Online Marketing Akadémia

OMA Live Szumma

Kétféle érzés kavarog bennem. Egyik pozitív. a másik negatív. Kezdhetem a negatívval?

Amikor valaminek vége, az ember mindig egy kicsit szomorú. Kicsit siratja, hogy elmúlt kicsit hiányzik ha vége, mert úgy megszoktuk. Minden héten kétszer, 4 órán át együtt voltunk ismét egy közösséggel, egy nagyon pozitív társasággal, akik mind tenni akartak saját maguk és cégük felemelkedése érdekében. Aztán eltelt az 52 óra, vége az OMA Live két hónapos szuperintenzív online marketing tanfolyamnak, mindenki levizsgázott, és most már minden résztvevő önállóan próbálja kamatoztatni a megszerzett tudást, persze még egy ideig azért fogjuk a kezüket hiszen az OMA Live zárt fórumán még továbbra is kérdezhetnek.

Azonban van egy nagyon pozitív oldala is ennek az egésznek. Nem írom le, mert ott akkor, az OMA Live záróbuliján, június első napjaiban, kicsit fáradtan, kicsit későn, kicsit kimerülve, de elmondtuk kamerába. Így ahelyett, hogy most leírnám, nézd meg ezt a kis összeállítást:

OMA Live képzés – a trénerek: Márton és Zsolt szemével

Itt ragadom meg az alkalmat, hogy megköszönjem mindenkinek a részvételt, hogy kitartóan, áldozatokkal készültek az órákra, saját szabadidejüket nem kímélve lelkesen jártak az órákra, és most már minden sikeres vizsgázó a DiplOMA tulajdonosa. Tiszta szívből gratulálunk Nektek!

És köszönjük az eddigi 3 OMA Live közel 100 résztvevőjének és a további több száz vásárlónk bizalmát, kitartását folyamatos figyelmét!

Ha kedvet kaptál akkor már most jelentkezz a következő OMA Live-ra: http://oma.hu/live

A többieknek pedig egy jó tanács:

Ha gondolkodsz azon hogy a piacon fellelhető online marketinges lehetőségek közül választasz, akkor ne zavarjon meg a 3 CD helyett 13-ra kiírt saláta, vagy a puccos csili-vili, méreg drágán előállított csomagolás, koncentrálj a tartalomra, valós szakmai tudásra és háttérre.

Egy biztos, az eredményes online jelenlétből egyre kevésbé érdemes kimaradni!