Gombos Zsolt
Facebook-szakértő, online marketing tréner

Gombos Zsolt

Gombos Zsolt

Zsolt több mint 10 éve foglalkozik internetes megoldásokkal, és eleinte saját bőrén tanulta meg a hatékony webes jelenlét alapvető követelményeit. Ma is több saját weboldallal rendelkezik marketing, utazás és egyéb más témákban. Érdeklődése eleinte a használható és ergonomikus webes felületek kialakítása felé haladt, majd legelőször saját bőrén érezte meg a tudatos keresőoptimalizálás jótékony hatását. Az így felgyülemlett tapasztalatot kamatoztatta 5-6 éven át az üzleti életben, és számos weboldalt készített, számos webes felületet tervezett meg.

Ennek következtében több mint  100 ügyfélének internetes megjelenésében és a netes stratégiájának kialakításában van “benne a keze”, melyeket ma már gyakran esettanulmányként, sikersztoriként is megoszt a hallgatókkal, amikor webergonómiáról, e-mail, marketingről vagy éppen a keresőoptimalizálásról tart előadást.

Az Online Marketing Akadémia egyik alapító trénereként célja, hogy minél több kis és középvállalkozás tudja kihasználni az internetes jelenlétet, és a tudatlanság ne legyen akadálya egy cég online sikereinek.

Meggyőződése, hogy rengeteg olyan szegmens van még mindig Magyarországon, ahol egy jól felépített, online stratégiával könnyen ki lehet ugrani a konkurensek közül.

Gombos Zsolt előadása a Budapesti Kongresszusi Központban 1000 hallgató előtt

Gombos Zsolt előadása a Budapesti Kongresszusi Központban 1000 hallgató előtt

Legújabb szenvedélye a közösségi média, azon belül pedig a Facebook hirdetések. A kezdetek óta aktívan hirdet, és napi szinten figyeli teszteli a legújabb lehetőségeket, hiszen több tízmilliós kampányokért felel. Számtalan esetben bizonyította ügyfeleinek, és hallgatóinak a Facebook hirdetésekkel megdöbbentő konverziós arányokat lehet elérni.

Zsolt rendszeres előadója számos konferenciának, több ismert nagyvállalat marketing szakembereit trenírozza,  mentorálja. Marketing témájú cikkei rendszeresen jelennek meg internetes és offline kiadványokban.

Gombos Zsolt a TV2 Tények című műsorában

Gombos Zsolt a TV2 Tények című műsorában

Szakterületei:

  • Közösségi média
  • Facebook hirdetések
  • Email marketing
  • Keresőoptimalizálás

Zsolt publikációit, írásait követheted: az OMA Blogján, Facebookon illetve Twitteren, illetve a szakmai és gazdasági sajtóban.