Keresőoptimalizálás tudásanyag + Bónusz linképítési kisokos!

Ígértük, hogy ma szinte minden fontos részlet kiderül az OMA friss, ropogós keresőoptimalizálás tudásanyagával kapcsolatban. Ha szeretnéd, hogy már jövő héttől tudd, mi fán terem a keresőoptimalizálás és szeretnéd a tudásanyaghoz járó rendkívül értékes bónusz kiadványt is megszerezni, figyelmesen olvass el mindent!

Elsők között, a szerdai bejegyzésben beharangozottaknak megfelelően itt a lehetőség máris beleolvashatsz a Láthatósági mellény weboldaladhoz című legújabb modulunkba! Nézd át a teljes tematikát, ízlelgesd, tanulmányozd, és ha kérdésed merül fel, tedd fel az oldal alján hozzászólás formájában!

Keresőoptimalizálás tudásanyag Light verzió

OMA Keresőoptimalizálás Light

BÓNUSZ: Linképítési kisokos

A Láthatósági mellény weboldaladhoz című új keresőoptimalizálás modulunk mellé, most ajándékba adjuk a Linképítési kisokost, amelyben 166 többségében magyar linkgyűjteményt és katalógust válogattunk össze. (a 166-ból csak 3 a külföldi!) Mindnek megvizsgáltuk a PageRank értékét, leellenőriztük a működését, így pontosan látni fogod melyik helyen érdemes az oldaladra mutató hivatkozás elhelyezését kérni.

Fontos, hogy tudd ez a 166 linkgyűjtemény valójában több ezer linklehetőséget rejt magában.  A listában, amit ez a bónusz kiadvány tartalmaz a lap.hu például egyetlen elem, azonban lap.hu-ból jelenleg 8500 féle kategória létezik. Hasonlóan az összes többi linkgyűjtemény, több száz, több ezer külön kategóriát testesít meg. Fontos, hogy majd kutasd fel, hogy a Te adott témádban milyen kategóriák léteznek, és válaszd a ki a témádnak legmegfelelőbb oldalakat, és oda add be a linkajánlásod! Így fogod a leghatékonyabban kihasználni a Linképítési kisokosban rejlő lehetőségeket!

Keresőoptimalizálás tudásanyag és a Linképítési kisokos (OMA.hu)

Ez a gyűjtemény a 166 linkkel benne, önmagában is hatalmas értéket képvisel, ha tetszik évek munkáját spórolja meg Neked, de ennyivel mi még mindig nem bírtuk beérni. A lista mellé még további hasznos ötleteket sorolunk fel összesen 15 oldalon át ami mind a helyes, szisztematikus linkmarketinged segít kialakítani, és megvalósítani.

Mikortól kapható?

2009. november 3-án kedden déltől lehet megrendelni!

Légy résen, mert az első vásárlóknak kedvezményes rendelési lehetőséget biztosítunk!

Comments

  1. Kerekes Dávid szerint:

    Ígéretesnek tűnik az anyag! Az lenne a kérdésem, hogy mennyire technikai a hangvétel?

  2. engem az ára érdekelne

  3. @Kerekes Dávid: Ez a tudásanyag erős marketing szemlélettel íródott. Tartalmaz minden technikai részletet, ami a keresőoptimalizáláshoz hozzátartozik, de alapvetően felhívja azokra a szempontokra is a figyelmet, amelyek üzleti / marketing szemlélettel sokkal ütőképesebb eredményeket hozhatnak ki a befektetett munkából.

    Külön tartalmaz egy csomó olyan ötletet amit ha már egy honlap megálmodása során segíteni fog! Rengeteg olyan tippet gyűjtöttünk össze, amit fejlesztő segítsége nélkül is meg tudsz tenni a siker érdekében. Ha Te fejleszted a honlapod, akkor pedig a technika megoldások közt is fogsz találni igazi ínyencségeket!

  4. @BaluKapitány: kedden minden kiderül…

  5. Igen, a tartalomjegyzék alapján lehet nagyon jó, de lehet, hogy az egyes érdekes fejezetcímek nem takarnak új infót számomra. Például a Követendő linképítési kiskáté lehet, hogy csupa hasznos dolgot fejt ki 4 oldalon keresztül, amikről még nem is hallottam, de akár az is lehet, hogy a számomra már ismert dolgokat foglalja csak össze. Mindenesetre nagyon kíváncsivá tesz :).

  6. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

  7. izgalmasnak ígérkezik, főleg olyan notorikus tanulóknak és infófalóknak mint én :-)

  8. nagyon várom már a megjelenést, érdekel a linkgyűjteményes anyag :)

  9. Gergő szerint:

    Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e bármi +információ az anyagban, ami a Kungl István – Keresőoptimalizálás lépésről lépésre anyagában nincs benne?
    Ha igen akkor megrendelném!

  10. Egyértelmű, hogy +információ van benne. Csak javasolni tudom. Aktualizált, tömör és lényegre törő. Én sem ma kezdtem az optimalizálást, de mindig van valami új tanulnivaló. Az új információkra mindig szükség lesz.
    Üdv
    Péter

  11. Gergő szerint:

    Kedves Péter!

    Lehet, hogy nem ma kezdted a keresőoptimalizálást, de az oldalad SEO szempontból még erősen hagy kívánni valót maga után… és akkor finoman fogalmaztam, de nem sértésnek szántam!

    Egyébként, ahogy most nézem az István könyvét 574 linkgyűjtemény van benne
    + még vagy 200 egyéb link), a 166-hoz képest… Nem is tudom

  12. Kedves Gergő!

    Az említett anyagról nem sok információnk van, így pontos összehasonlítást nem tudunk adni. A mi tudásanyagunk alapvetően marketinges szemléletmódú, de a fejlesztők is több újdonságot találhatnak benne. Kitér külön a blogok, a webáruházak, a videók, a pdf dokumentumok optimalizálására, és sok ötlet van arra is hogy a közösségi oldalakat hogyan lehet felhasználni az optimalizálás során.

    A linkek száma (azaz a mennyiség) nem feltétlenül releváns. A Linképítési kisokos bónuszban 166 db linkgyűjtemény található, amiből 163 magyar. Ezek persze több ezer kategóriát, és aloldalakat foglalnak magukban. Össze tudtunk volna szedni mi is (világ szinten) több ezer katalógust akár a kérdés az hogy egy magyar piacra történő célzáshoz van-e ennek értelme.

    Gergő a döntés Rajtad áll! :)

  13. … ráadásul a linkeléses könyv az bónuszként jár a termék mellé, tehát ajándék lónak… :-)

Trackbacks

  1. OMA.hu szerint:

    Olvass bele az OMA legfrissebb kiadványába! Keresőoptimalizálás tudásanyag + Bónusz linképítési kisokos http://bit.ly/2dreEF

  2. Gombos Zsolt szerint:

    RT @oma_hu: Olvass bele az OMA legfrissebb kiadványába! Keresőoptimalizálás tudásanyag + Bónusz linképítési kisokos http://bit.ly/2dreEF

  3. Gombos Zsolt szerint:

    Elég jó kis "bónusz" lett ez a Linképítési kisokos benne 166 linkgyűjteménnyel. http://bit.ly/2dreEF

  4. Farkas Anikó szerint:

    RT @Aniko71: RT @gomboszs: Elég jó kis "bónusz" lett ez a Linképítési kisokos benne 166 linkgyűjteménnyel. http://bit.ly/2dreEF

Szólj hozzá!

*