Online Marketing Akadémia

Online marketinges állást keresel? Vagy kínálsz?

Emlékszel még a bő 3 hónappal ezelőtti bejegyzésünkre, melyben arra kerestük a választ, hogy vajon a legtöbb cég miért nem talál megfelelő szakembert a betöltetlen online marketinges állásajánlatára? (Ezért nem.)

Nos a helyzet azóta sem változott, legalábbis mindkét oldalról bőven látunk szabad kapacitást. Hetente több megkeresés is befut hozzánk, hogy például:

Aztán a másik oldal:

Ezért döntöttünk, úgy hogy rendszert építünk, és szervezettebb keretek között összehozzuk a keresletet a kínálattal. 

Nem keresel és nem kínálsz állást?

Csak idő kérdése, hogy ez a kérdés, valamelyik oldalról számodra is aktuális legyen, ezért tedd el magadnak ezt a lehetőséget, és az OMA.hu/allas oldalon bármikor eléred ezt a funkciót, mi itt leszünk.

Ha online marketinges állást keresel:

Nincs más feladatod, mint megadni a neved és az email címed, ezen az oldalon, és ezzel bekerülsz abba a minősített listába, ahol a hozzánk befutó állásajánlatokat meg fogjuk osztani.  Az állásajánlatokat csak ezen a listán fogjuk közzétenni, azokat akiket ez nem érdekel, nem fogjuk zaklatni. Tehát ha szeretnéd tudni milyen állásajánlatok érkeznek be a rendszerbe, akkor ez az egyetlen módja, hogy értesülj mindegyikről. (Ez maximum hetente 1 levelet jelent, és bármikor leiratkozhatsz.)

Ha online marketingest keresel:

Nem egyszerű mutatvány tudjuk. Az elmúlt években sok kompetencia auditot csináltunk. Ez az a folyamat, amikor egy cég, aki online marketinges munkaerőt keres, azzal bíz meg bennünket, hogy segítsünk neki kiválasztani a TOP 5-10 jelöltből a szakmailag legjobbat az adott feladatra.

Amit kínálunk: építünk egy minősített adatbázist, a piacon lévő aktív álláskeresőkből, melynek segítségével könnyebben és gyorsabban tudod megtalálni a Neked való munkaerőt.

Az alábbi területeken tudsz jelentkezőket toborozni:

  • online marketing koordinátor / projekt menedzser
  • junior / senior online marketing munkatárs
  • webdesigner, grafikus
  • webfejlesztő, webes programozó
  • közösségi média menedzser
  • PPC szakember (Pl.: AdWords, Facebook hirdetések)
  • email marketing specialista
  • webszövegíró
  • online PR szakember
  • webanalitikai szakértő
  • SEO specialista stb.

Ezt kínáljuk egyelőre bétában. Ha érdekel, hogy milyen feltételei vannak az állásajánlatok közzétételének, akkor Mónika munkatársunk várja megkeresésed ezen az űrlapon keresztül.

Mi a célunk ezzel?

Évek óta tervezgetjük, de az elmúlt hónapokban tapasztalt munkaerőpiaci robbanás az online marketing iparágban döntésre késztetett bennünket.

A célunk tehát, hogy a bármelyik oldalról felénk érkező kérdésekre ne ad hoc válaszokat adjunk ebben a témában, hanem hogy ki tudjuk szolgálni az igényeket.

Mi hiszünk a mikroszegmentációban, tudjuk, hogy egy kisebb, de minőségibb és aktív közösségből gyorsabban és specializáltan megtalálja a munkaadó és az álláskereső egymást. Hiszen látjuk, hogy az OMA képzéseken való részvételt a munkaadó cégek is egyre inkább elismerik, sőt  igénylik, és így is szeretnénk segíteni a képzéseinken résztvevő álláskeresőket.