WANTED: A legjobb online marketing szolgáltatók

Voltál már úgy, hogy ajánlottál egy céget valamelyik ismerősödnek és végül az általad ajánlott vállalkozással felsültél? És még a végén Neked volt kellemetlen? Velünk is megesett. Ezért nagyon megválogatjuk kit és mire ajánlunk.

A jó szakember hiánycikk sok szakmában. Noha úgy tűnik manapság mindenki ért az online marketinghez, vagy legalábbis csinálja, nagyon sok feladatra nem tudunk olyan szolgáltatót ajánlani, akiért tűzbe tennénk a kezünket.

Folyamatosan kapjuk a kérdéseket, hogy kit tudnánk weboldal fejlesztésre, arculattervezésre, kampányok lebonyolítására ajánlani, de nem mindig tudunk válaszolni. Ekkor néha a kérdező nem érti, hogy miért nem. Pedig akinek már volt 1-2 félresikerült projektje, ő tudja miről beszélek.

Az is lehet, hogy szakmailag magasra tesszük a mércét. De nem is adjuk alább ezt garantáljuk!

Felkutatjuk…

Kísérletet teszünk arra, hogy felkeressük és személyesen csekkoljuk le az online marketinggel kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtó legjobb cégeket, akiket ezek után majd nyugodt szívvel tudunk ajánlani.

Ha Te ebbe a körbe tartozol, akkor itt a lehetőség, töltsd ki a jelentkezésed és a bemutatkozásod itt! >> (*)

Ha nem ezen a területen tevékenykedsz,  de ismersz olyan céget, amelyikkel meg vagy elégedve, továbbítsd neki ezt az URL-t http://oma.hu/wanted hogy ő is jelentkezzen!

APRÓBETŰS RÉSZ

Senki ne keressen semmilyen hátsó szándékot, nem szeretnénk semmit eladni, ez nem egy bevezetési kampány, nem akció vagy egyéb promóció, nem szervezünk szakmai kiállítást vagy egyéb cégkeresőt sem fejlesztünk. Szeretnénk egy csokor olyan szolgáltatót, akik szakmailag, üzletileg és emberileg is érdemesek arra, hogy személyesen ajánlani tudjuk!

Tehát jelentkezési lap itt! >> (*)

* A jelentkezési időszak lejárt! Köszönjük, rengeteg cég jelentkezett!

Hozzászólások

 1. Sziasztok!

  Hát ez nagyon klassz ötlet Fiúk! Meg is fogom kérni a webfejlesztő-designer-grafikus csapatomat, hogy jelentkezzenek Nálatok, mert szerintem a legjobbak között van a helyük. :-)

  Egy olyan csapatról van szó, ami mind szakmailag, mind emberileg megfelel minden olyan elvárásnak, amit egy ügyfél támasztani tud egy szolgáltatóval szemben.

  Ezt nem csak ügyfelükként, hanem a rám jellemző igen kritikus szakmai (értékesítési-ügyfélkapcsolati) szemmel való megítélés után is bátran állítom. :-)

  Üdv, Orsi

  • Szia Orsi!

   Köszönjük az ajánlást, várjuk a jelentkezésüket!

  • Kriszta szerint:

   Kedves Orsi,
   örülök hogy végre elégedett emberkéről olvasok:-)
   Mivel én még mindezek előtt állok, meg tudnád adni a csapatod címét? Légyszi…
   Köszönettel.
   Kriszta

   • Szia Kriszta, ezer örömmel! :-)

    Across Média Kft., internet oldal: http://www.across.hu
    Keresd Sasvári Gergelyt és hivatkozz rám. Az oldalukon megnézheted a referenciák között azt is, eddig mit “követtek el”. :-)

    Sok sikert! Remélem, Ti is találtok közös nevezőt.

    Orsi

 2. Én szeretném ajánlani a Webgalambot(hírlevélküldő), Odrovics Jánost(szövegírás), OMA (egyértelmű).

