Hogyan regisztrálj a Facebook-on?

Az elmúlt időszakban jó néhány alkalommal belebotlottam abba, hogy emberek akikkel találkozom szeretnének regisztrálni a Facebookra, sőt szeretnék kipróbálni az üzleti lehetőségeit is, de már a regisztrációnál elakadnak. Amikor legutóbb ilyen jellegű kérdéssel jöttek oda hozzám, eldöntöttem, hogy lecsapom az összes ilyen típusú kérdést, és megmutatom egy pár perces videóban, hogy hogyan lehet regisztrálni a Facebookra.

Facebook regisztráció 3 percben

Egy pár ötlet, az adataid megadásával kapcsolatban

Jó hír, hogy semmi sem kötelező! Mindenről Te döntesz, és ha okosan használod a Facebookot, akkor teljes a kontroll az adataid felett. Akár személyenként tudod módosítani, hogy kinek milyen adataidba engedsz betekintést, persze ez több száz ismerősnél eléggé sziszifuszi munka. Érdemesebb csoportosítani az ismerőseid , és aszerint adni hozzáférést az adataidhoz. Pl: családtagok, barátok, iskola, munkatársak, új kapcsolatok. Mindegyik csoportnak mást engedsz ki magadról.

Érdemes jól felismerhető, könnyen beazonosítható, ugyanakkor vállalható képet feltenned magadról!

Mutatkozz be, töltsd ki az érdeklődési köreidnek fenntartott mezőket, hogy azok akik hasonló téma iránt érdeklődnek, könnyen Rád találjanak! Hiszen ne feledd: a Facebook ≠ Iwiw, itt nem az ismerőseid kell elsősorban megkeresned, hanem törekedj új kapcsolatok kialakítására!

Kezdd itt a regisztrációt: http://www.facebook.com/OMAhu

Sok sikert a Facebookon, találkozunk!

Hozzászólások

 1. Szerintem ez nagyon hasznos. Én a minap csináltam a rajongói oldalt a facebook-on, hát nem volt olyan egyszerű, de végül azért sikerült.:))

 2. Bernadett szerint:

  Sziasztok!

  Ugyanezt megcsinálhatnátok a Twitter-re is. ;) És megmutogathatnátok az alkalmazásokat szintén egy rövid videofelvételen. Hmm? :)

 3. A regisztráción viszonylag könnyen túl estem, de rajongói oldalt abszolut nem tudtam csinálni, vagy hogy legyen háttérkép, vagy mint nálatok, hogy meg tudtátok tartani az imige-t ami a weboldalt is jellemzi – hát ez nem megy. Ebben jó lenne segítség.

 4. Nekünk már megvan a rajongói oldalunk. :-) Épp most tettük ki a rajongói panelt a portálunk főoldalára. Ugyan kicsit “nyomi” lett, mert szűk a hely, de a “Rajongó leszek” gomb szépen látszik! :-)

 5. T. J. szerint:

  Sziasztok!

  Ha népszerűsíteni szeretnék egy céget, terméket, weboldalt, blog-ot, fórumot, stb. akkor mit érdemesebb létrehozni egy csoportot vagy egy rajongói oldalt?

  Létrehozhatok rajongói oldalt olyan termékre vagy olyan termékkel kapcsolatos szolgáltatásra, amelynek a márkanevét nem én illetve cégem birtokolja? (pl. csak hivatalos viszonteladó partner vagyok?)

  Köszi a választ előre!

  • Szia!

   Mindenképp rajongói oldalt. Sokkal több lehetőséged van egy rajongói oldallal, mint egy Facebook csoporttal.

   A második kérdésedre a Facebook feltételei választ adnak (igaz angolul van: http://www.facebook.com/terms.php), de lényeg az, hogy hivatalos (igazolható) képviselőjének kell lenned annak a márkának, terméknek stb. aminek a nevében létrehozod a rajiongói oldalt. Vagy ha nem, akkor legyen rá felmutatható engedélyed.

