Nincs kifogás

Lassan egy hónapja, hogy véget ért a legutóbbi OMA Live! 52 órás szuperintenzív tanfolyamunk, ahol a közel 40 résztvevő mindegyike a sikeres vizsga letétele után megkaphatta a saját névre szóló egyedi DiplOMA oklevelét.

Csoportkép a vizsga után az OMA Live! résztvevőivel (2010 március)

Csoportkép a vizsga után az OMA Live! résztvevőivel (2010 március)

Bár személyesen már mindenkit megdicsértünk, így nyilvánosan is  szeretnénk a résztvevőknek gratulálni, és megköszönni azt a nem kis elkötelezettséget, amit tanúsítottak a képzéssel kapcsolatban. Volt olyan résztvevő aki hetente kétszer 200 km-t utazott azért hogy ott lehessen az előadásokon, de olyan résztvevő is volt, aki még messzebbről, minden alkalommal Debrecenből járt be.

Azért is írom ezt le, mert ez az a cégvezetői hozzáállás ami előrébb visz egy céget. Nincs “de…” nincsenek kifogások és nyafogások. Valaki ugyanannyi időt töltött el az utazással, mint magával a képzéssel, és mégis azt írta, hogy lehet hogy túl alacsony ennek a képzésnek az ára…

De nézzétek meg inkább a videót, itt a résztvevők saját maguk nyilatkoznak a képzésről:

Aztán volt egy nagyon kedves résztvevő, aki egy apró tanmesével jellemezte az OMA Live!-on tanultakat, ezt most ide be is teszem, mert annyira tetszik:

“A favágó első munkanapján 10 fát vág ki, a másodikon 8-at, a harmadikon már csak 6-ot, a negyediken pedig már egész nap csak egyetlen fát vág ki. Odamegy hozzá a gazda, aki nem érti, hogy pár nap alatt hogyan csökkenhetett ennyire a munka hatékonysága. Megnézi a fejsze élét, és látja, hogy teljesen ki van csorbulva, és alig van éle. Odafordul a favágóhoz:

– Miért nem élezted meg a fejszédet? Hisz ki van csorbulva!

A favágó válaszol:

– Nem érek én erre rá, hiszen vágom a fát!

Az online marketing területén eddig én is csak vágtam a fát, de a tanfolyamon Zsolt és Márton igazi ‘éles fejszét’ adtak a kezembe, amivel sokkal jobb eredményeket érhetek majd el. Köszönöm!”

Tarnóczi Barna
ügyvezető igazgató, Tensi Holiday
www.tensi.hu

És egy másik ami ebben a pillanatban érkezett az OMA Live! zárt fórumára:

“Az biztos, hogy ‘jól kiszúrtam magunkkal’ , mert a márciust alig győztük,  70%-al nagyobb forgalmunk volt, úgy, hogy a vásárlók fele új cég.

Úgyhogy ezúton is szeretném kinyilvánítani, hogy nagyon hasznos volt résztvennem a tanfolyamon, már eddig simán megtérült a befektetés, pedig a nagy részét még idő hiányában nem sikerült átültetnem a gyakorlatba.”

Ackermann Ágnes
W-Ackermann Kft.
www.ackermann.hu

Az ilyesfajta megnyilvánulás mindig is zene a füleinknek, ezért csináljuk, ezt az egészet! Köszönjük!

Április 13-tól újra: OMA Live!

Ezt az átfogó online marketing képzést egy évben maximum háromszor indítjuk.  A következő 2010. április 13-án indul (pár hely még van), azaz innentől 2 hónapon át kivesézzük a résztvevőkkel az alábbi témákat:

  • online marketing alapok,
  • webergonómia,
  • webanalitika (Google Analytics),
  • keresőoptimalizálás,
  • keresőhirdetések (Google AdWords és Etarget),
  • közösségi média,
  • e-mail marketing,
  • webszövegírás.

A mostani résztvevők visszajelzései alapján is érezhető, hogy nagyon sokat tanultak a jelenlévők az OMA Live! műhelygyakorlati óráiból, azaz azokból órákból, amikor mindenki elé laptop kerül és együtt, lépésről lépésre tervezzük meg résztvevők saját online hirdetéseit és kampányait, majd a következő műhelygyakorlat alkalmával ezeknek az eredményességét beszéljük meg, és azon dolgozunk, hogyan tudjuk finomhangolni, optimalizálni azokat.

Valami amit, eddig még senkinek sem mondtunk el eddig

Az OMA Live! április 13-án induló csoportjának minden résztvevője (azok is akik már jelentkeztek!)  30.000 Ft értékű ajándékot kapnak! Lehirdethető kuponok és egyéb meglepetések formájában, de ez legyen a résztvevők titka majd. :)

Ha szeretnél Te is ilyen részletes és alapos tudás tőkét invesztálni a cégedbe, a vállalkozásodba, és szeretnél az ajándékok részese lenni,  akkor gyere, olvasd el a képzés részletes leírását és jelentkezz, vagy küldd el azt a kollegád aki ezért a területért (lesz) felelős a cégedben!

Az OMA Live! képzés részletes bemutatása itt »

Comments

  1. Csak így tovább fiúk:)) Jó volt látni, hogy mindenki elégedett:)

  2. A favágós tanmese szerintem Wolf Gábortól származik :)

    • Oden, nem. A fenti idézet, mint látod Tarnóczi Barnától, a Tensi Holidays ügyvezető igazgatójától származik. Őszintén mondom, nem tűnt fel, hogy Wolf Gábor ott lett volna a képzésünkön, de ha ott lett volna, bizonyára ő is ezt mondta volna. :)

  3. marton-s szerint:

    Sziasztok!

    Sok sikert a továbbiakban, nagyon hasznos volt a tanfolyam.

Trackbacks

  1. OMA.hu szerint:

    Rengeteg kigogás van. Messze van, drága, nem érek rá stb. De ennek VÉGE! Nincs kifogás! http://bit.ly/d7dVVR (Új bejegyzés az OMA Blogon)

  2. Gombos Zsolt szerint:

    Szuper kis tanmese egyik ügyfelünktől az OMA Blog mai bejegyzésében: http://bit.ly/d7dVVR

Szólj hozzá!

*