  Jómagam komplett online marketing megoldásra szakosodtam (tervezés, kapuoldalak létrehozása, menedzselése, online hirdetési kampányok menedzselése, online hirdetések kezelése, linkmarketing, stb..).

  Utolsó munkám során vagy 20 kapuoldalt és 2-3 főoldalt menedzseltem.

  Üdv: Judit

 3. Az érintetteknek továbbítottam a linket:)

 4. Majdnem minden kipipáltam, és írtam be 1 pluszt is. Mégsem mertem elküldeni, mert már vagy kétszer leírták, hogy olyan mint én nem létezik :)

  • László!

   Mi az, ami mások szerint nem létezik, és te vagy? Számomra az derült ki a honlapból, hogy arculatot tervezel ép ésszel, azaz célkitűzéssel kezded, és méréssel fejezed be. Ilyen nincs?

 5. Sziasztok!

  Ez igazán remek ötlet!!! A honlapkészítőmmel maximálisan elégedett vagyok.
  Egyébként jól ismeritek őt…

 6. Ez igazán remek ötlet! Kíváncsian várom kiket ajánlotok majd! Szükség lenne tényleg megbízható szakemberekre. Nagyon sok aki annak nevezi magát, aztán puff. Akikkel eddig találkoztam, senkiért nem tenném a kezem a tűzbe. Azért olyan az oldalam, amilyen :), lelkes amatőrként ennyit tudok kihozni belőle.

 7. Sziasztok!
  Nagyon örülök a kezdeményezéseteknek – már csak azért is, mert már én is érdeklődtem nálatok megbízható szakemberek után – és türelemmel várom a fejleményeket.
  Abszolút megbízok a hozzáértésetekben és tudásotokban, ezért csak egy finom felvetés lenne részemről, (bár nem tudom, mennyire nehéz ezt technikailag megoldani) hogy jó lenne, ha a jelentkezők valahol jelezhetnék, ha erről az “akcióról” egy ügyfelüktől szereztek tudomást. Semmiképp nem szeretném megbántani a felettem szóló, saját cégüket és csapatukat ajánló személyeket, de öndicséretből már én is olvastam jó sokat; és nálam most már eleve csak olyan jöhet szóba, akiről legalább egy ügyfele állítja, hogy elégedett (mint pl. Sebestyén).
  Ettől függetlenül bízom abban, hogy jó alaposan “átvizsgáljátok” a jelentkezőket és a későbbiekben tudtok majd olyan területre is megbízható szakembert ajánlani, amivel Ti nem foglalkoztok.
  Sok sikert!

  • Szia Andi! Lehet, hogy félreérthető volt valami az én kommentemben is, ezért korrigálok.

   Én nem a saját csapatomat ajánlom, bár kétségtelen, hogy ezekkel a szavakkal fogalmaztam.

   Én ÜGYFÉLként javaslom azt a csapatot, aki nekem dolgozik évek óta (Across Média Kft.) mert szakmailag szerintem nagyon jók, nagyon kreatívok és rettentően ügyfélközpontúak. :-)

   Csak azért tekintem őket “sajátomnak”, mert annyira rámhangolódtak, annyira tudják, érzik, hogy mikor mit szeretnék (milyen design-t, milyen kreatív megoldást, milyen feelinggel rendelkező weboldalt), hogy már- már a saját cégem részének érzem őket.

   És szerintem akkor jó, ha ügyfélként mindenki eljut ide, azokkal a(z online marketing) szolgáltatókkal, akiket megbíz a munkával. Ezért ajánlom őket nyugodt szívvel a legjobbak közé – remélem, jelentkezni is fognak. Ez már csak rajtuk múlik, a linket elküldtem nekik. :-)

  • Szia Andi!

