Itt a nyertes és a bejelentés

A múlt pénteki feladványunkra érkezett rengeteg hozzászólás és remek megoldás (szám szerint több, mint 270 komment)! A nyertes “pályaművet” és szerzőjét ebben a bejegyzésben tesszük közzé.

De előbb a nyereményről!


Értékes tapasztalat volt számunkra, hogy megéreztük annak a közösségnek a szellemi erejét, akik velünk kapcsolatban állnak. Mint azt előre is jeleztük ez a játék valaminek a beharangzója is volt és egyben egy kísérlet arra, hogy mekkora csinnadrattát tudunk ennek a valaminek összehozni közösségi eszközök használatával (fizetős megjelenésünk erre irányulóan nem volt). Minket is meglepett az, hogy mekkora tömeget tudtunk megmozgatni ezzel az 1 bejegyzéssel és mekkora figyelmet tudunk arra irányítani, hogy elmondjuk:

  • szeretnénk rendet tenni a közösségi médiáról keringő tévhitek és fals információk között;
  • szeretnénk segíteni Neked abban, hogy lépésről lépésre felépítsd nyerő közösségi média szereplésed;
  • szeretnénk megmutatni hogyan lesz bevételed abból, ha jelen vagy a következő csatornákon: Facebook, Twitter, YouTube stb…

Mindezt 1 napos szeminárium formájában fogjuk megtenni. Hosszas készülődés és kutatómunka eredményeképpen, saját tapasztalatokkal megfűszerezve 2010. ápr 16-án pénteken megrendezzük a Google AdWords Hirdetési Szemináriumok mintájára az első Közösségi Média Szemináriumot.

Frissítés: a 2010. április 16-i Közösségi Média Szeminárium 2 nap alatt teltházas lett. A következőre már lehet jelentkezni, új időpont: 2010. május 14. (péntek) http://bit.ly/cfywLB

Megmutatjuk:

  • Hol a helye a közösségi médiának a marketing gépezetedben?
  • Hogyan kezdj hozzá?
  • Mik azok a hibák, amik visszavetik az eredményeidet és mindenki elköveti az elején? (Még mi is elkövettük.)
  • Hogyan érd el, hogy sorba álljanak a vevők az üzleted előtt? (És ne Neked kelljen termékeid, szolgáltatásaid tukmálni!)
  • Mitől lehetsz egyedi, más, elütő, különleges, sikeres, megnyerő már az első lépésektől fogva?

A múlt pénteki bejegyzésre hozzászólók közül 1 valaki nyert egy ajándék részvételi lehetőséget az első Közösségi Média Szemináriumunkra.

“Nehéz helyzetben volt a zsűri…”

A sok-sok kreatív és profi hozzászólás közül nagyon nehéz volt választani egyet, de hát a játék, az játék. (Ha hollywood-i forgatókönyv írók olvassák a blogunkat, tutira megkeresik egyik-másik hozzászólót, hogy segítsen nekik a következő fantasy összeesküvés elméleten alapuló filmjüket kidolgozni. Ebben az esetben jutalékot kérünk a közvetítésért! :-))

Zsolttal egyetértésben a legvelősebb  hozzászólás szerintünk Bóbitáé volt (2010/03/12 09:47-kor):

“Ha azt akarod, hogy észrevegyenek, ha ki akarsz tűnni a tömegből, ha tényleg más vagy mint a többi, akkor mutasd meg a legjobb oldalad.”

Ennél tömörebben és lényegre törőbben nem tudtuk volna megfogalmazni azt, amit a képpel mondani szerettünk volna és ami a közösségi média jelenlét egy alapvető gondolata. Így Bóbita nyerte a részvételt a Közösségi Média Szemináriumra!

A többieknek is köszönjük a hozzászólásokat, a magvas gondolatokat, remélem mindenki sokat tanult belőle és ami nagyon fontos, mindannyian jól szórakoztunk a kommentek olvasgatása közben. Látszik, hogy az OMA mögött egy valós, aktív közösség rejlik, köszönjük.