   Ez akkor fontos, ha esetleg a Facebook-ot megkeresi az adott márka vagy termék a képviselője, azzal hogy az engedélye nélkül, a nevében kommunikál valaki. Ilyenkor kérni fogják ezeket a dokumentumokat, és ha ne tudod azonnal elküldeni nekik, akkor törlik az oldalt.

 6. Vera szerint:

  Sziasztok!

  A facebook-ra szeretném regisztrálni a cégünket, de olvastam hogy cég nem regisztrálhat magától. Ez hogy működik? Már beregisztráltam a céget, de ez ütközik a Facebook előírásaival? Hol tudok ennek utánanézni? Illetve ha már regisztráltam ha jól gondolom akkor először magánszemélyként kell regisztrálni és a magászemély felületén regisztálni a céget. Ezt hol tudom megtenni? Nem jöttem rá.
  Előre is köszönöm!

  • Kedves Vera!

   Ahhoz, hogy üzleti oldalt hozhass létre a előbb valóban magánszemélyként kell jelen lenned a facebookon. Azért nem érdemes privát profil helyett azonnal céges profilt létrhozni, mert rengeteg lehetőségtől esel el: nem tudod kihasználni a facebook üzleti oldalakban rejlő marketinglehetőségeket, azokat amelyeket a facebook csapata és annak közösége éppen erre fejlesztett ki. Érdemes megtanulni ennek a létrehozását a stratégiai menedzselését, mert csak úgy fog működni.

   Erről szólnak az Online Marketing Akadémia Közösségi Média Szemináriumai: egy nap alatt az alapoktól, (a regisztrációtól) egészen a professzionális üzleti oldalak létrehozásáig, és menedzseléséig megtanulhatsz mindent. Sőt ettől még talán egy picit többet is, olvass erről részletesen itt: http://oma.hu/kmsz

   üdv,
   Zsolt

 7. Vera szerint:

  Kedves Fórumozók!

  Sajnos a mai napig nem találtam meg a választ a kérdésemre. Kérem ha valaki tud válaszoljon nekem korábbi kérdésemre: 2010/07/16 – 07:56 !

  Köszönöm!

 8. Veres szerint:

  Sziasztok!

  Szeretnék segítséget kérni mivel nem tudok hozzátok csatlakozni a facebook-on,
  egyszerüen nem megy nálam a facebook.com/omahu , beírom a böngészőbe vagy rákattintok az álltalatok megadott linkre és mindig a facebook főoldala ugrik elő, ha bevagyok jelentkezve akkor is a kezdőlapra ugrik vissza.

  Köszönöm a válaszotokat!

  • Hm, ez érdekes. Biztos hogy be vagy jelentkezve? Azóta sem oldódott meg a probléma?

   • Veres szerint:

    Bevagyok jelentkezve persze, de sajnos azóta se oldódott meg a probléma.
    Ha rákeresek a facebookon se találom meg, csak Márton profilját találtam meg.
    A twitteren ha rákattintok egy bejegyzésetekre ami a facebookra van linkelve, akkor ezt az üzenetet kapom:

    Ez a tartalom jelenleg nem elérhető

    A kért oldal jelenleg nem jeleníthető meg. Lehetséges, hogy ideiglenesen nem elérhető, vagy a link, amire kattintottál érvénytelen volt, esetleg nincs jogosultságod a megtekintéshez.

    Ezért gondoltam, hogy a kedvencek közé teszem az omahu-t de sajnos nálam nem lehetséges, nem tudom, hogy miért.

   • Veres szerint:

    Szia!

    Azóta sincs semmi válltozás, nem tudom van-e köze, hogy én Romániából akarok rálépni. Más ötletem már nincs, más valaki is kipróbálta de neki se megy!

 9. Lacika szerint:

  Heló

  Nekem mért nem sikerül regisztrálni?12 éves vagyok!Van korlátja a facebooknak?

  Válaszotokat előre is köszönöm!

 10. Vera szerint:

  Kedves Zsolt!