   Köszönjük a bíztatást! Többek közt a Te kérdésed, igényed is hozzájárult ahhoz, hogy ezt az egészet elindítsuk, mert minket is zavart, hogy nem tudtunk ajánlani csípőből szolgáltató partnert és ezen szeretnénk változtatni.

   A felvetésedre: mondd meg a cégnek, hogy a jelentkezéskor az utolsó mezőben, amikor egyéb megjegyzést, mondani valót fűzhet hozzá, hivatkozzon Rád, hogy Tőled hallott erről a megmozdulásról. Van lehetőség ezt is megadni ilyen módon. Sőt annak külön örülünk, ha referenciának olyan személyt ad meg a jelentkező, akit mi is ismerünk személyesen.

 8. Sziasztok!

  Szerintem is nagyon jó 5let. Remélem, két év múlva már jelentkezni is fogok rá :)

 9. Sziasztok!
  A weboldalammal rengeteget szenvedtem mire rátaláltam a számomra megfelelő megoldásra. Hosszú évek óta hűséges is vagyok, és nem is változtatok ezen.
  Ez a megoldás az SHP.HU át is küldöm a linket nekik.
  üdv

 10. Aztán a függetlenséget megőrizni ám!!!-:)

  Jók Vagytok!

  Holnap kitöltöm én is az űrlapot. Aztán “elemezhetitek”-:)

  Ezek az OMA-s fiúk mindig kitalálnak valamit…

 11. Csinálhatnátok egy “az OMA ajánlásával” logót, amit az arra érdemesek kitehetnének az oldalukra. :)

  • Kreativitásból sincs hiány! :-))) Köszönjük!

  • @Fiúk, az ötlet szuper. Egy ilyen listát én is grundoltam az év elején, de én belimitáltam kategóriánként egy szolgáltatóra. A tietek ebből a szempontból jobb. Örülök, hogy ebben egyformán gondolkozunk és Ti is látjátok annak szükségességét, hogy megbízható szolgáltatók legyenek a piacon. Ez valóban a sokak által divatként emlegetett “hígulás” ellen van.

   @László szerintem azért maradjunk a normál, ügyfélelégedettségi referenciáknál. Az többet ér! De tényleg kreatív vagy :) Mellesleg az előbbiből sincs hiány. Zsolti és Márton jó arc, örömmel nézem munkásságukat.

   • Megnéztem a Te listád, de a miénk teljesen más elven működik. A miénk nem lesz nyilvános, nem lesz senkinek elérhető. Nekünk lesz meg, és mi tudjuk, hogy a hozzánk befutó sok-sok megkeresést kinek továbbítjuk. Valaki olyannak aki szakmailag és emberileg is kifogásolhatatlan az adott szakmában, és így vállalható nekünk.

    Más: Tök jó, hogy “jó arc”-nak találsz bennünket, tényleg, bár igaz személyesen még soha nem találkoztunk, ugye?

  • Ez is szuper ötletnek hangzik! :)
   B.

 12. Kár, hogy csordultig vagyok munkával. Pedig jelentkeznék.

 13. Szia Márton és Zsolt!

  Szerintem is nagyon jó az ötlet.. Gratulálok. Már csak arra lennék kiváncsi, hogy mikor lesz “eredmény hírdetés”…

  Gábor

  • Szia Gábor!

   Nem lesz eredményhirdetés! Ez nem verseny, nem lesz belőle TOPlista. Volt, hogy Te is jöttél már oda az órák után kérdezni, hogy egyes feladatokra kit ajánlunk… Jól emlékszem?

   Noh ilyen alkalmakkor fogunk tudni válogatni a jobbnál jobb cégek között. MI erre keressük a partnereket, nem arra, hogy kitegyük egy listába.

   • Szia Zsolt!

    Én is úgy gondolom, hogy ez nem verseny, azért is van idézőjelben az eredmény hírdetés.
    A jónak talált cégeket azért láthatjuk majd?

    Gábor

    • Szia Gábor!

