6+1 okos beállítás a YouTube-on

Ha a YouTube-ot nem csak videók nézésére használod, hanem szoktál anyagot feltölteni is, akkor biztosan észrevetted, hogy mind a felület kinézete, mind a funkciók nagyon sokat változtak az elmúlt időszakban. Lettek olyan apróbb, (talán) nehezen megtalálható beállítási lehetőségek, melyekről illik tudnod, ha üzleti céllal is használod a YouTube-ot. Ezek közül vesszük ma sorra a legfontosabbakat.

1) A YouTube csatorna alapbeállítása, leírása, link a honlapodra

Egyetlen gombra kattintva megadhatod a Youtube csatornád nevét, írhatsz a videóidról a cégedről egy rövid összegző leírást, és megadhatsz néhány kifelé mutató linket is. Érdemes itt nem csak egyetlen linket elhelyezni, hanem akár többet is a termékeidre, a feliratkozási oldaladra, illetve azokra az aloldalakra amelyek Neked üzletileg fontosak. Ezt a szerkesztő felületet a YouTube csatornád jobb oldalán találod meg.

YouTube Csatorna alapbeállítások

YouTube Csatorna alapbeállítások

 

2)  A csatorna kinézete

Belépés után a csatorna szerkesztése linken válaszd ki a “Lapok” fület, és láthatod az alábbi képet:

A YouTube csatorna kinézetének beállítása

A YouTube csatorna kinézetének beállítása

3 sablon közül választhatsz, próbáld ki mindet, kattints rá, és azonnal láthatod az előnézeti képet is. Dönts annak megfelelően, hogy a YouTube csatornád látogatóit milyen tartalmak felé szeretnéd leginkább terelni.

3) Kapcsold ki mások hirdetéseit a videóidon!

Furán nézhet ki, hogy miközben a videódban mondjuk a saját terméked vagy szolgáltatásod mellett kampányolsz, megjelenik az egyik konkurenciád hirdetés formájában. Ráadásul a videódba Te nem tudod beágyazni a honlapodra mutató linket, a hirdetésre viszont bárki rákattinthat, és a látogató máris a konkurens honlapon landol Éppen ennek elkerülése végett javasoljuk, hogy kapcsold ki a videóba ágyazott fedvényhirdetések és a TrueView hirdetések megjelenítésének engedélyezését. A vizuális hirdetések (a videók mellet jobb felül) alapértelmezés szerint láthatók, ezzel nem tudsz mit kezdeni, de a másik kettő kikapcsolható.

Kattints erre a linkre, és keresd a képen látható beállítást és vedd ki a pipákat, ha vannak!

Hirdetések kikapcsolása a saját videónkban

Hirdetések kikapcsolása a saját videónkban

 

4) A bevételszerzés engedélyezése

Ugyanezen az oldalon találsz egy ilyen opciót: “Bevételszerzés engedélyezése”.

Ezzel kapcsolatban indítsunk egy kicsit messzebbről. Számtalanszor látunk termékeket és szolgáltatásokat értékesítő honlapok egyes részeire beszúrt AdSense mezőket. Ilyenkor mindig kétely merül fel bennünk, hogy vajon az adott oldalnak mi a célja: eladni a saját terméket vagy szolgáltatást, vagy inkább az, hogy a látogató a hirdetésre kattintson, és ezután írjon jóvá a Google a számlánkon pár Forintot. A két cél ugyanis teljesen szembe megy egymással, pláne ha a hirdetési felületen a konkurens cég reklámozza magát…

Ugyanez a helyzet a videókkal is. Kereshetsz pénzt a YouTube-ra feltett videóiddal úgy, hogy hatalmas nézettséget generálsz hozzá. A YouTube hirdetéseket helyez el a videókban vagy azok környékén és ezek teljesítményétől függően a YouTube ezután fizet Neked. Ez kifejezetten megéri ha poénos, vicces és megfelelő “cukifaktorral” ellátott videók közlésére használod a csatornád. Ha azonban a videókkal az a célod, hogy minél több ügyfeled legyen, akkor a megjelenő hirdetések elviszik a látogatókat, és nem a Te célod támogatják.

Ezért azt javasoljuk, hogy abban az esetben, ha a videókat és a YouTube csatornád érdeklődők illetve ügyfelek szerzésére használod, ne legyen aktív a “Bevételszerzés engedélyezése” opció a YouTube csatornádon.

5) Tedd rá a logód minden videódra!

