Megújult a Google AdWords tudásanyagunk

Számunkra nem volt meglepetés a Google AdWords kezelőfelület múlt heti végleges megújulása. Már vagy 2 hónapja elérhető volt az új felület béta verziója, ezért idejekorán elkezdtünk dolgozni azon, hogy az AdWords megújulása esetén mi is azonnal naprakésszé tegyük Google AdWords mesterfogások című kiadványunkat.

Mostantól elérhető az új frissített, kibővített kiadás!

Az új verzió már az új kezelőfelület funkcionalitására és képernyőfelvételeire épít, illetve a felhasználói visszajelzéseknek és kéréseknek eleget téve: sokkal részletesebben tárgyalja a licitálási stratégiát, árazási módszereket és optimalizációs nüanszokat, amelyekkel a végletekig finomítható egy hirdetés.

A megújulás örömére, pár napig kedvezményes áron juthatsz hozzá és máris elkezdheted felépíteni nyereséges hirdetési kampányaidat, amíg a versenytársaid vagy azok munkatársai kábultan fekszenek a strandon. Okozz nekik meglepetést, mire visszatérnek a vakációból! :-)

Megújulási akció!

CSAK 2009. augusztus 12. szerda 18:00-ig!

Akció vége!

Olvass bele és nézd meg mit mondanak azok, akik már alkalmazzák >>

vagy

Rendeld meg most!

Google AdWords mesterfogások

Továbbra is 10.000 Ft-os AdWords hirdetésekre fordítható kupon jár hozzá!

Trackbacks

  1. OMA.hu szerint:

    Megjelent a Google AdWords mesterfogások 2. kiadása: az új felület funkcionalitására és képernyőfelvételeire épít! http://tinyurl.com/lepncu