     Nem hirdetőfalat szeretnénk ebből létrehozni, hanem személyesen az adott feladatra ajánlunk majd érdeklődésre céget. Ha Neked is szükséged lenne valamelyik területen szolgáltatóra, dobj majd egy mailt és a válaszban szívesen leírjuk! De még az “eredményekre” kellene várni kicsit (pár hét), mert jött sok jelentkezés és mindegyiket egyesével megrágjuk, nem szeretnénk elhamarkodottan dönteni.

 14. Sziasztok.
  Nagyon örülök a kezdeményezéseteknek. Mivel én még csak lelkes amatőrként vagyok jelen a marketing világában, minden segítséget és információt nagyon szívesen láttok.
  Szabolcs megyében élek és még nem sikerült egy olyan marketinges szakemberre akadnom aki a kreatívitásával elinditaná az emelkedőn a honlapom.
  Én igyekszem mindent megtenni a sikerért, de mivel én is tőletek tanulok hiányzik a szakmai tudás.
  Ha esetleg tudnátok ajánlani megfelelő szakembert, megköszöném.
  További jó munkát.
  Sziasztok.

  • Szia,

   Bár Budapesten élek Szabolcsi vagyok, Nyíregyházán élnek a szüleim,
   így gyakran járok Nyíregyházán.
   Lehet, hogy tudok segíteni Neked, bár elsősorban webfejlesztéssel foglalkozom, immár 5.éve.
   Most végeztem el az OMA Live-ot :)

 15. Remek kezdeményezés… :) Eddig minden területen csak másodszorra sikerült jó kivitelezőt találni, ami sok fölösleges bosszankodást és időhúzást okozott…

 16. Én is szeretném ajánlani a STYLERS Menedzsment Csoportot. Fejlesztésekkel párhuzamosan az értékesítést is támogatni tudják.

  Első és legfontosabb számukra az üzleti igények megértése. Ennek megfelelően készítik el az arculatot, fejlesztik az alkalmazásokat és tervezik meg az online marketinget.

  A szlogenjük magáért beszél, amit szerintem az itt lévő olvasók tökéletesen értenek:

  “Nincs holnapja, ha nincs honlapja…”

  Kellemes pihenést mindenkinek!!!

  • Gábor, ha itt ajánlod a kommentek között, az semmit se ér. Ha szeretnéd hogy ajánljunk benneteket a partnereinknek, ügyfeleinknek, akkor az első lépés az hogy kitöltöd a jelentkezési űrlapot, minden kért adattal együtt. Klikk ide: http://spreadsheets.google.com.....E6MQ#gid=0

   • Szia Zsolt,

    Az első lépésem a Google docs kitöltése volt, csak ezt követően írtam a ide. :) Köszönöm válaszodat, már megtörtént.

    További szép napot!

    • Jah OK, akkor sorry :)

     • Szia,

      Ne kérj bocsánatot! Örülök, hogy azonnal reagáltál. :-) Megmondom őszintén, hogy az első célom az volt, hogy a név helyet kulcsszót írok be, de úgy gondoltam nem lett volna túlságosan etikus.

      UI: Így lehet BLOG – okban szépen linket is építeni. Sok oldalon ezt szűrni szokták. Itt szerencsére nem ilyen a közösség.

      • Igen itt valóban nem ilyen a közösség, ennek nagyon örülünk főleg hogy látunk más blogokat mennyire szabályozni kell a kommenteket… De annak hogy nincsenek reklám kommentek, azt hiszem más oka is van.

       Hozzászólásokban linket építeni nem sok értelme van, hiszen a keresők nem követik. Az OMA oldalán a link forrásában automatikusan megjelenik a “external nofollow” reláció, ami megtiltja a keresőrobotoknak a külső linkek követését. Így hát kommentben linket építeni felesleges.