  Köszi a választ. Ha elkövettem azt a hibát, hogy nem magánszemélyként regisztráltam először és úgy regisztráltam céget a FAcebook-on, akkor mit tehetek? Töröljem rosszul regisztrált céget a FAcebookról? és hozzam létre újra? Mit tudok tenni az eddig megszerzett ismerősökkel? Lehet ezt átregisztrálni egy új Facebook fiókba amim már jól hozok létre? Büntet ezért a Facebook, hogy a magánszemély adataihoz a cég adatait adtam meg?

  • Kedves Vera,

   Nincs mit tenni, a magánszemélyként létrehozott “céges profilt” érdemes még most talán melegében törölni.

   Több szempontból sem tanácsos így céget rajongókat szerezni, de talán a legkiemelkedőbb érv az, hogy a magánszemélyként létrehozott ál-céges profillal nem tudod kihasználni azt a tömérdek marketing lehetőséget amit a cégek számára kínál a Facebook.

   Szóval gyorsan töröld, a jelenlegi követőid/ismerőseid pedig egy FB körüzenetben értesítsd (még a törlés előtt!) arról, hogy egy új profibb céges profil alól folytatod a FB kommunikációt csatlakozzanak. (rögtön egy linkkel az új céges FB oldalra)

   Sok sikert!

  • Ja és még valami: Ha szeretnéd igazán profin kihasználni a Facebook nyújtotta ingyenes marketinglehetőségeket akkor mindenképp nézd meg ezt az oldalt: http://www.oma.hu/kmsz

 11. Kedves Gombos Zsolt!

  Szállodát szeretnék megjelentetni a Facebook-on, de nem vagyok benne biztos, hogy hogyan lehetséges ez. Csak magánszemély által vezetett oldalon, vagy lehet saját profilja is? Láttam mindkettőre példát.

  Válaszát előre is köszönöm!

  • Igen lehetséges nincs semmilyen akadálya. Lehet saját profilja is, sőt igazából ha a hotel nevében szeretnél megjelenni a Facebookon, akkor csak úgy érdemes. Sok példa van, igen de kevés a jó… Mindenképp Facebook oldalban gondolkodj, és ne privát profilban! Ha szeretnél a részletekbe is belemenni, itt akár élőben is tudok segíteni: http://www.oma.hu/kmsz

   • Köszönöm a választ, viszont lenne akkor még egy kérdésem. A tiétekhez hasonló hátteret hogyan tudok készíteni? A profilképet kicsit kevésnek találom és sokkal design-osabb, ha az egész képernyő egységes.

 12. Keltai Dénes szerint:

  A kérdésem az lenne, hogy én létrehoztam céges profilt, de semmi különbséget nem látok a személyes fiókomhoz képest.

  Más céges oldalaknál teljesen más a felépítés.

  Ugyanúgy személyes adatok megadására van csak lehetőség.

  Hogy lehet ez?

  • Pedig van különbség! Lehet hogy mégsem céges oldalt hoztál létre? Látatlanban így sajnos nem tudom megmondani. Belinkeled? És akkor egyértelmű választ tudok adni. Köszi, Zs.

 13. Vera szerint:

  Két cég számára hoztam létre oldalt a Facebook-on.
  A következő jelenik meg a Facebook aloldalamon:

  “Oldalkezelés” / “Általad kezelt oldalak”
  Egyik cég: “helyi vállalkozás”
  Másik cég: “Oldal”

  Mi a különbség az un. helyi vállalkozás és az Oldal között? Mindkét cég esetében a céges oldal a cél, szükséges valamit módosítanom? Ha igen hogy tehetem meg?

  Előre is köszi a választ!

 14. Juhász István szerint:

  Kedves Zsolt!
  Az egyik ismerősöm küldött egy e-mailt, hogy tekintsem meg facebook adatlapját.
  Mivel gmail-os vagyok a regisztrácinál már csak a jelszót, a nemem, és a születési dátumomat kellett megadnom. De a regisztrációs gomb megnyomása után az oldal csak töl, csak tölt, órákon át és nem tudok továbblépni.
  Mi lehet a baj véleményed szerint?

