Online Marketing Akadémia

Hogyan regisztrálj a Facebook-on?

Az elmúlt időszakban jó néhány alkalommal belebotlottam abba, hogy emberek akikkel találkozom szeretnének regisztrálni a Facebookra, sőt szeretnék kipróbálni az üzleti lehetőségeit is, de már a regisztrációnál elakadnak. Amikor legutóbb ilyen jellegű kérdéssel jöttek oda hozzám, eldöntöttem, hogy lecsapom az összes ilyen típusú kérdést, és megmutatom egy pár perces videóban, hogy hogyan lehet regisztrálni a Facebookra.

Facebook regisztráció 3 percben

Egy pár ötlet, az adataid megadásával kapcsolatban

Jó hír, hogy semmi sem kötelező! Mindenről Te döntesz, és ha okosan használod a Facebookot, akkor teljes a kontroll az adataid felett. Akár személyenként tudod módosítani, hogy kinek milyen adataidba engedsz betekintést, persze ez több száz ismerősnél eléggé sziszifuszi munka. Érdemesebb csoportosítani az ismerőseid , és aszerint adni hozzáférést az adataidhoz. Pl: családtagok, barátok, iskola, munkatársak, új kapcsolatok. Mindegyik csoportnak mást engedsz ki magadról.

Érdemes jól felismerhető, könnyen beazonosítható, ugyanakkor vállalható képet feltenned magadról!

Mutatkozz be, töltsd ki az érdeklődési köreidnek fenntartott mezőket, hogy azok akik hasonló téma iránt érdeklődnek, könnyen Rád találjanak! Hiszen ne feledd: a Facebook ≠ Iwiw, itt nem az ismerőseid kell elsősorban megkeresned, hanem törekedj új kapcsolatok kialakítására!

Kezdd itt a regisztrációt: http://www.facebook.com/OMAhu

Sok sikert a Facebookon, találkozunk!