       Viszont ha hasznosakat szólsz hozzá, és érdekesek a kommentjeid, akkor az OMA olvasóközönsége előtt láthatóvá válsz, és felfigyelhetnek Rád :) I

 17. Nagyon klassz és kreatív ötletet találtatok ki!
  Csak gratulálni tudok!

  Ez a szakma, mint sok más is eléggé “híg”.
  Véleményem szerint is össze kell gyűjteni a legjobbakat, hogy az Ügyfelek a legjobbat és a legjobb árakon kapják meg, amire szükségük van.

  Szép napot Mindenkinek!
  Barbara

  “Amit Te megálmodsz, Mi megvalósítjuk…”

 18. Ilona szerint:

  Nem is tudtam, hogy van ilyen szolgaltatasotok, megis töletek kertem segitseget annak ellenere, hogy a webportalom nekem angol es nemet nyelvü. Az ügyfelszolgalatos munkatarsatok megsem utasitott vissza hanem tovabbitot….kivancsi leszek, hogy kinek ajanlott…addig is köszi a segitseget….mar a nagyon varom a velemenyezest….addig is tanulok nalatok es a domain nevet mar le is csereltem a tanultak alapjan….a programozomnak pedig megirtam, hogy csinositsa legyenszives az URL-eket az altalatok leirt alapjan….de meg rengeteg munka all a programozo, a marketinges es az optimalizalo elött, elöttünk….

  P.S. mar reg törtent meg velem, hogy alig varom, hogy felkeljek es elkezdjem az oldalon a tanacsaitokat olvasni…eddig mindig 10-kor kezdtem…mostmar 7-kor a gep elött ülök es az utolso 1 hetben csak az online-marketinggel foglalkozom, tanulom, olvasom…nem tudok eleg infot kapni….nagyon tetszik…es nagyon hasznos.

 19. Sziasztok!

  Valahogy sehol nem találom ki az akit végül ajánlani mernétek. ???

  • Szia Bernadett!

   Nem csinálunk belőle hirdetőfalat, meg cégadatbázist… Személyesen ajánljuk ezeket a cégeket. Ha neked is szükséged van online marketing témában fejlesztőre, akkor itt írd le mire van pontosan igényed és a legmegfelelőbbel összehozunk: http://www.oma.hu/wanted

Visszakövetések

 1. OMA.hu szerint:

  Erre készültünk: megkeressük a szakma legjobb szolgáltatóit! http://bit.ly/93NKn4

 2. Gombos Zsolt szerint:

  Erre készültünk: megkeressük a szakma legjobb szolgáltatóit! http://bit.ly/93NKn4

 3. RT @gomboszs: Erre készültünk: megkeressük a szakma legjobb szolgáltatóit! http://bit.ly/93NKn4

 4. RT @oma_hu: Erre készültünk: megkeressük a szakma legjobb szolgáltatóit! http://bit.ly/93NKn4

 5. Kati szerint:

  RT @gomboszs: Erre készültünk: megkeressük a szakma legjobb szolgáltatóit! http://bit.ly/93NKn4

 6. RT @gomboszs: Erre készültünk: megkeressük a szakma legjobb szolgáltatóit! http://bit.ly/93NKn4

 7. OMA.hu szerint:

  http://OMA.hu/wanted – Tapasztalatok egy nap után: egy kategória még tök üres. Ez: http://bit.ly/atN5Ml

 8. […] Szimpatikus.hu Közösség, a “WANTED: A legjobb online marketing szolgáltatók” című bejegyzésre szeretném felhívni a figyelmeteket. Várom a hozzászólásokat, […]

 9. Ittzés Laura szerint:

  WANTED: Keresik az online marketing szolgáltatók gyöngyét :) Már csak július 7-ig lehet jelentkezni, húzzatok bele! http://bit.ly/aqrhuv

 10. […] hét múlva lesz éppen 7 éve, hogy elkezdtük keresni az ország legjobb online marketing szolgáltatóit. Azóta elég komoly szolgáltatói […]

Hozzászólás beküldése

*