Nézd meg a Közösségi Média Szeminárium részleteit, tematikáját és árát! Tovább>>

Comments

  1. Én választottam volna egy /leghumorosabb/ hozzászólást is, mivel szerintem a marketingből, mint szakmából nem hiányozhat a humor sem.
    Egyszer egy tapasztalt “öreg róka” marketinges ismerősöm jegyezte meg, hogy
    – a sótlan marketinges mit sem ér a szakmában….

    • Teljesen igazad van, voltak rettentően humoros és kreatív hozzászólások is, ezért is okozott komoly fejtörést a választás. De a a legtöbb játékban és itt is csak 1 nyertes van.

      A tapasztalatokból kiindulva legközelebb belekalkuláljuk majd a “humor” kategóriát is!

  2. Viski Róbert szerint:

    Gratulálok a nyertesnek, remek ajándékot nyert!
    Ha tudok ott leszek a szemináriumon
    További szép napot mindenkinek!

  3. Ja és, ami a lényeg /bocs, hogy lemaradt/:
    Elismerés Bóbitának —- ennyi lángelme közül kiemelkedni – :-) mindenképp szép dolog!
    Gratula!

  4. k***ba@*****.hu szerint:

    szintén gratula a nyertesnek!

    ui.: panaszkodnék: tele lett a ládám a “New Comment On: ” értesítésekkel, pedig nem kértem… hamá’ wördpressz, akkor lehetne finomhangolni? Köszi!

    • Kedves k***ba@*****.hu !

      Ha itt legalul benn maradt a kis pipa a mondat mellett, akkor bizony kérted :D
      A jó hír, hogy ki is lehet kapcsolni!

  5. Ha hozzászólsz egy bejegyzéshez, a hozzászólás feladásakor bepipálva hagytad azt az opciót, miszerint kérsz értesítést az új hozzászólásokról, akkor természetesen kapod a leveleket, amint új hozzászólás érkezik (ez független a blogértesítőtől és ez az opció nem is kötelező). Ha erről szeretnél leiratkozni menet közben, mert sok a levél :-), akkor is van rá lehetőség:

    Bármelyik hozzászólás értesítő emailben megtalálod a linket, amivel módosíthatod a beállítást, amikor elég volt a komment értesítőkből.

  6. Gasztonyi Ibolya szerint:

    Gratulálok a győztesnek és egyetértek a megfogalmazással !
    .

  7. Bóbita szerint:

    Sziasztok!

    Közel fél évvel ezelőtt nagy elhatározásra jutottunk a társammal. A válság által érintett területen működő vállalkozásunk csak tovább zuhant a szakadék felé, amikor nem bírtam tovább nagy pocakkal az aktív munkát és a területem “látható részét” átadtam egy kollégámnak. Egészen addig nem volt szükségünk reklámra, a vállalkozásunk szépen gyarapodott. A nyár nálunk uborkaszezon, így erősen megcsappantak a lehetőségeink és komoly segítségre volt szükségünk. A csőd szélén állva mégis egy kisebb vagyont tudtunk mozgósítani és megbíztunk egy céget online marketinggel. Nem húzom tovább, nyereségünk nem volt belőle, viszont ekkora kiadásból nehezen álltunk talpra. Már akkor felismertem, hogy nem a módszerrel volt a baj, mert lehet ezt másképp, nyereséggel is csinálni. Elkeseredésemben – mert akkor nagyon neki voltam keseredve – elkezdtem bújni a netet, és így találtam a fiúkra :).
    Akkoriban kisfiam 3-4 hónapos volt, így feliratkoztam első lépésben ingyenes e-mail tanfolyamaikra.
    Szorgalmasan olvastam a blogokat is, és alkalmaztam mindent, amit tanultam. álmom, hogy eljussak egy képzésre, de egyenlőre ez lehetetlen a picurka miatt.
    Amikor megjött a levél a játékra való felhívással, az esélytelenek nyugalmával nézegettem a képet. Leírtam amit gondoltam, és olvasgattam a többiek kommentjét és valóban, rendkívül sok okos és szellemes hozzászólás érkezett.
    Ezért is lepett meg nagyon, hogy engem választottatok, de úgy megörültem neki, mint egy gyerek. Őszinte leszek veletek, kisfiammal körbetáncoltuk a szobát. :)
    Kicsit hosszasra nyúlt ez a hozzászólás, pedig csak meg akartam köszönni..
    Gratulálok mindenkinek, és nagyon köszönöm a nyereményem, mindenképpen ott leszek április 16-án! Azt pedig, amit eddig “nyertem”, nem tudom eléggé megköszönni.
    Üdv mindenkinek:
    Zsuzsi
    (egy 7 hónapos kisfiú anyukája, fitness-welness területen tevékenykedő vállalkozó, akinek sosem volt köze a marketinghez)

