1 napos online marketing szemináriumok

Google AdWords Hirdetési Szeminárium - Alapozó
Tanuld meg, hogyan szerezhetsz új ügyfeleket az interneten! Tanuld meg szakszerűen létrehozni, beállítani és optimalizálni a hirdetéseid, és alakítsd ki az önfinanszírozó gépezeted!

Google AdWords Hirdetési Szeminárium - Haladó
Fegyverezd fel Magad az igazi ínyencségekkel is! Ha nem ismered az AdWords finomságait, talán nem is sejted mennyi lehetőséged van a költség lefaragásra és a halálpontos célzásra!

Közösségi Média Szeminárium - Alapozó
A közösségi média nem csak Facebook! Egy igazi arzenál lehet a kezedben, ahhoz hogy közösséget építs a terméked és a céged köré! Gyere megmutatjuk mi a feladatod, és hogy hogyan old meg!

Haladó Facebook Hirdetések Szeminárium
A Facebook számos olyan extrém célzási és kreatív megoldást kínál Neked, amelyeket az egyszerű Hirdetéskezelőben el sem érsz, mert kizárólag a haladóknak mutatják meg! Akarsz erről többet tudni?

Keresőoptimalizálás (SEO) Szeminárium
Hogyan érheted el, hogy drága hirdetések nélkül is magas látogatottságú és folyamatos profitot termelő weboldalad legyen? Érd el azokat akik Téged keresnek anélkül, hogy fizetnél a kattintásokért!

Google Analytics (Webanalitika) Szeminárium
Ismerd meg a látogatóidat, tedd hatékonyabbá honlapod és hozz ki többet az online marketingedből! Ehhez egy dolgot biztosan nem hagyhatsz ki: Google Analytics, a profi webanalitika!

Webolúció! Weblapelemzés Szeminárium és workshop
Tanuld meg, hogyan “gyárts” a látogatókból tömegesen valódi ügyfelek legyenek! Ez az egyik legolcsóbb vevőszerző megoldás, hiszen úgy szerezhetsz több ügyfelet, hogy az nem jár több reklámkiadással.