Online Marketing Akadémia

Nem hiszek a szememnek

Nap mint nap botlok bele új, 2009-ben átadott weboldalakba, és egyszerűen nem hiszek a szememnek.

Miért van az, hogy az ilyen weboldalak zömén nem igazodok el? Hosszú másodpercekben telik, míg rájövök, mi hol van, annak ellenére hogy gyakorlott internetfelhasználónak mondom magam.

OMA Blográdió: Ha nem akarod elolvasni, hallgasd meg!
[audio:0904_webergonomia.mp3]

2009-ben készítenek még úgy weboldalt, hogy:

Számos példát lehetne mondani.

Szerintem nem kell feltétlenül a website ergonómiához érteni, ahhoz, hogy az alapdolgokat ki tudjuk javítani a weboldalunkon. Elég józan ésszel, saját  magunk internetezési szokásaiból kiindulni. Azt elérni azonban, hogy biztosak legyünk abban, hogy a látogatóinknak nem kell gondolkodnia akkor, amikor a weboldalunkon jár, mert egyszerűen MINDEN logikus neki,  már komolyabb felkészültséget igényel.

SOSE FELEDD: ha felbosszantod a látogatód, a potenciális ügyfeled, nagyon egyszerű neki bosszút állnia rajtad: a konkurencia egy-két klikkelésre van.

Mit kell elérned?

Azt hogy a látogatónak ne legyenek a fejében kérdőjelek, mikor a Te weboldalad böngészi.

Ne járjanak a fejében ilyen kérdések, hogy

És még sorolhatnánk. A látogató tele van kérdésekkel, mikor a weboldalra megérkezik. Ha nem válaszokat kap, hanem újabb kérdések jönnek fel  a gondolataiban, na ott akkor sok tennivaló van.

Hogyan?

Jól összefoglaltuk mi ezt idén januárban, mikor debütált az OMA Webergonómia modulja, ami a mai napig az egyetlen témával foglalkozó e-könyv Magyarországon.

Márton már szellőztette a hírt múltkor, miszerint a BÉTA üzemmódunk hamarosan megszűnik, és ezzel együtt a jelenlegi két modul piaci bevezető árát jócskán megemeljük.

Hogy mennyire, mikortól, miért épp most, és mi ennek az oka, az jövő héten kiderül a blogból, légy résen és figyelj!

Olvass bele tehát a Webergonómia modulba, és ha még nem rendelted meg, akkor ezen a 9900 Forintos low price-on megteheted.

Egy tizest bőven megér az a tudásanyag, amivel  hatékonnyá teheted a weboldalad.

Katt ide!