Verhetetlen Remarketing technikák (Facebook és Google AdWords)

Használd ki a Facebook és az AdWords remarketing erejét a mindennapi automatikus vevőszerzésedben!

Haladj a korral, alkalmazd a Facebook és Google AdWords high-tech hirdetési megoldásait. (Lehetőleg előbb, mint a versenytársad!)

Miért jó a remarketing?

A remarketing egy olyan érdeklődésen alapuló hirdetés célzási megoldás, amely azt is lehetővé teszi, hogy meg tudjuk állapítani a felhasználóról, hogy járt-e már korábban a honlapunkon, sőt azt is tudhatjuk róla, hogy mely aloldalainkat nézegette, ezért sejthető, hogy mely termékünk vagy szolgáltatásunk után érdeklődött már korábban.

Egy honlap látogatóinak kis százaléka vásárol, kicsivel több látogató feliratkozik (ha van ilyen lehetőség), de a nagy többség sarkon fordul anélkül, hogy üzleti eredményed származna abból, hogy drága pénzen honlapot tartasz fenn a számukra. Ez volt egészen eddig, de mivel meg tudod célozni a korábbi látogatóid remarketing hirdetéssel a Google AdWords és a Facebook rendszerében, így további – nem elhanyagolható – esélyt kapsz a vevőszerzésre!

Vajon Neked szól ez a tudásanyag?

Épp Neked ha:

 • már használod az AdWords és/vagy a Facebook hirdetési rendszerét, és úgy gondolod, hogy itt az ideje kipróbálni a remarketing hirdetéseket;
 • kipróbáltad már a remarketinget, de nem volt segítséged és beleuntál, hogy a súgót böngészd;
 • vannak már remarketing hirdetéseid, de szeretnéd a maximumot kihozni belőlük;
 • más kezeli / fogja kezelni az AdWords és Facebook hirdetéseid, és nem ártana átlátni stratégaként, hogy milyen agyafúrt lehetőségek lapulnak meg ezekben a rendszerekben és biztos szeretnél lenni abban, hogy hirdetéseitekben alkalmazzátok a legütősebb megoldásokat!

(Ha még nem használod az AdWords és/vagy a Facebook hirdetési rendszerét, akkor kezd az alapokkal, ezekhez is nyújtunk támogatást! Tudásanyagaink: Google AdWords, Közösségi média, Facebook hirdetések)

Mi van benne?

Verhetetlen Remarketing Technikák (tudásanyag)

Verhetetlen Remarketing Technikák (tudásanyag)

Könnyen követhető (már-már szájbarágós) aktuális képernyőfelvételekkel segítjük a hatékony alkalmazhatóságot és ahol lehet, ott példákkal is igyekszünk beindítani a fantáziád! A Google AdWords és Facebook remarketing hirdetések alapjaitól eljutunk egészen a professzionális megoldásokig, amelyeket nagyon kevesen ismernek és alkalmaznak Magyarországon és nemzetközi viszonylatban is!

A kiadvány végén található 17 konkrét remarketing ötlettől pedig még a profi online marketingesek szájában is összefut a nyál, ezt garantáljuk! Egészen biztosak vagyunk benne, hogy a hazai remarketing hirdetői kultúra alakulásához jelentősen hozzájárul ez a kiadvány. Egyrészt kevesebben fognak idegesítő módon hirdetni, másrészt, akik az elsők között kezdik alkalmazni a megoldásainkat rendesen bebetonozzák a helyzetüket a saját piacukon, nehéz lesz utánuk menni.

Olyan kipróbált konkurenciagyilkos stratégiákat osztunk meg, amelyek meglehetősen nagy versennyel rendelkező területeken is már elsöprő sikert arattak (nem csak egy iparágban)!

Megosztjuk Veled féltve őrzött és hosszú idő óta csiszolgatott technikáinkat és saját fejlesztésű, kipróbált trükkjeinket!

Miért hallgass ránk?

A tudásanyagban foglaltak az elmúlt 10 évben nyert Google Premier Partner1 milliárd (!) forintnyi AdWords,  Facebook és egyéb hirdetési tapasztalataink eszenciáját tartalmazzák, valamint a háttérben ott van többezer oldalnyi elolvasott szakirodalom, több száz blog és fórum követése, számos nemzetközi workshop, minden trükk kipróbálása, valamint több mint ezer óra megtartott tréning a témában.