Miért ne lehetne videód egyik sarkában ott a logód, éppúgy mint a TV2 vagy az RTL Klub adásában? És ehhez nem is kell egyesével szerkesztened az összes videód, elég egyetlen apró beállítást megcsinálnod.

Kattints erre a linkre, és máris a “Videóba ágyazott programok” oldalon találod magad. Kattints az “Emeld ki a csatornádat” gombra és máris az alábbi kép tárul eléd:

YouTube csatorna logo minden videódra

YouTube csatorna logo minden videódra

Itt beállíthatod hogy a videód melyik részén jelenjen meg a logó, és azt is, hogy a videó egész időtartama alatt látható legyen, vagy csak egy bizonyos időszakban. A kis kép helyére a YouTube a csatorna profilképeként beállított avatart teszi alapértelmezettként, azonban szuper lehetőség, hogy ezt egy teljesen egyedi képre is lecserélheted. Ehhez kattints az “egyéni” linkre az előnézeti kép alatt, és töltsd fel a logód. A logó egyébként  a YouTube csatornád URL címére hivatkozik!

6) Emeld ki a legfontosabb videód!

A fenti megoldás egy további változata ha nem (csak) a logód teszed ki minden videódra, hanem a használod a YouTube “kép a képben” funkcióját. Azaz kiválaszthatsz egy számodra nagyon fontos videót, mondjuk az aktuális kampányod videóját,  és ennek az előnézeti képét illesztheted az összes korábban feltöltött videódra. Ennek is kiválaszthatod a megjelenítési helyét, illetve azt hogy az egész videó alatt látható legyen, vagy csak egy szűkített időkeretben.

Videó kiemelése a YouTube csatornán

Videó kiemelése a YouTube csatornán

A kis kép tehát megjelenik a kiválasztott helyen és időben,  és ha valaki rákattint, máris elindul neki a videó.  A kis kép egyébként a kiválasztott videó előnézeti képe lesz, de ha akarod ezt is Te szabod meg, lásd a következő pontot!

+1) Egyéni index kép a YouTube videóra

A YouTube-nak sokáig hiányossága volt, hogy csak 3 “véletlenszerűen” legenerált indexkép közül lehetett választani a videókhoz, melyek a legtöbbször közel sem voltak megfelelőek. Természetesen ha, valaki ért a videóvágáshoz, akkor eddig is megtudta “hekkelni” az indexképet, hiszen elegendő volt csak egy képkockányi állóképet beilleszteni vágás közben a  megfelelő helyre, és a YouTube azt emelte ki index képnek. De valljuk be, ez eléggé macerás. Ma azonban már nem kell ilyen kiskapukat keresni, van lehetőség egyedi indexképek feltöltésére is.

Egyéni indexkép a YouTube videóhoz

Egyéni indexkép a YouTube videóhoz

Menj a videókezelőbe, és válaszd ki a szerkeszteni kívánt videót. Ekkor látni fogod, hogy a kiválasztott indexképek alatt ott a gomb: “Egyéni indexkép”. Erre kattintva tudod feltölteni a saját, tetszőleges indexképed az adott videóhoz.

***

Te használod az online markertingedben a YouTube-ot? Ha igen, akkor légy megvalósító, próbáld ki a fentieket és dobd be a csatornád linkjét!

Comments

  1. Köszönöm szépen, így összeszedve el is vittem! :-)

  2. Ezer hála és köszönet! Már nézegettem ezeket a funkciókat, de így összeszedve, elmagyarázva sokkal könnyebb a dolog. Én is vittem! :)

  3. Ez nagyon korrekt!

  4. Köszönjük Zsolt!

    Amikor karácsonykor az első üzenetemet akartam megírni a YouTube-n, se szó se beszéd belekényszerített egy g+ fiókba, a kitett fotómat is törölve, és azóta nem volt kedvem belépni, és egy újabb felülettel bajlódni. De éppen lassan meg kell tennem, a cikketek legalább kedvet csinált hozzá. Három saját ideiglenes állatvideóm van fennt, hogy reklámozzam vele az egyelőre német és angol oldalam, de most készül a magyar, és sok videóanyagot kell hamarosan feltöltenem:
    http://www.youtube.com/user/RealityForscher
    Jó szórakozást és üdvözlettel:
    László

  5. Köszönöm szépen,
    Számomra ez nagy segítség,hogy hozzam össze.
    Még egyszer köszönöm.
    üdvözlettel Sándor

  6. Szuper kis összeállítás, nagyon sok mindent nem tudtam még belőlle, de ezek után alkalmazni fogom minden pontját. Köszönöm.

