Koronavírus: szolgálati közlemény

Egyik ismerősünktől hallottuk korábban a következő mondatot:

Hallottam erről a koronavírus mizériáról, de úgy döntöttem, kimaradok belőle.

Ez ma már sajnos nem lehetséges, a mostani vészhelyzet így vagy úgy, mindenkit érint. Azon legyünk mindannyian, hogy legalább egészségügyi szempontból maradjunk ki belőle.

A probléma, és a megoldás

A jelenleg folyó OMA Live! 52 órás szuperintenzív online marketing tanfolyamunknál is meg kellett szakítani a tantermi képzéseket és több tantermi képzésünket sem tudjuk megtartani. Viszont valami megoldást szerettünk volna találni a helyzetre, nem akartunk ölbe tett kézzel ülni.

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a tantermi szemináriumainkat idén tavasszal kivételesen online webináriumok formájában tartjuk meg több témában! A webináriumok 100% élő, 100% online előadások lesznek, ahol kérdezni is tudsz! Az elmúlt napokban kisebb közönség előtt több előadást is tartottunk elő, online adás formájában, és ez alapján úgy döntöttünk, hogy az 1 napos szemináriumokat 2 részre bontjuk. Az információ átadás és befogadás szempontjából hatékonyabb lesz így minden webinárium két részes lesz, 2 egymást követő napon egy-egy délelőttöt fog igénybe venni.

Nagyon sokan, nagyon régóta kéritek!

3 évvel ezelőtt kezdtünk online képzéseket tartani, és rendkívül jó visszajelzéseket kaptunk, az egyes előadások után. Íme néhány:

Nagyon jó élvezetes és érthető módon előadott tanfolyam volt. Sok új és érdekes információt kaptam az előadások alatt és azonnal be is vettettem a napi feladatok során. Csak gratulálni tudok. Csak így tovább :-). (Molnár Sándor / Actual Media Sales Hosue)

Átfogó képet és legfrissebb ismereteket kaptunk ebben a folyamatosan változó témában. Szuper az online képzési mód. Rengeteg a tennivalónk :-) (Lázár Éva, Kávékalmár Kft.)

Egyedülálló naprakész anyag magyar nyelven online marketing témában. Rengeteg nagyon hasznos, valóban használható tippet kaptam az online képzés során. (Pukli Zoltán)

A tanulásba pénzt fektetni mindig megéri, de az már csak hab a tortán, hogy itt az OMA- nál ezen a tanfolyamon ennyi pénzből sikerült részt vennem. Az árértékarány szerintem szenzációs. (Sánta Balázs)

A tanfolyamnak köszönhetően hívtak be online marketing állásinterjúra, ahol felvételt is nyertem. Természetesen az interjún felmérték a tudásom. Azt hiszem ez bőven elég indok a tanfolyam elvégzésére ;)

Az előadások kezdőknek is érthetők, példákkal, segédeszközök bemutatásával kiegészítve. Az online formátum nemhogy semmit nem vesz el a tanfolyam értékéből, de óriási előny hogy mindenki a saját tempójában haladhat a feldolgozással. (Stinner László)

Évek óta önképzéssel próbáltam elsajátítani a SEO titkait. Most úgy látom, jobb lett volna azonnal az OMA tanfolyamára beiratkozni. Nagyon sokat tanultam, amelyeket alkalmazva egyes “long-tail” keresésekre már ott vagyok a top 10-ben, Köszönöm Zsolt! (Fodor Tamás)

A fenti mondatok ellenére, az online képzések kidolgozása, és több témára való kiterjesztése váratott magára, de a mostani helyzet megadta a kellő lökést, és

2020 tavaszán több témában is indítunk élő webináriumokat.

Online marketing webináriumok az Onine Marketing Akadémián!

Nincs kifogás!

Ha eddig nem tudtad megoldani a tantermi képzésünkön való részvételt, akkor most élj ezzel a rendkívüli lehetőséggel, mert ideiglenesnek tekintjük ezt az állapotot.
Azt javasoljuk, hogy használd ki ezt a különleges alkalmat, és tanulj most online az Online Marketing Akadémián:

  • nincs utazgatás, parkolás,
  • bárhonnan (akár külföldről is!), bármilyen eszközről részt vehetsz rajta,
  • az élő adás felvételét akár többször is visszanézheted,
  • rugalmasan, a saját tempódban tudod utólag is feldolgozni a felvétel segítségével a hallottakat, látottakat,
  • az előadások alatt is tudsz élő cseten kérdezni + utólag is lesz kérdezési lehetőséged.

Nem utolsó sorban pedig mutass jó példát iskolás gyermekednek (ha van), hogy online is lehet tanulni! :)

Hangsúlyozzuk: Ezt a megoldást a jelenlegi helyzet hozta, nem tudjuk, hogy megismételjük-e valaha.

Ha kénytelen voltál a munkádban lassítani vagy leállni, akkor használd ki az időt, szerezz új ismereteket, gondolatokat. Semmilyen vihar nem tart örökké.

Gyere, nézd meg a témákat, válogass és jelentkezz!

 

 

Szólj hozzá!

*