    • Még egyszer gratulálunk “személyesen” is, várunk április 16-án!

    • Viski Róbert szerint:

      Ha én nyertem volna, és tudom, hogy Te vagy, és Te is megpróbáltad, és Neked ajándékoztam volna! Jegyzetelj sokat, tanulj sokat, érdemes! :)

      u.i.: Szép volt fiúk!

      • Viski Róbert szerint:

        ” ,, Te is megpróbáltad, én Neked ajándékoztam volna”
        Elírtam…

        • Bóbita szerint:

          Elsőre is értettem! :)
          Nagyon kedves Tőled, köszönöm!!
          Nagyon fogok figyelni és bizonyára jegyzetelni is, ezt meg sem kell ígérnem.
          Ez olyan, mint valami mese, pont erre a tudásra van még égető szükségem!

          • Anita szerint:

            Őszinte leszek: először úgy gondoltam, hogy a Tiednél sokkal frappánsabb megfogalmazásokat is olvastam a hozzászólásokban. De miután elolvastam, hogy ki vagy és mit csinálsz, nagyon megörültem, hogy Te nyerted meg ezt a lehetőséget!!! Én már csak át tudom érezni a helyzetedet, hiszen én is gyerkőccel vagyok itthon. Ugyan ő már 2 éves, de van még egy pocaklakóm is. :) Szóval inaktívként olvasgatom én is szorgalmasan a Blog-ot, de sajnos ezt a felhívást csak későn nyitottam meg… Úh lecsúsztam a lehetőségről, de az nagyon is vígasztal, hogy Te, mint Anyuka kaptad meg ezt a remek nyereményt!! :) Gratulálok mégegyszer!

    • Kedves, hogy ezt mind leírtad! Gratulálok!
      “Őszinte leszek veletek, kisfiammal körbetáncoltuk a szobát. :)”
      Jó helyre került a nyeremény! :-)

  8. Gratulálok, igazán lényegre törő, velős megfogalmazás volt. :) Az ajándék pedig nagyszerű!

  9. Horváth Zita szerint:

    Szuper ajándék! :))) Kicsit irigyellek, Bóbita :)

  10. gratulálok a nyertesnek

  11. BéDé szerint:

    Gratulálok a nyertesnek!

  12. A nyeremény is jó, de a legfontosabb a gyerek!
    Az a legnagyobb öröm és boldogság!
    Egy embercsoport alapvető feladata az elődeitől kapott anyagi javakat és szellemi kincseket gyarapítani és tovább adni az utódoknak!
    Ma alig van gyerek.
    Kinek fogja sok ember tovább adni azt, amije van?
    Szép napot mindenkinek!
    üdv Boros András

  13. Zentai Péter szerint:

    Sziasztok!

    Én is gratulálok a nyertesnek-

    Javaslom itéljünk (az itt jelenelvő közösség nevében) néhány különdijjat néhány alkotásnak.

Trackbacks

  1. OMA.hu szerint:

    Noh itt az eredmény: De vajon ki nyert és mit? http://bit.ly/bLSydy Új bejegyzés az OMA Blogon!

  2. Gombos Zsolt szerint:

    RT @oma_hu: Noh itt az eredmény: De vajon ki nyert és mit? http://bit.ly/bLSydy Új bejegyzés az OMA Blogon!

Szólj hozzá!

*