Csak Rajtad múlik, milyen idők járnak!

Vajon vége van a válságnak? Sokan felteszik a kérdést. Van olyan iparág, ahol most érződik egy újabb negatív hullám. Van ahol nem is volt válság. Ha a szerencsések közé is tartozol, aki nem érezte meg a válságot, egy dologra nagyon vigyázz!

Egyszer hopp…

Amikor beköszöntenek a “szép idők” a legtöbb ember hajlamos lazítani, hátra dőlni és kényelmesen, elégedetten szemlélni a történéseket, mondván úgyis jól alakul minden. Félő, hogy akik elkényelmesedtek, egy nap arra ébrednek, hogy lekörözte őket valami ifjú titán versenytárs.

Másszor kopp…

Ha “rossz idők” járnak és szeretnéd, hogy a piacokon végbe menő természetes szelekciónak NE a Te céged essen áldozatul és félted, amit eddig felépítettél, akkor kénytelen vagy olyan új módszereket bevetni, amely kihúzhat a bajból. Igyekszel jobbá, hatékonyabbá tenni marketinged, hogy megtartsd vevőidet és amennyire csak lehet szerezz újakat.

A világ változik, válságok jönnek, mennek, de egy dolog biztos: az online marketing egyre nagyobb jelentőséget kap, és egyre kevésbé lehet nélkülözni egy sikeres vállalkozás életében!

“A jó idők rossz szokásokat, a rossz idők jó szokásokat szülnek!”

(Drayton Bird)

Ha úgy érzed rossz idők járnak, akkor itt az ideje, hogy Te is tegyél valamit azért, hogy végre beköszöntsenek a jó idők! Ha úgy érzed jó idők járnak, akkor ne kényelmesedj el, biztosítsd be, hogy sohase érjen véget ez az időszak!

Gondolkodj el azon, hogy miért van az, hogy:

  • Az amúgy évek óta vergődő tréning piacon az előző OMA Live tanfolyamunk volt az 5. teltházas kurzus zsinórban?
  • Szlovákiából, Szegedről, Debrecenből, Zamárdiból, Győrből, Békéscsabáról és Pécsről is eljönnek résztvevők közel két hónapon át 14 alkalommal a munkájuk / vállalkozásuk / családjuk mellett?
  • Eleinte 52 óra soknak tűnik, a végén senki nem akarja elhinni, hogy már vége is van?

Nézd meg mit mondanak, akik most
a legutóbbi, januárban induló tanfolyamon vettek részt:

Pörgesd fel vállalkozásod az online marketing segítségével. Ne várd meg, míg a versenytársak behozhatatlan előnyre tesznek szert!

Ne felejtsd el ezeket a bölcs szavakat:

“A halogatás azt jelenti, hogy mindig a második legfontosabb feladaton dolgozol.”

(Lyndon Baines Johnson)

Ezek fényében döntsd el, még most, hogy ráérsz-e hátradőlni és megvárni, ahogy a világ elhalad melletted.

Nálunk, most még van hely a májusban induló új kurzusra, és a jelenleg szabad 6 db kedvezményes hely egyike is a Tiéd lehet. Egy dologban mi biztosak vagyunk: a 6. OMA Live képzés is elindul, a 6. képzés is teltházas lesz. Egyetlen kérdés maradt csak:

Veled vagy Nélküled?

Regisztrálj itt a lap alján a részletekért:

OMA.hu/Live

 

Comments

  1. Bakonyi Ádám szerint:

    A most kiküldött Online Marketing Akadémia kisokosából idézek:

    “Tegyük jól látható és állandó helyre cégünk nevét, címét, telefonszámát (mobil is!), faxszámát, e-mail címét, sőt ha rendelkezünk Skype-pal akkor még annak az azonosítóját is. ”

    Az oma.hu oldalon sehol sem találok ilyen elérhetőségeket. Milyen az a cég, aki ezt oktatja és más csinál a való életben ???

    A neten a cégem kiskönyv már majdnem meggyőzött a cég hitelességről, de ezzel a mostani hírlevéllel agyon is csapták ezt….

    • Kedves Ádám!

      Amit írtunk és amit idéztél teljesen helytálló a legtöbb cégre. Az OMA más üzleti modellel működik, olyannal amit nagyon kevés cég használ Magyarországon, ezért mi tágan értelmezzük a fenti sorokat. Bizalomépítésre más eszközöket használunk.

      Telefonszám valóban nincs az oldalunkon, cserébe viszont az e-e-mailekre munkanapokon pár órán belül reagál az ügyfélszolgálatunk.

      Hitelesség kérdésében nem szeretnénk semmit sem bizonygatni Neked, csak kövess bennünket tovább! Lesz még nagyon sok érdekesség ebben az e-mail sorozatban!

      És örülünk, hogy tetszett a Neten a Cégem kézikönyv, sokat dolgoztunk vele! :)

      Üdv, Zsolt

Trackbacks

  1. OMA.hu szerint:

    Ha azt szeretnéd, hogy a piacokon végbe menő természetes szelekciónak NE a Te céged essen áldozatul: http://fb.me/NldMSGgd

  2. Gombos Zsolt szerint:

    RT @oma_hu: Ha azt szeretnéd, hogy a piacokon végbe menő természetes szelekciónak NE a Te céged essen áldozatul: http://fb.me/NldMSGgd

Szólj hozzá!

*