Élő, tantermi online marketing képzések

Google AdWords Hirdetési Szeminárium - Alapozó
Tanuld meg, hogyan szerezhetsz új ügyfeleket az interneten! Tanuld meg szakszerűen létrehozni, beállítani és optimalizálni a hirdetéseid, és alakítsd ki az önfinanszírozó gépezeted!

Google AdWords Hirdetési Szeminárium - Haladó
Fegyverezd fel Magad az igazi ínyencségekkel is! Ha nem ismered az AdWords finomságait, talán nem is sejted mennyi lehetőséged van a költség lefaragásra és a halálpontos célzásra!

Keresőoptimalizálás (SEO) Szeminárium
Hogyan érd el, hogy drága hirdetések nélkül is magas látogatottságú és profitot termelő weboldalad legyen? Érd el azokat, akik Téged keresnek anélkül, hogy fizetnél a kattintásokért!

Közösségi Média Szeminárium - Alapozó
A közösségi média nem csak Facebook! Egy igazi arzenál lehet a kezedben, ahhoz hogy közösséget építs a terméked és a céged köré! Gyere megmutatjuk mi a feladatod, és hogy hogyan old meg!

Haladó Facebook Hirdetések Szeminárium
A Facebook számos olyan extrém célzási és kreatív megoldást kínál Neked, amelyeket az egyszerű Hirdetéskezelőben el sem érsz, mert kizárólag a haladóknak mutatják meg! Akarsz erről többet tudni?

Google Analytics (Webanalitika) Szeminárium
Ismerd meg a látogatóidat, tedd hatékonyabbá honlapod és hozz ki többet az online marketingedből! Ehhez egy dolgot biztosan nem hagyhatsz ki: Google Analytics, a profi webanalitika – az online marketing ezzel kezdődik!

OMA Live! 52 órás szuperintenzív online marketing képzés (tantermi tanfolyam átfogó tematikával, munkaidő után, Budapesten)
Az Online Marketing Akadémia legnépszerűbb képzésén eddig több, mint 700 cégvezető, marketinges, és honlaptulajdonos vett már részt. Ez a tanfolyam az egyetlen szuperintenzív online marketing képzés Magyarországon, ahol személyre szabottan, egyedi gyakorlati oktatásban részesülhetsz úgy, hogy az online marketing teljes palettáját kivesézzük, és akár a Te saját weboldaladat is felhozzuk példaként, és használjuk az esettanulmányokhoz (ha szeretnéd). A képzés tartalmaz műhelygyakorlati órákat, ahol kimondottan a Te online marketingeddel foglalkozunk, személyre szabott válaszokat kapsz saját egyedi téma specifikus kérdéseidre. Kérd a részleteket emailben!

Webolúció! Weblapelemzés Szeminárium és workshop
Tanuld meg, hogyan érheted el, hogy a weboldaladra érkező látogatókból minél nagyobb arányban ügyfelek legyenek! Az egyik legolcsóbb vevőszerző megoldás, ha a honlapod tuningolod, hiszen úgy szerezhetsz több ügyfelet, hogy az nem jár több reklámkiadással. Kielemezzük a honlapod!