Online Marketing Akadémia

Ceruzarágás helyett

Az utóbbi hetekben nagyon sokat beszéltünk a szövegírásról, sorra vettük azokat a sokakat érintő kérdéseket, amelyek a legtöbbet adnak okot a ceruzarágásra, azaz a töprengésre, a kínlódva szövegírásra.Visszajelzések alapján azt láttuk (és ebben a hozzászólások is újra megerősítettetek bennünket), hogy azok a témák amiket a legutóbbi blogbejegyzéseinkben feldolgoztunk, sokakat foglalkoztat.

Beszélgettünk Veletek

majd együtt megnéztük, hogy a humor oldaláról hogyan lehet hatékonyabbá tenni a szövegeinket.

A kis házi szavazásunkból az derült ki hogy a felmérésben résztvevők 28%-a rágja a ceruzáját, nehezen tud a honlapjára megfelelő szöveget fogalmazni és nem fordít rá kellő figyelmet, leírja ami épp eszébe jut. A válaszadók közel fele  felismerte, hogy mindenképpen lenne hova fejlődnie a az online szövegírás terén és egyötödük pedig kifejezetten az internetes szövegírási finomságokra szomjazik.

Ígértünk egy komoly segítséget!

A szövegírás nem egyszerű műfaj, sokszor mi magunk is rágtuk a ceruzánk végét, főleg mikor a weboldalunkat létrehoztuk, alakítgattuk. Aztán a legtöbb gondolatunkat a “Hogyan is lehet hatékonyan szöveget írni az Internetre?” kérdésre összeszedtük, és ez lett az eredménye:

Ne rágd a ceruzád? A tudásanyag elolvasása után ezzel egészíteném ki a szlogent:

Rágja majd helyetted a konkurenciád!

Számomra a legnagyobb tanulság az volt, hogy a könyvben leírtak alkalmazásával, némi elszántsággal és akarással a sok példa alapján én is tudok könnyedén olyan webszövegeket írni, mint a profik! Innentől kezdve csak rajtam múlik minden. Köszönöm Nektek!

Kötelező olvasmány minden weboldal tulajdonosnak és annak, aki szöveget ír az internetre!!!”

Jakab Zsolt
online médiatervező
Gazdasági Rádió

Szerdán már Te is bele olvashatsz!

Olvass bele jövő szerdán az ellenállhatatlan webszövegek titkaiba, és lehetőséged lesz különösen kedvezményesen hozzájutni ehhez a különleges prémium tudásához.