Megszorítások helyett…

Sokan sokféle megoldást kínálnak a válságra, valaki már régóta adócsökkentést szorgalmaz, valaki jön és megemeli az áfát, van aki ígér, van aki betart. Van aki csődbe megy és vannak akik mindent megtesznek a túlélésért.

Válságstáb

A magyar kis- és középvállalkozásoknak gondolom  jót tenne, ha radikális adócsökkentés jönne vagy végre fellendülne a magyar gazdaság de egyelőre erről semmi hír.

Így az OMA válságstábja összeült, hogy mit tehetünk mi az ügy érdekében.

Akik nem tesznek semmit saját üzletük fejlesztéséért és továbbra is csak a körülményeket okolják, rajtuk nem tudunk sajnos segíteni. Viszont nagy örömmel tapasztaljuk, hogy vannak, akik rákapcsoltak. Úgy érzik, hogy hiába a negatív gazdasági hangulat, hiába a sok megszorítás, ők elébe mennek a változásoknak és megerősödve szeretnének kilábalni a mostani helyzetből.

Elárulok egy bennfentes titkot

Amióta tart ez a “válság mizéria” az internetes fejlesztések elképesztő módon megindultak. Akinek van ereje és bátorsága, az fejleszt az interneten, mivel ezt a médiumot tartja a leginkább költséghatékonynak. Sok webfejlesztő kolléga arról mesél, hogy éjt nappallá téve dolgozik annyi a megrendelése.

Dícséretes a magyar vállalkozások hozzáállása! Viszont attól tartok, hogy sok esetben a mennyiség a minőség rovására fog menni. Ezért légy résen! Figyelj oda a részletekre is!

Zsolttal célunk közös: valamilyen módon segíteni azokat, akik ebben a nehéznek tartott időkben felismerték a fontosságát az online marketingnek és nem csak “valamit” szeretnének “valahogy” tenni, hanem jót és jól csinálni.

Ezért egy nagyon rövid időre és korlátozott példányszámra levisszük tudásanyagaink árát. Később a mostani árakon sem lehet már hozzájutni az OMA modulokhoz.

Lesz egy nap… írta Zsolt pénteken.  És valóban, nincs már messze, lesz egy nap a következő egy héten,  amikor hozzájuthatsz az OMA modulokhoz elképesztően kedvező áron. SOHA nem lesz kapható egyik anyagunk SEM ilyen nagy kedvezménnyel.

Azon még folyamatosan vitatkozunk, hogy a tudásanyagokat külön-külön is meg lehessen vásárolni akciónk során vagy csak együtt a kettőt.

Most ne utazz, el ne menj messzire,

mert az időpontot a következő hétre tűzzük ki, de csak másfél napig élhetsz a lehetőséggel.  Légy résen figyeld az e-maileket, csütörtökön jelentkezünk!

Amire érdemes még figyelned: csak 50 vásárlónknak tudjuk biztosítani majd a jövő héten a kedvezőbb, pénztárcakímélő, válságcsökkentő árainkat. Nem az a cél, hogy mindenkinek legyen belőle, hanem az, hogy aki tényleg tettre kész és tanulni szeretne, őt támogathassuk ezzel a lehetőséggel.

Az OMA eddigi tudásanyagaiból megtudhatod:

  • hogyan tedd weboldalad emberbaráttá és ezáltal hatékonnyá;
  • hogyan láss, olvass, érezz, gondolkodj a látogatóid fejével;
  • hogyan hasznosítsd a Google Analyitics által nyújtott ingyenes megoldásokat a gyakorlatban.

Addig is olvass bele, ismerkedj a tudásanyagokkal:

(Még valami: a fenti két modul a csak a jövő heti bűvös napokig lesz elérhető, utána egy darabig nem lehet megvásárolni sem akciósan, sem a jelenleg közzétett árakon, egészen addig, míg megjelenik az OMA következő tudásanyaga, melyet nagyon sokan kifejezetten kértek tőlünk.)

Trackbacks

  1. […] múlt héten hogy lesz egy nap, amikor megszorítások helyett az OMA tudásanyagait inkább soha nem látott kedvezménnyel adjuk Neked úgy, hogy utána egy jó […]

Szólj hozzá!

*