesülhetsz! Kattints a gombra és láthatod a részleteket is!

 

100% pénzvisszafizetési garanciaMinden kockázatod átvállaljuk: 100% pénzvisszafizetési garancia

Nincs veszteni valód, próbáld ki és ha nem tudtunk újat mondani vagy nem találod elég hasznosnak a tudásanyagot, akkor a teljes vételárat visszafizetjük, csak 30 napon belül jelezned kell pénzvisszafizetési igényed! Azért merünk ilyen garanciát vállalni, mert mi is ezeket a módszereket követve építjük az Online Marketing Akadémiát.

 

Mit kockáztatsz, ha nem fektetsz az email marketing tudásodba?

 • Ha bármelyik versenytársad maradéktalanul megvalósítja, amiket leírtunk, akkor úgy el fog húzni melletted, hogy szinte lehetetlen lesz behoznod a lemaradást később!
 • Kihagyod azt a lehetőséget, hogy kiemelkedj az unalmas “hírlevelezős” cégek közül!
 • Lehet, hogy nem is sejted mennyi mindenre nem figyelsz oda, ami javítaná a hatékonyságod és több bevételt hozna!
 • Ha nem automatizálod a vevőszerzésedet email marketing segítségével, akkor félő, hogy túl sok manuális munkát kell végezni a cégedben és nem marad energia a fejlődésre!
 • Kockáztatod azt, hogy valami hibát vétesz és megbírságolnak! Az email marketinggel kapcsolatos adatvédelem egy olyan terület, amit a jogászok közül is kevesen látnak át!

Gondold meg még egyszer! Fél tank benzin ára…