“Régebb óta próbálkoztunk a remarketinggel, eleinte több-kevesebb sikerrel. Az OMA tudástára óriási lökést adott a kampányainknak, mostanra már az ügyfeleink 30%-át AdWords és Facebook remarketing segítségével érjük el. Úgy gondolom egy stabil, erős lábunk lett a remarketing az új és visszatérő ügyfelek szerzésében. Az a vállalkozás, aki ma nem törődik a remarketinggel, átengedi ügyfeleit a konkurenciának.”

Himics Veronika ügyvezető – Aesthetica Orvosi Központ

Miről szól az OMA Remarketing kiadványa?

 1. Ismerkedj meg a remarketing hirdetések alapjaival, hogy jobban értsd mit lehet kihozni belőle!
 2. Mik azok az úgynevezett “hasonló közönségek”?
 3. A Google AdWords remarketing sajátosságai és beállítási lehetőségeiről.
 4. Hogyan célozz korábbi YouTube videó nézőidre?
 5. A Facebook remarketing és retargeting.
 6. Egyedülálló további lehetőségek a Facebookon!
 7. Alap és haladó szintű remarketing esetpéldák.
 8. Döbbenetes, agyafúrt megoldások, “piszkos trükkök”!

Vigyázat, profi, haladó technikák!

Olvass bele!

 

“OK, mennyibe kerül?”

Az ára: 14.900 Ft + Áfa (bruttó 18.923 Ft )

Ezért az összegért egy profi AdWords vagy Facebook szakértő max. fél órai konzultációt nyújtana Neked, illetve a hirdetéseid megterveztetésének a költségét sem fedezné.

Miért döntöttünk az online kiadás mellett?

Sajnos lehet találni sok olyan gyenge színvonalú anyagot is az interneten, amit CSAK AZÉRT kénytelenek dupla, tripla áron adni, mert a puccos “csomagolás” költségeit valahogy fedezni kell és sokszor a díszes körítés eltereli a figyelmet a szegényes tartalomról.

Azért hogy Neked, minél kedvezőbb áron oda tudjuk adni ezt a rengeteg tapasztalaton alapuló prémium tudást, megmaradtunk a pdf formátum mellett.

Bónusz: Ajándék frissítés! A Google dolgozik a legújabb AdWords kezelőfelületen, ami már elérhető, igaz még csak béta verzióban. Most még vannak hibák benne, sok funkció tesztelés alatt áll, de mi már készülünk a tudásanyagunk frissítésével, amit díjmentesen elérhetővé teszünk a Számodra. Az új felület körüli bizonytalanságok miatt, mi sem tudjuk, hogy mikor nyeri el teljes funkcionalitását az új felület, ennek ellenére vállaljuk, hogy 2018. június 30-ig elküldjük Neked a Remarketing tudásanyagunk frissített verzióját.

Ha a többi tudásanyagunkkal együtt vásárolod meg, akkor 56%-os kedvezményben részesülhetsz! Kattints a gombra és láthatod a részleteket is!

 

100% pénzvisszafizetési garanciaMinden kockázatod átvállaljuk: 100% pénzvisszafizetési garancia

Nincs veszteni valód, próbáld ki és ha nem tudtunk újat mondani vagy nem találod elég hasznosnak a tudásanyagot, akkor a teljes vételárat visszafizetjük, csak 30 napon belül jelezned kell pénzvisszafizetési igényed! Azért merünk ilyen garanciát vállalni, mert mi is ezeket a módszereket követve építjük az Online Marketing Akadémiát.

 

Mit kockáztatsz, ha nem fektetsz be abba, hogy megtanuld a remarketing fortélyait?

 • Kihagyod azt a lehetőséget, hogy kiemelkedj “a már egész ügyesen hirdető” cégek közül!
 • Ha a Magad útját járod és nem veszel igénybe segítséget, akkor rengeteg időt és pénzt kockáztatsz!
 • Sok-sok rejtett funkció rejtve is marad előtted!
 • Elképzelhető, hogy versenytársad megelőz és nagyon nehéz lesz később a nyomába érni!
 • Nem lenne jó, ha a keresőmarketing ügynökséged alapszintű remarketing technikákkal kiszúrná a szemed!
 • Megtérülést hozó hirdetések helyett lehet, hogy elpazarlod a reklámbüdzsét.

Gondold meg még egyszer! Fél tank benzin ára…