Készülj, megvan az időpont

Az elmúlt napokban elég sok új olvasónk és feliratkozónk van, a következő 5 sor nekik szól: (ugord át ha te rendszeresen velünk vagy.)

Írtuk múlt héten hogy lesz egy nap, amikor megszorítások helyett az OMA tudásanyagait inkább soha nem látott kedvezménnyel adjuk Neked úgy, hogy utána egy jó ideig még normál áron sem lehet majd megvenni. Azaz: vagy megvárod ezt a napot és akkor megrendeled az OMA webergonómia és webanalitika modulját, vagy addig nem lehet a Tiéd, amíg ki nem jön az OMA következő tudásanyaga. A Te döntésed (és a versenytársaidé.)

És az időpont:

Sokat tanakodtunk Mártonnal, hogy hogyan is csináljuk, mert én szívem szerint 2-3 órára limitáltam volna az egész herce-hurcát. Én azt akartam hogy ez az akciós ár ne legyen elérhető csak pár órán keresztül, mert az aki szeretné ezt a tudásanyagot intézze úgy hogy gép előtt legyen abban a pár órában.

Márton pedig azt akarta hogy maximum 20 db legyen eladható, mert nem az a célunk hogy szinte “ingyen” osztogassuk mindenkinek.

Kettőnk kompromisszumaként született meg a megállapodás (Márton, kész! Ez már a végleges!!! – boxoltuk rajta jó pár napot).

Az OMA soha vissza nem térő kiárusítása:

2009.április 28. (kedd) 10 órától –
2009.április 29.  (szerda) éjfélig.

VAGY

az első 50 db megrendelésig.

A játékban részt vesz a Webergonómia és a Google Analytics tudásanyag külön-külön is!

Webergon�miaGoogle Analytics

Az ár legyen meglepetés, kedden a startpisztoly ellövésekor tesszük közzé.

Légy itt velünk, kedden 10-kor!

Szólj hozzá!

*