Online Marketing Akadémia

Te is könnyen lehetsz feketeöves AdWords mester!

Az OMA legújabb moduljának előzménye az volt, hogy nagyon sok ügyfelünk, vásárlónk, ismerősünk, kollégánk és barátunk kifejezetten kérte, hogy készítsünk már végre egy olyan tudásanyagot, ami minden vállalkozónak, cégvezetőnek és marketingesnek  hasznos segítőtársa legyen abban, hogy nyereséges Google AdWords hirdetővé válhasson anélkül, hogy méregdrága szakértő segítségét kelljen igénybe venni, vagy túl sok tanulópénzt kelljen fizetni és túl sok időt kelljen a kísérletezgetésre szánni.

Bizony azt mi is észrevettük, hogy rengeteg a hiányosság a témában, emiatt sok a csalódott hirdető és a feltűnően béna hirdetés az AdWordsben.

Ezért létrehoztuk a Google AdWords mesterfogások című tudásanyagot, melyet főleg hétköznapi honlap-tulajdonosok számára készítettük, ezért közérthetően mutatjuk be az általunk már évek óta sikerrel alkalmazott trükköket. Választ adunk a gyakori problémákra és pénzre váltható ötleteket adunk arra, hogyan építsd fel nyereséget termelő Google AdWords hirdetéseidet lépésről lépésre.

A tudásanyagban foglaltak az elmúlt években nyert több 10 millió forintnyi AdWords hirdetési tapasztalataink eszenciáját tartalmazzák, valamint a háttérben ott van többezer oldalnyi főleg angol nyelvű elolvasott szakirodalom, több száz blog és fórum követése a témában, számos tréning és a Google Advertising Professional vizsga is.

Kinek való?

Épp Neked ha:

Könnyen követhető képernyőfelvételekkel segítjük a hatékony alkalmazhatóságot, konkrét példák és esetek bemutatásával illusztráljuk az elméleti tudnivalók gyakorlati megvalósítási lehetőségeit. A Google AdWords hirdetések alapjaitól eljutunk egészen a mesterfogásokig, melyeket csak igazán kevesen alkalmaznak. Olyan kipróbált konkurenciagyilkos stratégiákat osztunk meg, amelyek meglehetősen nagy versennyel rendelkező területeken is már elsöprő sikert arattak.

Megosztjuk Veled féltve örzött és hosszú idő óta csiszolt szemléletmódunkat is, amelyet ha elsajátítasz mindig meg fogja mutatni a helyes utat az AdWords hirdetéseid tervezésekor, beállításakor és optimalizálásakor és véletlenül sem fog engedni letérni a helyes útról.

Miről szól?

Ebben a tudásanyagban a következő kérdésekre megkapod a választ:

Az anyag tartalmaz egy szószedetet is, hogy egy helyen megtaláld az idegen kifejezéseket és rövidítéseket a magyarázatokkal.

Olvass bele és nézd meg a részletes tematikát!

Támogatja a

Kövess minket, a jövő héten kiderül: