Marketingtorta II – Találkozzunk február 21-én

Egy nagyszabású és nagyon ígéretes rendezvényre kaptam meghívót, mint előadó. Ez a rendezvény nem más mint a Marketingtorta II. Időben ez a 2. ilyen fedőnéven futó konferencia.

A webanalitikáról fogok beszélni. Bemutatom azt a szemléletmódot, ami nekem és az ügyfeleimnek bevált a látogatói viselkedés elemzésnél. Sok érdekes tipp és trükk lesz, amelyek segítségével még jobban kioptimalizálhatod kampányaidat és weboldaladat. Feltett szándékom, hogy azoknak, akik figyelmesen hallgatnak pénzt spóroljak. Hogyan?

OMA Blográdió: Ha nem akarod elolvasni, hallgasd meg!
[audio:0901_marketingtorta.mp3]

Azzal, hogy olyan dolgokat osztok meg, amelyekkel hatékonyan csökkenthetjük a reklámköltségek pazarlását. Sok érdekességgel és a való életből vett esettanulmánnyal is készülök.  Főként olyan dolgokról lesz szó, amelyeket eddig sem az OMA Google Analytics email tanfolyamában, sem a Google Analytics modulunk anyagában nem tettünk még közzé.

Lesz Workshop is, ahol lehet kérdezni, konkrét esetekről, problémákról. Ott is várom kérdéseiteket! Vagy ha van kedvetek valamelyik szünetben egy kis csevejre Zsolttal vagy velem, akkor csak bátran! Ja, a legjobbat majd’ elfelejtettem,  az OMA meglepetése: minden résztvevő ajándékba kapja a népszerű Hogyan láss látogatód veséjébe c. ebookot.

Nagyon sok érdekes előadásra lehet még számítani. Én az ilyen rendezvényeken mindig jópár olyan ötletet gyűjtök, amit azonnal a következő napokban ki is próbálok. (Igaz a mostani Marketingtorta utáni napokban nem nagyon szeretnék kipróbálni egy ott elhangzó marketing ötletet sem, ugyanis síelni megyek…:)

A rendezvény hivatalos oldala: www.marketingtorta.hu

Trackbacks

  1. […] Mártont felkérték egy előadásra,  és így az OMA is képviselteti magát a konferencián, egy BONUS lehetőséget tudunk Nektek […]

  2. […] Marketingtorta II konferencia óta nagyon sok levelet kaptam. Ezúton is köszönöm a kérdéseket, javaslatokat, […]

Szólj hozzá!

*