Online Marketing Akadémia

WANTED: A legjobb online marketing szolgáltatók

Voltál már úgy, hogy ajánlottál egy céget valamelyik ismerősödnek és végül az általad ajánlott vállalkozással felsültél? És még a végén Neked volt kellemetlen? Velünk is megesett. Ezért nagyon megválogatjuk kit és mire ajánlunk.

A jó szakember hiánycikk sok szakmában. Noha úgy tűnik manapság mindenki ért az online marketinghez, vagy legalábbis csinálja, nagyon sok feladatra nem tudunk olyan szolgáltatót ajánlani, akiért tűzbe tennénk a kezünket.

Folyamatosan kapjuk a kérdéseket, hogy kit tudnánk weboldal fejlesztésre, arculattervezésre, kampányok lebonyolítására ajánlani, de nem mindig tudunk válaszolni. Ekkor néha a kérdező nem érti, hogy miért nem. Pedig akinek már volt 1-2 félresikerült projektje, ő tudja miről beszélek.

Az is lehet, hogy szakmailag magasra tesszük a mércét. De nem is adjuk alább ezt garantáljuk!

Felkutatjuk…

Kísérletet teszünk arra, hogy felkeressük és személyesen csekkoljuk le az online marketinggel kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtó legjobb cégeket, akiket ezek után majd nyugodt szívvel tudunk ajánlani.

Ha Te ebbe a körbe tartozol, akkor itt a lehetőség, töltsd ki a jelentkezésed és a bemutatkozásod itt! >> (*)

Ha nem ezen a területen tevékenykedsz,  de ismersz olyan céget, amelyikkel meg vagy elégedve, továbbítsd neki ezt az URL-t http://oma.hu/wanted hogy ő is jelentkezzen!

APRÓBETŰS RÉSZ

Senki ne keressen semmilyen hátsó szándékot, nem szeretnénk semmit eladni, ez nem egy bevezetési kampány, nem akció vagy egyéb promóció, nem szervezünk szakmai kiállítást vagy egyéb cégkeresőt sem fejlesztünk. Szeretnénk egy csokor olyan szolgáltatót, akik szakmailag, üzletileg és emberileg is érdemesek arra, hogy személyesen ajánlani tudjuk!

Tehát jelentkezési lap itt! >> (*)

* A jelentkezési időszak lejárt! Köszönjük, rengeteg cég jelentkezett!