  • Kedves István!

   Csak az a tippem van hogy pillanatnyi FB hiba lehetett. sikerült esetleg azóta megoldani a regisztrációt?

   • István szerint:

    Nem!
    Már másfél órája tölt.
    Nem lehet, hogy a jelszó megadásnak vannak bizonyos feltételei? Pl.: nagybetű, ékezet, szám karakterek száma stb.?

    • A jelszó megadásának egész biztosan vannak feltételei: az angol ABC betűit kell használni, azaz se ékezet, se szóköz ilyesmi.

     Magyarországról próbálsz regisztrálni?

 15. M szerint:

  Sziasztok

  Nekem az a problémám, hogy egyáltalán nem lehet regizni a facebook-ra, mert mikor megadok mindent, és kattolok a regisztrációra, elkezd órákig tölteni. Mi lehet a baj?

 16. M szerint:

  Vagyis csatlakozom az előttem kommentelőhöz

 17. Vera szerint:

  Kedves Zsolt!

  A Facebook céges oldalt létrehoztuk, de nem tudom mi a különbség hogy X db “ismerősödnek tetszik” és X “ember kedveli ezt”. Ezek a számok miből adódnak? Mit kell elhelyezni a cég weboldalán, hogy ezek a számok növekedjenek? A “Like” gombot?
  Köszi!

  • Kedves Vera!

   X db “ismerősödnek tetszik” = privát profilt hoztál létre a céged számára (NEM JÓ)
   és X “ember kedveli ezt” = üzleti profilt hoztál létre a céged számára (EZ A HELYES MEGOLDÁS).

   A számok abból adódnak, hogy mekkora rajongó tábort sikerül magad köré gyűjteni. A számokat rengeteg eszközzel lehet növelni, nagyon sok marketing eszközt kínál a Facebook erre: hirdetések, Like box, Tetszik gomb, Facebook fülek, profilkép, és megfelelő kommunikáció az üzenőfalon. És van még egy sor más is :)

   Kövesd az OMA-t hamarosan lesz nagyon sok ingyenes segítség ezzel kapcsolatban az OMA Blogján!

   Üdv, Zsolt

   • FGy szerint:

    Nekem olyanok vannak, hogy: X ismerősöd rajongó, és Y: embernek tetszik.
    Ez így rendben van?

 18. Mónika szerint:

  Nem sikerül a regisztráció a következő hibaüzenet miatt:
  “nem vagy jogosult a regisztrációra”
  Miért van ez???

 19. Edina szerint:

  Én sem tudok regisztrálni a facebookra, mert nekem is csak tölt órákig a reg.oldal. Hotmailes címem van. Régebben voltam fönt, de töröltem magam, ez nem lehet kizáró ok?

  • Edina szerint:

   Ja, a barátnőm is fel akart regisztrálni, neki is ugyanez a problémája. De ő most először szeretett volna regizni, az ő gépén….neki is tölt órákig és semmi…. :(

   Elég idegesítő…..

  • Kedves Edina!

   Nem gondolom, hogy a korábbi regisztráció kizáró ok lenne.

   Sajnos többször tapasztalom, hogy vezetékes internetről nekem sem működik a Facebook minden funkciója tökéletesen, de pl. mobilnetről ezeket a funkciókat gond nélkül elérem.

   Valóban idegesítő, de így távolról nem tudok biztos megoldást javasolni. Talán próbáld ki egy másik gépről, egy másik internetkapcsolat mögül.

   Üdv, Zs.

 20. Mónika szerint:

  Kedves Zsolt!

  Én sem tudok céget regisztrálni a facebookra, mert mindig a magánszemélyes profil jelenik meg. Hogyan tudom törölni az eddig megadott e-mail címekhez tartozó fiókokat, hogy helyettük egy céges oldalt tudjak létrehozni?

