Vírusvideó TOP 5 – 2009 június

Legutóbb februárban gyűjtöttük össze a friss vírusvideókat, azóta eltelt pár hónap, és megint összegyűlt egy csokorra való, köztük az Európa Parlamenti választásra buzdító is szerintem kiemelkedő. Ha van pár perced így péntek délután szórakozni, hát rajta! Ha nem csak most van kedved szórakozni, nézz rá néha az OMA YouTube csatornájára, ahol a kedvencek között mindig megtalálod a legfrissebbeket!

Európai Uniós választás

Annak érdekében, hogy minél nagyobb legyen részvételi arány a szavazásokon már az EU is megbízást ad vírus videók gyártására.  A sorozat másik két része:

Gillette

Hát, no comment. :) Mindenesetre ez a videó egy teljes online kampány része, a sorozat többi tagja megnézhető az OMA YouTube csatornájának kedvencei között. A férfiaknak szóló sorozatban benne van, hogy hogyan tudod borotválni a fejed,  a mellkasod, a hátad, a hónaljad. A konkurens Wilkinson nőknek szóló virus videója talán egy picit gagyibb lett.

Susan Boyle


Ez a videó semmit nem akar eladni, de mégis van hírértéke és atombomba módjára söpört végig a világon. A magyar tévéadók híradóiba is bekerült a hölgy aki közel az 5. x-hez, munkanélküliként (majdnem) megnyerte az amerikai angol Megasztárt. Egyetlen hét alatt több mint 66 millióan látták ezt a videót.

A világ legrosszabb állása

Egy brazil állásportál vírus kampánya.  A lényeg hogy egy álláskereső visszasírja a korábbi munkahelyét, mert ez a masszázsosdi nagyon rossz állás, nem szereti: napi 16 óra meló, nincs munkaközösség, nincs szabad szombat és vasárnap és nincs szabályos időbeosztás se stb.

T-Mobile

A T-mobil a februári összeállításba is bekerült, de nem véletlenül. Ha a cél a közösségépítés, illetve a “sokan vagyunk” érzés átadása, akor ezek remek videók ennek eléréséhez.

Comments

  1. Susan Boyle az angol megasztárban vna, nem amerikában.

  2. :) hopp ott a pont! javítom!

Trackbacks

  1. Gombos Zsolt szerint:

    Láttátok már az EP választás vírusvideóit? Most blogoltam: http://bit.ly/YYUBi

Szólj hozzá!

*