Online Marketing Akadémia

Csak Rajtad múlik, milyen idők járnak!

Vajon vége van a válságnak? Sokan felteszik a kérdést. Van olyan iparág, ahol most érződik egy újabb negatív hullám. Van ahol nem is volt válság. Ha a szerencsések közé is tartozol, aki nem érezte meg a válságot, egy dologra nagyon vigyázz!

Egyszer hopp…

Amikor beköszöntenek a “szép idők” a legtöbb ember hajlamos lazítani, hátra dőlni és kényelmesen, elégedetten szemlélni a történéseket, mondván úgyis jól alakul minden. Félő, hogy akik elkényelmesedtek, egy nap arra ébrednek, hogy lekörözte őket valami ifjú titán versenytárs.

Másszor kopp…

Ha “rossz idők” járnak és szeretnéd, hogy a piacokon végbe menő természetes szelekciónak NE a Te céged essen áldozatul és félted, amit eddig felépítettél, akkor kénytelen vagy olyan új módszereket bevetni, amely kihúzhat a bajból. Igyekszel jobbá, hatékonyabbá tenni marketinged, hogy megtartsd vevőidet és amennyire csak lehet szerezz újakat.

A világ változik, válságok jönnek, mennek, de egy dolog biztos: az online marketing egyre nagyobb jelentőséget kap, és egyre kevésbé lehet nélkülözni egy sikeres vállalkozás életében!

“A jó idők rossz szokásokat, a rossz idők jó szokásokat szülnek!”

(Drayton Bird)

Ha úgy érzed rossz idők járnak, akkor itt az ideje, hogy Te is tegyél valamit azért, hogy végre beköszöntsenek a jó idők! Ha úgy érzed jó idők járnak, akkor ne kényelmesedj el, biztosítsd be, hogy sohase érjen véget ez az időszak!

Gondolkodj el azon, hogy miért van az, hogy:

Nézd meg mit mondanak, akik most
a legutóbbi, januárban induló tanfolyamon vettek részt:

Pörgesd fel vállalkozásod az online marketing segítségével. Ne várd meg, míg a versenytársak behozhatatlan előnyre tesznek szert!

Ne felejtsd el ezeket a bölcs szavakat:

“A halogatás azt jelenti, hogy mindig a második legfontosabb feladaton dolgozol.”

(Lyndon Baines Johnson)

Ezek fényében döntsd el, még most, hogy ráérsz-e hátradőlni és megvárni, ahogy a világ elhalad melletted.

Nálunk, most még van hely a májusban induló új kurzusra, és a jelenleg szabad 6 db kedvezményes hely egyike is a Tiéd lehet. Egy dologban mi biztosak vagyunk: a 6. OMA Live képzés is elindul, a 6. képzés is teltházas lesz. Egyetlen kérdés maradt csak:

Veled vagy Nélküled?

Regisztrálj itt a lap alján a részletekért:

OMA.hu/Live