  Segítséged köszönöm!

 21. Kriszti szerint:

  Kedves Zsolt!

  Szeretnék segítséget kérni, mert elakadok a regisztrációnál. A rendszer kéri hogy igazoljam a személyazonosságomat a telefonszámommal. “Erősítsd meg személyazonosságod mobilszámod fiókodhoz adásával”
  A telefonszám megadása után pedig ezt írja: “Sajnáljuk, de több kódot is megpróbáltunk már szöveges üzenetben elküldeni, de valószínűleg mindegyik sikertelen volt. ”
  És innen nem is tudok tovább lépni. Pedig él a telefonszámom.
  Mi lehet a baj? Előre is köszi!

  • Kedves Kriszti!

   Tudtommal a Facebook nem kéri telefonszámos konfirmálást, már csak azért sem, mert telefonszámot nem kötelező megadni.
   Érdekes, soha nem találkoztam még ezzel a problémával. Ha belefutok valahol, és találok rá megoldást, mindenképp megírom ide!

   • peti szerint:

    Te még nem találkoztál.Be sem enged ha nem adod meg márpedig én is igy jártam azóta se mehetek fel az oldalamra !!!!!!!!!!!!!

 22. FGy szerint:

  Én azt a furcsaságot tapasztalom, hogy amióta a személyes oldalamról létrehoztam szakmai oldalt, azóta ha valamit a kedvenceim közé szeretnék tenni, az nem a személyes oldalam kedvencei közé kerül, hanem a szolgáltatási oldal kedvencei közé. Ez kiküszöbölhető valahogy?

 23. Peti szerint:

  Kedves Zsolt!

  Ugyanaz a problémám, mint Krisztinek, várom mielőbbi válaszod!
  Peti

  • Hm… érdekes a probléma.

   Peti, talán egy apró ötlet: Próbáld meg törölni a cookikat (sütiket) a böngésződből, hátha ez megoldja a problémát. Nekem sokszor segített már ez az apró dolog :)

   • Peti szerint:

    Köszönöm válaszod, sajnos ez sem segített. Fogalmam sincs, mi lehet a probléma, csináltam egy új facebook elérhetőséget, itt egyenlőre még nem fordult elő.

 24. NAGYON, JO EZ A FECBOOK.HU SOK ISMEROSOM VAN.

 25. Lolly szerint:

  Én már a regisztrációnál elakadok, órákon át tölt és semmi…. 4 féle e-mail címről próbáltam és egyikre sem reagált. Nem értem mi lehet a probléma. Ja és persze a 13 éves korhatárt is túlléptem már pár éve…. Megköszönném ha valaki írna valami okosat.

 26. Maróti Anita szerint:

  Kedves Zsolt!

  Segítséget szeretnék kérni Tőled, a problémám a következő:
  Létrehoztam vállalkozásom számára a Facebookon egy hivatalos oldalt (Hóbort Sport), önálló email címmel és jelszóval (nem kapcsolódott egyetlen profilhoz sem, nem lett létrehozva adatlap). Már vannak csatlakozók, de sajnos nem voltam tisztában azzal, hogy tudom az oldalt hozzákapcsolni egy már meglévő személyes profil oldalhoz, utánaolvasva találtam rá a megoldásra, az adminok kezelése fül alatt be kellett állítani egy adminisztrátort, a beállítást elmentettem, majd kiléptem az oldalról. A következő belépéskor azt tapasztaltam, hogy az elkészített oldalról semmilyen információ, beállítás nem elérhető, csak a hirdetésekről van egy leírás és az új hirdetés létrehozása gomb. Átgondolva mindezt, arra jutottam, hogy ott rontottam el, hogy adminisztrátornak egy olyan nevet adtam meg, akinek van ugyan Facebook profil oldala, de nem csatlakozott ehhez a hivatalos oldalhoz és sajnos ezáltal elvesztettem a hivatalos oldalam felügyeletét, mivel az általam megjelölt admin nem csatlakozott az oldalhoz, ezért a profil oldalán keresztül sem tudjuk így elérni az oldalt.

