Online Marketing Akadémia

Keresőoptimalizáló robotpilóta

A keresőoptimalizálás egyre keményebb munka, mivel – ahogy Virág elvtárs is megmondta A tanú című filmben -, a “nemzetközi helyzet egyre fokozódik”. Manapság már nem elég odafigyelni az alapokra nagy vonalakban, hanem az apróságoknak is egyre nagyobb jelentőségük van.

Ahogy növekszik a verseny a keresőkben, ahogy nő a Google által is beindexelt honlapok száma úgy válik egyre keményebb munkává a keresőoptimalizálás folyamata. Az eredmények beérése ugyan egyre hosszabb időt vesz igénybe, mégis egy bizonyos idő után komoly lába lehet egy vállalkozásnak az effajta ingyenes és minőségi látogatói forrás.

Mi a megoldás?

A keresőoptimalizálás sok, rendszeres és kitartó manuális munkát igényel, de most egy olyan újdonságról adunk hírt, amivel ez a munka automatizálható, rengeteg időt spórolva ezzel bárkinek, aki optimalizálásra adja a fejét.

Nagy örömünkre szolgál, hogy hivatalosan először itt az OMA Blogon van szó a 100%-ban magyar fejlesztésű Vieeye Keresőoptimalizáló programról. Meg is hívtuk  Várfi Tamást, a program egyik megálmodóját és alkotóját egy interjúra, hogy társával együtt mondhassák el miről is van szó és hogyan tudják megkönnyíteni az online marketinggel (is) foglalkozó honlap gazdák és marketingesek dolgát.

Hallgasd meg az interjút, nagyon tanulságos!

[audio:1103-vieeye.mp3]

És íme egy videó, ami bemutatja mi mindent tud a szoftver

Noha fenti lehetőség nem helyettesíti a keresőoptimalizáláshoz szükséges tudást, a keresőoptimalizálásra fordított idő jelentős részét viszont kiválthatja, ezért nézd meg Te is, nem árt ha észben tartod, hogy van megoldás a pepecselős részfeladatok elpasszolására és a versenytársak szemmel tartására, hogy több időd és energiád maradjon másra!

Vieeye Keresőoptimalizáló Program