Online Marketing Akadémia

Keresőoptimalizálás tudásanyag + Bónusz linképítési kisokos!

Ígértük, hogy ma szinte minden fontos részlet kiderül az OMA friss, ropogós keresőoptimalizálás tudásanyagával kapcsolatban. Ha szeretnéd, hogy már jövő héttől tudd, mi fán terem a keresőoptimalizálás és szeretnéd a tudásanyaghoz járó rendkívül értékes bónusz kiadványt is megszerezni, figyelmesen olvass el mindent!

Elsők között, a szerdai bejegyzésben beharangozottaknak megfelelően itt a lehetőség máris beleolvashatsz a Láthatósági mellény weboldaladhoz című legújabb modulunkba! Nézd át a teljes tematikát, ízlelgesd, tanulmányozd, és ha kérdésed merül fel, tedd fel az oldal alján hozzászólás formájában!

Keresőoptimalizálás tudásanyag Light verzió

OMA Keresőoptimalizálás Light

BÓNUSZ: Linképítési kisokos

A Láthatósági mellény weboldaladhoz című új keresőoptimalizálás modulunk mellé, most ajándékba adjuk a Linképítési kisokost, amelyben 166 többségében magyar linkgyűjteményt és katalógust válogattunk össze. (a 166-ból csak 3 a külföldi!) Mindnek megvizsgáltuk a PageRank értékét, leellenőriztük a működését, így pontosan látni fogod melyik helyen érdemes az oldaladra mutató hivatkozás elhelyezését kérni.

Fontos, hogy tudd ez a 166 linkgyűjtemény valójában több ezer linklehetőséget rejt magában.  A listában, amit ez a bónusz kiadvány tartalmaz a lap.hu például egyetlen elem, azonban lap.hu-ból jelenleg 8500 féle kategória létezik. Hasonlóan az összes többi linkgyűjtemény, több száz, több ezer külön kategóriát testesít meg. Fontos, hogy majd kutasd fel, hogy a Te adott témádban milyen kategóriák léteznek, és válaszd a ki a témádnak legmegfelelőbb oldalakat, és oda add be a linkajánlásod! Így fogod a leghatékonyabban kihasználni a Linképítési kisokosban rejlő lehetőségeket!

Ez a gyűjtemény a 166 linkkel benne, önmagában is hatalmas értéket képvisel, ha tetszik évek munkáját spórolja meg Neked, de ennyivel mi még mindig nem bírtuk beérni. A lista mellé még további hasznos ötleteket sorolunk fel összesen 15 oldalon át ami mind a helyes, szisztematikus linkmarketinged segít kialakítani, és megvalósítani.

Mikortól kapható?

2009. november 3-án kedden déltől lehet megrendelni!

Légy résen, mert az első vásárlóknak kedvezményes rendelési lehetőséget biztosítunk!