  Van-e valami megoldás arra, hogy újra felügyelni tudjam az oldalt?
  Várom mielőbbi válaszod!
  Segítséged köszönöm!

  • Szia Anita!

   A FB-on elvileg nem kell rajongónak lenni ahhoz, hogy adminisztrálhass egy oldalt. Az admin sokkal magasabb fokú jogot jelent mint a raojongó. A szerkesztett oldalnak nem feltétlenül kell rajongójának is lenned, akkor is tudnod kell szerkeszteni.

   Itt valami más lehet a baj.

   Sokkal inkább ez: “Létrehoztam vállalkozásom számára a Facebookon egy hivatalos oldalt (Hóbort Sport), önálló email címmel és jelszóval (nem kapcsolódott egyetlen profilhoz sem, nem lett létrehozva adatlap). ”

   Valószínűleg az a baj, hogy a céget privát profilként regisztráltad.

   Írtam erről egy cikket még tavaly a Vállalkozóin Negyeden, ebben le van írva minden lépésről lépésre: http://www.vallalkozoinegyed.h.....ehozasakor

   Sok sikert!

  • M. Ildikó szerint:

   Kedves Anita!
   Tudom, hogy már régebbi ez a bejegyzése, de ha esetleg olvasná kérdésemet, kérem válaszoljon, hogy sikerült-e megoldani a problémát, mert nekem is ilyen gondom van.
   Előre is köszönöm.
   Üdvözlettel:
   Ildikü

   • M. Ildikó szerint:

    Mástól is szívesen fogadok segítséget. Sürgős lenne, mert a munkahelyem facebook oldaláról van szó. Már mindent megpróbáltam, amit tudtam, kezdem elveszíteni a reményt, hogy sikerülni fog. (Az előbb nagy izgalmamban még a nevemet is elírtam.)
    Minden választ előre is köszönök.
    Üdvözlettel:
    Ildikó

 27. Timcsy szerint:

  Sziasztok, hát ez engem is nagyon érdekelne, mert egy ilyen gond miatt most én is a “levegőben” tudhatom az üzleti oldalamat. Én is elkészítettem az oldalt és úgy adtam hozzá az admint, hogy ő még addig nem volt rajongója az oldalamnak.Tudtok erre megoldást? mert ez biztosan tudom, hogy nem csak egy-két embert érintő probléma, csak jómagam találkoztam már több ilyen szerencsétlenül járt felhasználóval.
  Ha tudtok, kérlek adjatok valami tippet a megoldáshoz.

 28. Kedves Zsolt!

  Segítségedet kérem. (hasonló a problémám, mint Maróti Anitának)

  Van egy kis problémám: az általam létrehozott közösségi (rajongói) oldalról véletlenül töröltem az egyetlen adminisztrátort (magamat). Így nem tudom szerkeszteni a rajongói oldalt. (admin és a rajongói oldal is ugyanazzal az email címmel van regisztrálva a FB-on)

  Hol és hogyan lehet visszarakni az adminisztrátort (magamat) a közösségi oldalhoz? Vagy kinek és hova kell írni ilyen esetben?
  Vagy hogyan tudom törölni (vagy esetleg inaktívvá tenni) a saját teljes profilt és a közösségi oldalt (amiről töröltem az admin-t), hogy előröl kezdhessem az egészet?

  A válaszokat, megoldásokat előre is köszönöm!
  Bernadett

 29. Peti szerint:

  Kedves Zsolt!

  Nemrégiben felvázoltam neked a problémám, és csináltam ugye új facebook fiókot.
  Sajnos, a legtöbb ismerős nem értesült erről, és az üzeneteket, jelöléseket és a hasonló dolgokat még mindig a használaton kívüli facebook fiókomba küldi.
  Nem tudod, hogy lehetne törölni a használaton kívüli fiókot úgy, hogy nem kell belépnem hozzá?

