A láthatósági mellény a weboldaladhoz

A láthatósági mellény életet menthet. Ezért kivétel nélkül mindenki ajánlja, sőt bizonyos helyzetekben kötelező is a viselete. Nem véletlenül. Kiemel a tömegből, megkülönböztet. Láthatóvá és pofon egyszerűen megtalálhatóvá tesz.

Vannak eszközök az online marketingben, amelyek használata az üzleti életben is életet menthet. Főleg most, amikor fogy a fizetőképes kereslet szükség van olyan megoldásokra, melyek valós forintok kiadása nélkül, valós eredményeket hoznak, belátható és kivárható időn belül.

Az online marketingben a keresőoptimalizálás épp egy ilyen eszköz. Sok tudással, némi idővel, kitartással és kevés pénzzel elérhető a tökéletes eredmény, ami utána kevés karbantartással nagyon hosszú távon képes pénzben mérhető eredményeket produkálni.

Új tudásanyag az Online Marketing Akadémiától

Az a tudás, ami a keresőoptimalizálás témakörében felgyülemlett bennünk, már kikívánkozott.  Több  “zöldmezős weboldal” felépítése után, több komoly keresőoptimalizálási audit elkészítése során rengeteg olyan tapasztalat gyülemlett fel bennünk, melyeknek mind meghatározónak kell lenni egy vállalkozás online életében. Összesen több mint félezer sikeres projekt után látjuk a siker tényezőit, és tudjuk melyek a bukás legfőbb jelei. Ezeket foglaltuk össze az OMA legújabb tudásanyagában, a keresőoptimalizálással foglalkozó legfrissebb modulunkban, melynek a címe:

Új! OMA Keresőoptimalizalas tudásanyag!

Mikor szól Neked ez a tudásanyag?

  • Ha már van weboldalad, és szeretnéd, hogy a legfőbb kulcsszavaidra ott legyél a Google TOP 10-ben.
  • Ha ezért a munkáért nem vagy hajlandó százezreket kifizetni egy külsős cégnek, hanem úgy döntesz megcsinálod saját magad, esetleg minimális segítséggel. Mert időből több van Neked, mint erre fordítható pénzből.
  • Ha most tervezel elindítani egy online vállalkozást, egy weboldalt és nagyon helyesen előre gondolkodsz és tervezel. Előre, már a keresőoptimalizálásban is.
  • Ha már esetleg az alapfogalmakkal tisztában vagy és próbálkoztál már a keresőoptimalizálással, de “valamiért” sikertelen volt.
  • Ha fogalmad sincs arról milyen lépései vannak a keresőoptimalizálásnak, hogyan válaszd ki a kulcsszavaidat, hogyan használd ki a link-gyűjteményekben rejlő valós potenciált.
  • Ha mindig elutasítanak a lap.hu oldalak szerkesztői. Megmutatjuk, mit és hogyan kell ajánlanod, hogy sikeres legyen a linkajánlásod.
  • Ha nem Te akarsz a keresőoptimalizálással foglalkozni, de akarod, hogy ez az eszköz mégis szerepet játsszon  az online marketing stratégiádban, és szeretnéd a kezedben tartani az irányítást. Hogy tudd irányítani munkatársaid, akiknek az egyes részfeladatokat kiadod.

A keresőoptimalizálásban rejlő hihetetlen lehetőségeket nagyon kevesen használják ki profin.

Persze ez nem a kis- és középvállalkozások hibája. Azok a specialisták, akik valóban értenek ehhez, nagyon elfoglaltak, rengeteg munkájuk van, és a tudásuk, munkaidejük nagyon drága. Ha egy weboldal tulajdonos nekiáll, és saját maga szeretné megtanulni, rengeteg időbe telik, és bizony a tapasztalatszerzésnek az idő tényezőn kívül, egy másik hatalmas ára is van: meg kell tapasztalni a bukás érzését is. Tudni kell mit szabad és mit tilos, tudni kell a szabályokat, különben akár a Google-ből való kizárás is lehet a “jutalom”. A legtöbb cégvezetőnek nincsenek évei, hogy kísérletezgessen, nincsen több weboldala, hogy ha egy technika nem jött be az egyik weboldalnál  (nem baj ha kizárás lett a vége), majd a másik honlapnál másként csinálja. Vigyázni kell, és csakis legális és ajánlott eszközöket használni a keresőkre való optimalizáláskor.

