Közkívánatra: Webanalitika és Google Analytics prezentáció

A Marketingtorta II konferencia óta nagyon sok levelet kaptam. Ezúton is köszönöm a kérdéseket, javaslatokat, valamint nagyon örülök, ha hasznosnak találtad az előadásomat. A kéréseknek és ígéretünknek megfelelően mindenki számára közzé teszem a prezentációmat. Előadásom közben készítettem egy piackutatást is a résztvevőkke a Google Analytics használatáról, ennek eredménye még engem is meglepett. Konklúziók itt.


Elnézést, kérek a késlekedésért, de dolgozunk keményen a legújabb tudásanyagunkon, amelyet már sok megrendelőnk kifejezetten kért tőlünk! Annyit elárulhatok előzetesen, hogy ez egy hiánypótló anyag lesz, olyan tudást osztunk meg amely nélkül nehéz lesz kitűnni a versenytársak közül ezen a téren és kőkemény forintok (hamarosan eurok?) múlnak azon, hogy alkalmazod ezeket az általunk már tökélyre fejlesztett módszereket vagy sem. További részletek hamarosan!

Íme a prezentációm:

Comments

  1. Balázs szerint:

    köszi, a jegyzeteimet mellétéve, így már jobban egyben van a kép! thx!

  2. Gasztrozseni szerint:

    Elutazásom miatt nem tudtam résztvenni a marketing tortán, viszont az előadás nagyon érdekelt a saját honlapom beállítása végett. Had jegyezzem meg nagyon összeszedett és érthető a prezentáció, a számolásos példa pedig megdöbbentő volt számomra, mármint hogy így is lehet. Nagyon köszi!

  3. A z előadássorozat fantasztikus, lenyűgözö. Kár hyogy a jelenlegi munkám miatt nem tudok rá eleget rá koncentrálni, sajnos a gyorsítón sem a legfelkészültebben veszek rész, de bízüom Viktorban és cspatában.

    Köszönöm mindenkinek !

Szólj hozzá!

*