A titkos támogató felfedi kilétét

Dobpergés… A titkos szponzor, aki a nevét adja az Online Marketing Akadémia legfrissebb tudásanyagához, nem titok többé:

Lektorálta és támogatja:

Google Magyarország

Hamarosan új tudásanyag az Online Marketing Akadémián

Az, hogy miről szól és mi a címe az OMA legújabb tudásanyagának, holnap 15 órakor kiderül!

Comments

  1. Balázs szerint:

    Akármi mi is legyen ez , azért ez így ebben a formában önmagában is durva… Google mint támogató…

  2. ritkás szerint:

    Az a baj, hogy alapvetően pont azt hiányolom a saját oldaladban, amit el akarsz adni másoknak. Nem sugárzik róla a profizmus, hanem inkább összetákolt oldalnak látszik, arra sem vetted a fáradságot, hogy egy saját egyedi wordpress templatet létrehozz. Nem a képeket meg színeket hiányolom, az egyszerű dizájn is lehet nagyon átgondolt tipográfiailag meg grafikailag. Ez nem az.

    [Bocs ritkás, itt egy kicsit moderáltam, mert nem nagyon illet ide!! G. Zsolt.]

    • @ritkás: köszönöm a véleményed! Ha az oldalt nem tartod profinak, szíved joga, nyilván más a véleményünk a fogalomról. Lehet ennél jobb weboldalt csinálni, nyilván van is talán ilyen, de ebben azért vannak szubjektív elemek is. Szívesen látnám pl a Tiéd, csak valamiért nem linkelted be…

      Megkérlek, hogy mutass nekem ilyen WordPress sablont! Keresheted, de felesleges, nem fogsz ilyet találni, hiszen saját, és egyedi munka. Még egy ilyen biztosan nincs… Azért ha találsz, mindenképp kommenteld ide be, mert rendkívül érdekel, ki használja a mi sablonunkat! :) Köszi!

Trackbacks

  1. Gombos Zsolt szerint:

    Noh, ki támogatja az OMA legfrissebb anyagát? http://bit.ly/ZgnEL

Szólj hozzá!

*