BREAKING: Már csak 10 kedvezményes belépőjegy van Marketingtorta II-re! (+ videó!)

Korábban már leírtuk mi mindent tartalmaz a 60.000 ft-os ajándék, és hogy ha az OMA2009 kuponkód még további 10.000 Ft-ot ér Neked.

Most azonban már az a  “breaking” hír, hogy már összesen csak 10 kedvezményes jegy maradt nálunk a mostani Marketingtortára.

A jegyek 92%-a elkelt, úgyhogy siess, hogy beleférj a maradék 8%-ba!

Csak röviden hogy mi a menete a jelentkezésnek, és hogyan használhatod ki leginkább, azt hogy ezen a konferencián találkozhatszvelünk:

  • Ide kattintasz, és a következő oldalon a “VAN KUPON KÓDOM” feliratot választod.
  • Beírod a kódod, amivel 10.000 Ft-tal olcsóbb jegyet vehetsz: OMA 2009
  • (ha hoznál még egy embert, akkor az további 3000 Ft kedvezményt kap!)
  • Ahogy befizetted a jegy árát (29.600 Ft), azonnal kapsz egy egyedi kódot amivel ingyen letöltheted az OMA Google Analytics modulját
  • Olvasd, el írd fel a kérdéseid, kérdezd meg tőlünk a konferenciával párhuzamosan futó workshopban! Itt a Te egyedi, saját kérdéseidre fogunk konkrétan válaszolni! Semmi mellébeszélés!

Ha még mindig nem vagy benne biztos, hogy ezen a konferencián Neked is ott kell lenned, nézz utána a konferencia honlapján a  részleteknek, és ne feledd:

Még 10 jelentkezőnek lehet OMA2009-es kuponkódja!

Comments

  1. Anikó szerint:

    Már csak 9! Mert én jelentkezek, de Zsolt, azt hol tudom jelezni hogy ha a munkatársam is jönne?

  2. A http://www.marketingtorta.hu oldalon miután beírtad a kuponkódod (OMA 2009), lesz lehetőség beállítani, hogy hány vendéget hozol. Minden egyes vendég után további 3000 Ft-os kedvezményt kapsz.

Szólj hozzá!

*