Nagy durranás lesz, garantáljuk!

Az elmúlt 4 hónapban temérdek javaslat, ötlet, és kérdés témafelvetés érkezett a legkülönfélébb módon: hozzászólásban, e-mailben, személyesen, – vásárlóktól, feliratkozóktól, konferencia résztvevőktől stb.

A kérés egybehangzó volt: van egy téma, amiben ma nincs elérhető tudásanyag. Nincs olyan kézikönyv ami lépésről lépésre vezet Téged az úton, és fogja a kezed a kezdeti lépésektől egészen addig, hogy a végén az online marketinged önmagát finanszírozza.

Most elérkezett egy mérföldkő.

A téma egyelőre maradjon még pár napig titok, de egyet már most elárulhatok.

Az elmúlt hónapokban rengeteget dolgoztunk az OMA legújabb tudásanyagán, és ráadásul annak ellenére, hogy még nem is kapható, máris komoly szakmai elismerésben részesült.

Olyan hazai és nemzetközi cégek vezetőinek küldtük el tesztre, és lektorálásra az anyagunkat, amelyek vezető helyet foglalnak el az internet marketingben, az online bízniszben.

100%-ig biztos vagyok benne, hogy Te is ismered őket, sőt az egyiknek nap mint nap használod a szolgáltatásait. Ők támogatnak bennünket, ők a nevüket adják az Online Marketing Akadémia legújabb tudásanyaga mellé, biztosítva, és garantálva ezzel a szakmai hitelességet.

Kedden 10 órakor eláruljuk melyik az a cég, aki szívesen ajánlotta fel a támogatását, és a nevét adja az OMA legújabb tudásanyagához.

A tény megdöbbentő lesz, olyan, amire azt fogod mondani, “Ez igen!”

Kedden 10-kor kiderül! Iratkozz fel a blogértesítőre jobb oldalt ha még nem tetted volna, és nem maradsz le semmiről!

Comments

  1. Juszuf szerint:

    Kíváncsivá tettetek mit hoztok ki ebből… Hajrá!

Szólj hozzá!

*