Online Marketing Akadémia

Avatar, azaz a “becekép” a hozzászólás mellett

OK, nem szeretnék más tollával ékeskedni a “becekép” nem az én elnevezésem, arra a kis képre ami akár itt ennek a blogbejegyzésnek a hozzászólásai mellett a jobb felső sarokban megjelennek, hanem egyik követőnk, olvasónk szerzeménye.

Pár órával ezelőtt, amikor azon tanakodtam , hogy is nevezzem nevén magyarul az “avatar”-t, feldobtam egy körkérdést az OMA Facebook oldalán, és egy pár ötlet jött is a magyar elnevezésre. Szubjektív, de nekem Nagy Krisztina elnevezése tetszett a legjobban, ez pedig a becenév után szabadon: becekép. :)

Hogyan lehet nekem is “beceképem”?

Persze nem ezekkel a szavakkal, de rendszeresen kapunk ilyen kérdéseket akár a képzéseinken, akár itt a blogban hozzászólás formájában. Ez a dolog azoknak, akik már használják nem újdonság, mi mégis azt látjuk hogy az olvasóink (vagy legalábbis a kommentelőink) nagyobbik része még nem használja az Avatar szolgáltatást.

Egy mondatban: az Avatar egy olyan kép, ami (ideális esetben Téged ábrázol) és megjelenik a blogokban a hozzászólásaid mellett. Sokszor jön a kérdés: “hogyan lehet  nekem is ilyen kis képem?”

A válasz, itt ebben az 5 perces videóban:

Milyen képet válassz?

Pár pontban a lényeg:

Nos, ha kész vagy, akkor várjuk a teszt kommenteket, nyugodtan itt alul próbáld ki!

ui: Nem szeretnénk üres avatar képeket látni az aktuális blogbejegyzés alatt! :))