Karácsony előtt: Változások

Már valószínűleg Te is ünnepi lázban égsz, összeszedted kihez mikor mész, melyik nap hova utazol, kinek mit teszel a  karácsonyfája alá… Igen, tudjuk, nemsokára itt a Szenteste, ezért nem is szeretnénk túl szakmai dolgokkal foglalkozni mi sem, de akkor is muszáj még most karácsony előtt közzétennünk egy pár apróbb hírt, ami elsősorban azokat érint, akik NEM szeretnék a szerencsére bízni 2010-es online marketingjüket.

Google AdWords Szeminárium (2010.01.15.- péntek)

Elindult a gépezet, soha nem gondolt érdeklődés övezi a hivatalos Google AdWords Szemináriumokat. Az első magyarországi tréning (2009. december 4.) napok alatt betelt.

Ők, elsőként kaphatták meg a legfrissebb minősített tudásanyagot, sőt egyedi karácsonyi Google AdWords tippeket is kaptak. Szerencsére sokan leírták véleményüket az 1 napos képzésről, ezekből szemezgetünk itt egy kicsit:

“Eddig is használtam az AdWords-öt és az Analytics-et is nézegettem, de nagyon sok összefüggés most vált teljesen világossá! Szuper volt a képzés! Köszönöm, érdemes volt eljönni!”

Oravecz József
CIB Képviselet


“Rengeteg hasznos, pontos és gyakorlatias útmutatást kaptam,
egy átfogó szemlélet mellett. Remek volt!”

Csapó Ida
Gazdagnők.hu


“Internetes képzettségem hiánya ellenére a szeminárium
végére kompetensnek éreztem magam. A mai nap alapot adott a további
tanuláshoz, ennek nagyon örülök, megérte eljönnöm!”

Helmle János
Re-noir Kft.


“Aha élményt adott az, hogy elő, gyakorlatias volt az
előadás. Nagyon hasznos volt számomra!”

Nietschné Gadányi Mária
NIETSCH Kft.

A visszajelzések alapján azonban a következő szemináriumnál már lesznek változások. Például a korábbitól eltérően, új helyszínen rendezzük az 1 napos képzést (ezekről a változásokról persze a már jelentkezett résztvevők e-mailben értesítést kapnak.)

Az új helyszín: Infopark “D” épület I. emelet
1117 Budapest, Gábor Dénes u. 2. (Térkép, Infopark térkép)

Infopark "D" Épület

Viszont egy dolog nem változik: a képzés továbbra is gyakorlatorientált marad. Az elméleti alapok után, Márton (az AdWords Szeminárium vezetője) élőben létrehoz egy AdWords fiókot (a résztvevők közül valakinek!), és live show jelleggel a tanultak alapján megtervezi és beállítja az első kampányát. Mód van arra is, hogy egy másik résztvevőnek (aki már korábban is hirdető volt) a meglévő kampányait részletesen szemügyre vegye a társaság és együtt, közösen találja meg a javítási lehetőségeket. A szerencséseket ott helyben a képzés során sorsolás útján választjuk ki.

Ha januárban szeretnél Te is ott lenni, siess!

Már csak néhány szabad hely van az Online Marketing Akadémia 2010. évi első hivatalos Google AdWords Szemináriumára. Ha szeretnéd a 2010-es online hirdetéseidet Te is önfinanszírozóvá tenni, akkor ott a helyed, gyere itt jelentkezz:

Részletek és jelentkezés a Google AdWords Szemináriumra >>

Ui: Még-még-még változások

A 2010-es év további változásokkal kezdődik majd, melyeknek egy részét minden olvasónk tapasztal majd januárban, azonban lesznek olyan módosítások melyeknek az előnyeit csak egy szűk kör, az OMA Live!, az Online Marketing Akadémia 52 órás szuperintenzív képzés résztvevői tapasztalhatnak meg. Ezekről az év elején mindenképpen részletesen is írunk!

Comments

  1. A szeretet és a békesség járja át lelkedet.
    Legyen nyugodt és boldog karácsonyod
    neked és szeretteidnek egyaránt.

    http://fabos-net.blog.hu/

Trackbacks

  1. OMA.hu szerint:

    Változások az OMA hivatalos Google AdWors Szemináriumában 2010. januárjától http://bit.ly/5fj7Sr

  2. Freelance71 szerint:

    RT @oma_hu: Változások az OMA hivatalos Google AdWors Szemináriumában 2010. januárjától http://bit.ly/5fj7Sr

  3. RT @oma_hu: Változások az OMA hivatalos Google AdWors Szemináriumában 2010. januárjától http://bit.ly/5fj7Sr

  4. […] This post was mentioned on Twitter by Freelance71, OMA.hu. OMA.hu said: Változások az OMA hivatalos Google AdWors Szemináriumában 2010. januárjától http://bit.ly/5fj7Sr […]

Szólj hozzá!

*