Miért hallgass ránk?

Legalább 5 okod van rá:

  1. Mert már többször is sikerült a semmiből vagy nagyon szűkös erőforrásból komoly marketinget felépítenünk.
  2. Mert saját magunk is vállalkozók vagyunk és nem egy sikeres saját projekttel rendelkezünk.
  3. Mert már nagyon sok (több száz) egyedi marketingprojektben  kipróbáltuk azt a tudást, amit közzéteszünk.
  4. Tudásunk iparágfüggetlen, a legkülönbözőbb termékeket, szolgáltatásokat sikerült már online értékesítenünk.
  5. Mert mi nem csak általánosságban beszélünk a marketingről, hanem megosztjuk sok éven át csiszolt konkrét praktikáinkat lépésről lépésre.

+1. Mert eddig több ezren vásárolták meg tudásanyagainkat, és több mint ezer cégvezető és marketinges vett már részt élő képzéseinken. Ők már tudják mi az OMA szemléletmód, értik, és alkalmazzák a gyakorlatban. Leveleinket, tartalmainkat, több tízezer magyar vállalkozó és marketinges követi, figyeli. Ők a leginnovatívabb, magyar vállalkozói elit, büszkék vagyunk rájuk!

Küldetésünk, hogy a misztikus ködbe vesző internetes marketing némi tanulással, gyakorlással bárkinek hasznos segítőtársa lehessen. Annyi hatékony eszköz, kipróbált módszer és lehetőség hever lábunk előtt, hogy csupán a saját kreativitásunk szabhat határt sikereinknek. Ismerjük hát meg a lehetőségeinket és induljunk el a szüntelen fejlődés útján. Sokan szerencsésnek gondolják a sikeres embereket. Pedig a siker nem jön magától és legfőbb alapja az információ és az a tudás, amit a gyakorlatban fel is használunk. Sokéves és sokrétű tapasztalatainkat, gyakorlatias és kipróbált módszereinket – melyeket állandóan tökéletesítünk mi is – szeretnénk megosztani Veled.

Foglalkozz a saját üzleted építésével és ne azzal, hogy éveket pazarolsz el kísérletezgetéssel és eleve kudarcra ítélt próbálkozásokkal. Ezért hoztuk létre az Online Marketing Akadémiát.

Jelmondatunk: “Tanuld Magad sikeresre!”

Találkozhattál a nevünkkel konferenciák, tréningek előadói közt vagy olvashattad cikkeinket, tanulmányainkat a legnépszerűbb internetes és offline lapokban egyaránt:

Rendszeresen publikálunk online marketing témában, gyere, kövess bennünket  a blogunkon, Facebookon és Twitteren is!

Az Online Marketing Akadémia  alapító és trénerei:

Gombos Zsolt

Gombos Zsolt

Fehér Márton

Fehér Márton

gzs_alairas
Tovább Zsolt
személyes bemutatkozására
Tovább Márton
személyes bemutatkozására

 

A sztori

Az OMA ötletének koncepciója gondolati szinten 2008. nyarán jött létre. Mindketten (Zsolt és Márton) – egymástól teljesen függetlenül – tudtuk, hogy valamit kellene csinálni. Valami mást, mert a külön-külön 7-8 éves online marketinges tudás már kikívánkozott belőlünk.  Benne voltunk egy “malomban”, egy “feladatspirálban”, rengeteg feladatot kaptunk ügyfelektől, de szinte kivétel nélkül mind ugyanarról a szintről indult: meggyőzni az megbízót arról, hogy miért kell, miért érdemes és éri meg neki másképp gondolkodni, mint a versenytársai. Egyszóval edukálni, oktatni kellett az ügyfelet arról, hogy miért merjen belevágni a gyökeres változtatásba az internetes megjelenésében.

Ebben az állapotban találkoztunk egyszer egy közös ügyfelünk kapcsán. Mártonnal akkor konkurensek voltunk, de szövetségesek, sőt társak, barátok  lettünk.

Valamikor 2008 őszén egy jó üveg bor mellett elbeszélgettünk, és lefektettük az alapokat. Átbeszéltük a koncepciót, a stratégiát, célokat tűztünk ki, amelyek mellé feladatokat és határidőket rendeltünk. És belevágtunk. A gazdasági válság kellős közepén.

Bárkinek meséltük, családban vagy barátok közt, mindenki megpróbált lebeszélni róla. Ismét céget alapítani, vállalkozást létrehozni egy a válságos gazdasági helyzetben, egy olyan piacon ami már amúgy is telített, ráadásul hátszél nélkül??? Megőrültünk?  Hittünk benne, és mindenesetre a sok “ellenkezés” meg “intő szó” jó jelnek bizonyult.

Azóta több otthoni önfejlesztésre megalkotott tudásanyag mellett számos 1 napos tréningünk és 52 órás szuperintenzív online marketing tanfolyamunk is van. Rendszeresen hívnak konferenciákra előadni minket és több hazai nagyvállalat is velünk képezteti ki online marketinges kollégáit.

Nézd meg mely ismert cégek merítenek az Online Marketing Akadémia tudástárából!