  Előre is köszönöm a válaszod!
  Peti

 30. Liv szerint:

  Sziasztok!

  Ha az oldal létrehozásánál helytelenül adtam meg, hogy az oldalam ” Üzleti vállalkozás”, tulajdonképpen klubot szerettem volna létrehozni hol tudom módosítani? Ha nem lehet módosítani akkor hogyan tudom törölni az oldalam és ha már töröltem tudok-e ugyanezzel a névvel egy újat létrehozni!

  Válaszotokat köszönöm szépen!

  Üdv.

  Lív.

 31. Szikora Evelin szerint:

  ez nagyon álat :)

 32. Vinkovics Verona szerint:

  Jó napot!
  Lenne egy nagy kérésünk!-A párom is szeretne regisztrálni a facebookon,de nem tudjuk,hogy fogjunk hozzá. Neki van külön e-mail címe: trifer@gmail.com
  Különben nagyon tetszik a facebook,óriási lehetőségeket kínál!
  Köszönjük a segítséget előre is!
  Vinkovics Verona és élettársa: Triznya Ferenc

 33. utálom engem még mindig nem enged be

 34. Pramka szerint:

  Szia!
  Szeretnénk csinálni egy rajongói oldalat az egyik üzletünkhöz, de nem fogadja el az email címet: t-onlines.! Lehet, hogy ezzel van a gond?
  Válaszodat előre is köszönöm!

  • @Pramka: a rajongói oldal létrehozásához nem kell e-mail cím! Szerintem nem jó helyen akarod létrehozni! Ugye nem privát profilt akarsz üzleti oldalként használni? Nem javaslom, mert ez ellentétes a Facebook szabályzatával és kitiltás járhat érte.

 35. Zsolt,
  Mindegy hogy facebook.hu/dabirkerdez vagy facebook.hu/pages/dabirkerdez ?

  Nekem az oldal regisztraciójánál pl kiskutya bármit, barhogyan csinálom a pages-t eléteszi. Én azt szeretnem hogy ne legyen ott a /pages, hanem közvetlenül legyen az oldalam. Pl facebook.hu/kiskutya és ne facebook.hu/pages/kiskutya.. Vagy csak én látom így és mások pages nélkül látják?

 36. encsi szerint:

  Sya!
  Nekem az a gondom hogy regisztrálni szerettem volna de elnyomtam a születési évem és azota bárhogy probálkozom azt irja hogy nem felelek meg a kövbetelményeknek és nem enged be a regisztrálo oldarra! Ilyenkor mit tehetek?

 37. Cser Ágnes szerint:

  Pénteken találkoztunk, és most kérdésem lenne.
  Amikor létre akarom hozni a professzionális szolgáltatások között egy honlap facebook oldalát, akkor a nevet a kategória alatti Business or Place sorba kell beírni? A többi sort muszáj Street, City stb. kitölteni, vagy az opcionális?
  Üdvözlettel,
  Cser Ágnes

 38. KaszJu szerint:

  Szia

  Sokat olvastam a tanácsaidat, nagyon jó hogy ennyi hasznos infó megvan egy helyen. Egy dolog nekem azonban még mindig nem tiszta. Cégként csak rajongói oldalt regisztrálhatok, vagy lehet saját “céges profil”. Én a magánprofilomból megcsináltam a rajongói oldalt, de megnéztem más profiljából, és bizonyos adatokat mindenki szerkeszthet. Megnéztem más szervezeteket is, és van ahol én is szerkeszthetem az adatokat, van ahol ilyen lehetőség nincs. A jogosultságok beállításainál nem találtam olyat, ami ezt megoldotta volna (csak a képek és videók feltöltését tudtam letiltani.
  Megpróbáltam profilon kívül, céges névvel és jelszóval regisztrálni, de nekem is azt írta ki, hogy nincs jogosultságom (korábban már volt ilyen, és több e-mail címmel is próbálkoztam, de egyik se jött össze /céges és citromail/).
  Szóval azt szeretném tudni, hogy regisztrálhatok-e saját profillal és jelszóval céget, és ha nem, hogy lehet letiltani a rajongói oldalon a szerkesztést (csak az admin szerkeszthessen).
  Előre is köszönöm a segítséget!

