Lehull a lepel: debütál az új tudásanyag

Ezennel lerántjuk a leplet, nem kell tovább várni!

A Google Magyarország támogatásával az Online Marketing Akadémia bemutatja hosszú hónapok munkájának gyümölcsét, az OMA legfrissebb tudásanyagát:

Google Adwords mesterfogások - Új OMA tudásanyag

Büszkék vagyunk rá, hogy a harmadik tudásanyagunk olyan átfogó szakmai anyag lett, ami  rengeteg olyan tudnivalóval rendelkezik, melyek egyszerűen kihagyhatatlanok azoknak akik hirdetnek már a Google AdWords-szel vagy tervezik elindítani első kampányukat. Olyan tudás van benne, amelyet ha lépésről lépésre követsz a saját AdWords fiókodban, elérheted hogy a hirdetésre szánt pénzedből a maximumot hozd ki, és megtöbbszörözd annak hatékonyságát.

Az új tudásanyag részletes bemutatását pénteken olvashatod, itt a blogon, sőt készítünk belőle egy már megszokott Light verziót: beleolvashatsz, átnézheted a teljes tematikáját, megnézheted a felépítését. Látni fogod, olyan jól felépített struktúrát követ, hogy fogja a kezed az AdWords fiók létrehozásától egészen, a Google által kritikusan figyelt fiók szintű minőségi pontszám maximalizálásáig.

Igazi “lépésről lépésre” kézikönyv, aminek ott a helye a “polcodon”, hogy bármikor elővehesd ha belépsz az Adwords fiókodba.

Google Adwords mesterfogások – Nyereséges hirdetések lépésről lépésre. Pénteken jövünk a részletekkel + tartogatunk még egy nagy meglepetést ezzel az új kiadvánnyal kapcsolatban, erről is hamarosan elmondunk mindent! (Ugye Te is észrevetted a kérdőjelet a termék címoldalán…???)

Comments

  1. Kinga szerint:

    nagyon jól hangzik fiúk mikortól lehet kapni? És a másik két anyagot?

  2. Jól hangzik, de mit jelent a Google Mo. támogatása? Olyan titokzatos…

  3. @Norbert: Nemsokára ki fog derülni, egyelőre köt a megállapodás hogy nem mondhatom el. Pedig már én is nagyon szívesen elmondanám!! :) Pár nap és mindenki derül.

  4. Ez igazán ritka és szakmai munka. Várom a részleteket.

Trackbacks

  1. Gombos Zsolt szerint:

    Lehull a lepel, debütál az OMA legfrissebb tudásanyaga: http://bit.ly/3bZYa

Szólj hozzá!

*