Élő, tantermi online marketing képzések

Google AdWords Hirdetési Szeminárium

Időpont: 2018. június 13. (szerda)

Tanuld meg, hogyan szerezhetsz új ügyfeleket az interneten! Tanuld meg szakszerűen létrehozni, beállítani és optimalizálni a hirdetéseid, és alakítsd ki az önfinanszírozó gépezeted!

» Részletek és jelentkezés

Haladó Google AdWords Hirdetési Szeminárium

Időpont: 2018. április 26. (csütörtök)
Szabad helyek száma: 4

Fegyverezd fel Magad az igazi ínyencségekkel is! Ha nem ismered az AdWords finomságait, talán nem is sejted mennyi lehetőséged van a költség lefaragásra és a halálpontos célzásra!

» Részletek és jelentkezés

Keresőoptimalizálás Szeminárium

Időpont: 2018. szeptember 12. (szerda)

Hogyan érd el, hogy drága hirdetések nélkül is magas látogatottságú és profitot termelő weboldalad legyen? Érd el azokat, akik Téged keresnek anélkül, hogy fizetnél a kattintásokért!

» Részletek és jelentkezés

Közösségi Média Szeminárium

Időpont: 2018. május 03. (csütörtök)
Szabad helyek száma: 3

A közösségi média nem csak Facebook! Egy igazi arzenál lehet a kezedben, ahhoz hogy közösséget építs a terméked és a céged köré! Gyere megmutatjuk mi a feladatod, és hogy hogyan old meg!

» Részletek és jelentkezés

Haladó Facebook Hirdetési Szeminárium

Időpont: 2018. május 16. (szerda)

A Facebook számos olyan extrém célzási és kreatív megoldást kínál Neked, amelyeket az egyszerű Hirdetéskezelőben el sem érsz, mert kizárólag a haladóknak mutatják meg! Akarsz erről többet tudni?

» Részletek és jelentkezés

Google Analytics Szeminárium

Időpont: 2018. november 20. (kedd)

Ismerd meg a látogatóidat, tedd hatékonyabbá honlapod és hozz ki többet az online marketingedből! Ehhez egy dolgot biztosan nem hagyhatsz ki: Google Analytics, a profi webanalitika – az online marketing ezzel kezdődik!

» Részletek és jelentkezés

OMA Live! 52 órás online marketing képzés

Időpont: 2018. október 11. (csütörtök)

Az Online Marketing Akadémia legnépszerűbb képzésén eddig több, mint 700 cégvezető, marketinges, és honlaptulajdonos vett már részt. Ez a tanfolyam az egyetlen szuperintenzív online marketing képzés Magyarországon, ahol személyre szabottan, egyedi gyakorlati oktatásban részesülhetsz úgy, hogy az online marketing teljes palettáját kivesézzük, és akár a Te saját weboldaladat is felhozzuk példaként, és használjuk az esettanulmányokhoz (ha szeretnéd). A képzés tartalmaz műhelygyakorlati órákat, ahol kimondottan a Te online marketingeddel foglalkozunk, személyre szabott válaszokat kapsz saját egyedi téma specifikus kérdéseidre. Kérd a részleteket emailben!

» Részletek és jelentkezés

Webolúció! Szeminárium és Workshop

Tanuld meg, hogyan érheted el, hogy a weboldaladra érkező látogatókból minél nagyobb arányban ügyfelek legyenek! Az egyik legolcsóbb vevőszerző megoldás, ha a honlapod tuningolod, hiszen úgy szerezhetsz több ügyfelet, hogy az nem jár több reklámkiadással. Kielemezzük a honlapod!

» Részletek és jelentkezés