 39. A FB-on rendszeresen létrehozok eseményeket (kb. havonta). A “Megjelenések száma” egyenletesen és drámaian csökken: szeptember óta a számok a következők: 56, 585, 409, (azt hiszem, itt változott az üzleti oldal szerkezete) 190, 152, 115, 88, 55. Lassan mínuszba fordul. Mi lehet ennek az oka, és mi a teendő, hogy többen lássák?

 40. Sziasztok nekem az lenne a problémám hogy csináltam egy oldalt a facebookon ,ki akartam rakni a weboldalra a likeboxt ,de csak akkor látszik ha be vagyok jelentkezve ha másik böngészőt használok ez a szöveg jelenik meg (Nyilvános Facebook adatlap
  Jelentkezzen be a tartalom megtekintéséhez) mit rontottam el.

 41. Szép estét én nem a tályékoztatásra vagyok kiváncsi hanem szeretnék regisztrálni de hol találom meg az oldalt meg köszöném a tályékoztatást.
  Balogh Lajos

 42. Srankó Krisztina szerint:

  én már fent vagyok a facebookon de a fiamat is szeretném regisztrálni,de sajnos nem tudom.kérem segitsen.köszönöm.

 43. Temesvári Andrea szerint:

  Hello!

  Cégként szeretnék regisztrálni, de nem tudom megtenni. Kiválasztom, hogy mivel foglalkozik, beírom mi a neve és kiírja, hogy nem vagyok jogosult a regisztrációra.
  Mit kell csinálni ahhoz, hogy megtörténjek a cégnek a regisztrációja?
  Köszi

  Andi

 44. Sára szerint:

  nem megy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 45. Dr. Bezzeg László szerint:

  Én nem találtam meg az oldalon a Regisztrációs ablakot.
  Így regisztrálni sem tudok.
  Üdvözlettel:
  Dr. Bezzeg László

 46. brigi szerint:

  ez cset vagy mi? mi ez az oldi emberek,gyerekek???????????????????

 47. Köszönöm a bátorítást , minap csináltam Facebookos oldalt és már érezni is a hatását!
  Sajnos nem tudtam a honlapomra a likos ikont megcsinálni! azt hallottam, hogy 3x4x hatékonyabb a fényképes változat. Igaz ez, érdemes inkább azt kitenni?
  Tudnátok segíteni a kódban? : )
  Eddigi munkátokat köszönöm! K. Z.

 48. Sziasztok!! hogyan kell csinálni facebookot mert a karaktereket be kell irni és nagyon hosszú már haladnék tovább nem enged azt írja minden mező ki töltése szükséges. ja majd irjatok vissza! :) <3 köszy :)) és tanitsatok meg facebookot csinálni!! :) meg akkarom Tanulni!!!

  Tisztellettel: Kocza Krisztina.

 49. Balogh Klaudiah szerint:

  :D…xd jelöljetek fb-n.:D..:)

 50. valika szerint:

  nekem nem sikerult(
  (((

 51. jo ertesitem

 52. miért nem lehet regisztrálni a facebookra???????????

 53. Miért, nem lehet? Szerintem lehet :)

 54. valika szerint:

  en se tudok

Visszakövetések

 1. OMA.hu szerint:

  Hogyan regisztrálj a Facebook-on? Új bejegyzés az OMA Blogon: http://bit.ly/d9V3vz (Vigyázat kezdőknek!) :)

 2. […] sem bírod? Lehet, hogy tényleg nehéz lépést tartani: néhány éve még arról írtunk hogy hogyan regisztrálj a Facebookra, tavaly az egyik legtöbb hozzászólást (450+) kapott bejegyzésünk volt a Google Plus […]

Hozzászólás beküldése

*