Online Marketing Akadémia

Boldog karácsonyt kívánunk!

Alig, hogy elkezdődött ez az év, már karácsony van, rohan az idő. A Google Keresési Trendekben az alábbi szavak erőteljes keresési növekedést mutatnak: mézeskalács, halászlé, kocsonya…

Ez is azt jelzi, hogy a karácsony előtti roham a végéhez közeledik és átveszi helyét a nyugalom, az ünneplés és a nagy evések időszaka.


Aztán karácsony után persze mindenki hirtelen fogyni szeretne… Semmi baj, ez így is van rendjén, már évek óta, ahogy látszik is a diagramon.

Milyen, jó, hogy szinte mindennek utána lehet nézni a neten… Nem is tudom a napkeleti bölcsek hogyan találtak oda a kis Jézushoz Betlehembe Google Maps nélkül és pláne hogy találtak egymásra közösségi média segítsége nélkül! Arról viszont már született elképzelés, hogy az internet korában ez hogyan zajlana. Íme egy nagyon szellemes videó:

Rohanó világunkban szükség van néha arra, hogy megálljunk egy kicsit és szeretteinket ne csak a Facebookon keresztül kövessük, hanem időt töltsünk (élőben) azokkal, akik igazán fontosak számunkra. Akármennyi technikai vívmány és online megoldás segíti az információ áramlást, a személyes, élő kapcsolatoknak talán nagyobb az értéke, mint valaha.

A Grincs c. filmben elhangzó egyik gondolattal szeretnénk boldog és meghitt karácsonyi kívánni:

“Talán ünnepet nem is vehetsz boltban, mert az ünnep inkább benned, legbelül van.”