Az új tudásanyagban minden benne van, amit tudnod kell, ahhoz hogy

  • megértsd a Google rangsorolási elveinek alapjait,
  • ki tudd választani azokat a kulcsszavakat melyekre a valós fizető látogatók jönnek,
  • pontosan megtudd, melyek azok a technikák amiket a Google büntet,
  • képes légy ellenőrizni a weboldalad, vajon mennyire keresőbarát felépítésű,
  • fel tudj építeni egy olyan értékesítési típusú weboldalt, ami magasan  a konkurenseid elé repít,
  • hogyan optimalizáld webáruházad úgy, hogy akár több ezer termékedre is megtalálható legyél és a későbbi új termékkínálatodra is adaptálódjon a keresőoptimalizációs szisztémád,
  • olyan  blogod legyen, amit a megfelelő technikákkal helyesen optimalizálva a Google képes akár publikálástól számított 3-4 percen belül is feltérképezni és a találati rangsor elejére dobni.

Pénteken már beleolvashatsz!

Pénteken pontos részleteket kapsz az új tudásanyagból, bele is olvashatsz, láthatod a teljes tematikáját.

Biztosak vagyunk benne, hogy az, amit ebben a tudásanyagban leírunk sok keresőoptimalizálással foglalkozó cégnél kiüti majd a biztosítékot, és tudjuk hogy akár támadások kereszttüzébe is kerülhetünk.

Felvállaljuk, mert az amit ebben a kiadványban közzéteszünk, az vállalkozások százainak, ezreinek fogja megmutatni a helyes utat a Google első 10 találata felé. És ebben biztosak vagyunk.

Új! OMA Keresőoptimalizálás tudásanyag!

Pénteken jövünk a további infókkal. Ha van kérdésed már most, tedd fel kommentben!!

Comments

  1. Kíváncsian várom! Biztos hasznos lesz mindenki számára.

    G. Mária

  2. Tegyetek félre egy dedikált példányt!:)

  3. Jajj, de nagy sötétségben vagyok most én is egy “zöldmezős weblap” elején!

  4. Biztos lesz benne olyan, amiről még nem hallottam.
    Most a legjobbkor jön, mert csúszok a googleban lefele.

  5. Nagyon nagyra értékelem ezt a nagyszerű segítséget.Nagyon remélem az eddigi cikkek alapján ,hogy végre egy érthető és világos magyarázattal ,példákkal kisért segítséget kapunk.Minden cikket ,bejegyzést nagy élvezettel olvasok ,mert tényleg érdekes,érdekfeszítő,nem egy száraz anyag.
    További sok sikert kívánok.

  6. Ez a bele is olvashatok nagyon felcsigázott. Remélem nem csak szokásos dolgokról lesz fellebbentve a fátyol, hanem megvalósítható, jelentős eredményt is hozó, különleges dologról, ami tényleg képes kicsapni a biztosítékot, hogy tényleg ezt még nem is alkalmaztam, sőt nem is gondoltam rá… … aztán pár héttel később, ennek a beépített apróságnak köszönhetően előrébb röppen a weboldalam is pár helyet :)

    Szóval nagyon várom!

  7. kíváncsian várom

  8. Mivel itt mindig hasznos tanácsokat olvastam, várom nagyon, mert biztos sokat tanulok ebből is. Sajnos, csak hétfőn lesz alkalmam megtekinteni, de valahogy csak kibírom addig.

  9. Laci szerint:

    Most akkor hol is lehet elolvasni ezt a dolgot mert itt nem találom

    Előre is köszönöm

Trackbacks

  1. OMA.hu szerint:

    Új post: Láthatósági mellény weboldaladhoz: http://bit.ly/z2kTt

  2. Tetszik ez a hasonlat: A keresőoptimalizálás láthatósági mellény a weblapodhoz. http://href.hu/x/ag0g

  3. Gombos Zsolt szerint:

    RT @oma_hu: Új post: Láthatósági mellény weboldaladhoz: http://bit.ly/z2kTt

  4. […] This post was mentioned on Twitter by Gombos Zsolt, OMA.hu. OMA.hu said: Új post: Láthatósági mellény weboldaladhoz: http://bit.ly/z2kTt […]

  5. Türk István szerint:

    "vállalkozások százainak, ezreinek fogja megmutatni a helyes utat a Google első 10 találata felé" http://bit.ly/ItD3V – amen! :)

  6. […] között, a szerdai bejegyzésben beharangozottaknak megfelelően itt a lehetőség máris beleolvashatsz a Láthatósági mellény […]

Szólj hozzá!

*