  7. Judit szerint:

    A régebben feltöltött videoknál is működnek ezek a beállítások?

  8. Köszi a tippeket, a logó elhelyezése minden videóra tipp nagyon jól jött!

    http://www.youtube.com/fitlifezone

  9. Jó cikk, köszönjük!

    Egy alapvető kérdésem van: hogyan tudok létrehozni új csatornát a YouTube-on úgy, hogy nem regisztrálok egy általános Google account-ot, email fiókkal, G+ szolgáltatásokkal, egyebekkel? Vagy ez elkerülhetetlen? Illetve ehhez kapcsolódik: ha mégis regisztrálni akarok cégként, akkor miért kell megadni ezer személyes adatot? Nem tudok egy “sima” céges accountot létrehozni? Vagy ez tök egyszerű, csak nekem nem megy? :)

    • Tavaly március óta a Google ezt erőlteti, ezért voltak a komoly adatvédelmi változások. Bármlyen Google terméket akarsz használni akkor előbb létre kell hoznod egy Google Fiókot, ami gyakorlatilag egy üres g+ fiók lesz.

      Ahhoz hogy céges profilt hozz létre, ahhoz is kell előbb egy privát account. Hozd létre ls legfeljebb majd nem használod :)

  10. Nagyon köszönöm a segítséget!!!
    Nekem nem sikerül kikapcsolni a hirdetéseket. Nagyon szeretném!
    Köszönöm
    Üdv:
    Andrea

  11. Itt már díszeleg a segítségetek! :-)
    http://www.youtube.com/user/Monic055/feed

  12. Alsószegi Péter szerint:

    Sajnos a hirdetéseket nem sikerült kikapcsolnom. Az általatok feltüntetett linkre kattintva, az ” Alapbeállítások feltöltése” oldalra küld, ahol nem találom a fent leírtakat.
    Üdvözlettel: Péter

  13. Szücs Viktor szerint:

    Sajnos a hirdetés kikapcsolása nálam sem működik… (fiók igazolva)
    Minden mást nagyon köszönök!

    ÜDV!

  14. Nagy Magdolna szerint:

    Köszönet érte!
    Jó így összeszedve, hogy nem nekem kellett kibogarásznom. Neki is látok:-)

  15. Gratulálok és köszönöm az infokat! Döbbenetesen sokat lehet tanulni Tőletek!
    Más ezért az infoért már egy szép fizetős csomagot állított volna össze:-)

  16. Alsószegi Péter szerint:

    Igazolt fiók mellett sem tudom a hirdetéseket kikapcsolni, mert nem arra az oldalra visz amit leírtatok.

    Üdv:

  17. Nálam sem működik a reklámok kikapcsolása. Igazoltam a fiókot de nincs olyan opció, amit a képen mutattok. Amúgy nagyon jó a cikk, pár ötletet hasznosítottam

  18. Egy rossz hírem van azok számára, akik egy népszerű videót tesznek fel, hogy az engedélyezett hirdetésekkel pénzt keressenek.
    Ugye közben nevet is építesz és nagy gáz lenne, ha nem korrekt cégek hirdetései látszanak a youtube videóidon. Ugyanis nemcsak arról leszünk híresek, hogy kiknek adunk a videóval hirdetési felületet, hanem hogy a minket követő és lassan bennünk bízó emberek számára utat nyitunk nem épp etikus hirdetők számára is. Használom,amikor tőlem függ, hogy milyen konkrét hirdetés jelenjen meg.

    • Háát, azért jellemzőbb az, hogy az emberek azért raknak fel ezzel az opcióval, hogy pénzt keressenek, s nem érdekli őket, milyen reklámokat jelenítenek meg rajtuk keresztül.

  19. Talán érdekel lehet ez a tipp is. A szerkesztő szoftverek, kamerák hajlamosak AVI0001, AVSEQ001, Video1 és hasonló neveken elnevezni a videókat. Ezeket érdemes átnevezni, mert az eddigi tudásom alapján ez is segíti a Youtube-bal végezz munkánkat. Tehát ha a videónk az Olcsó honlap témakörben készült, akkor ne Video1.avi néven töltsük fel és nevezzük át a Youtube felületén, hanem mindjárt olcso-honlap.avi , vagy olcso_honlap.avi néven töltsük fel.

  20. Mindenkinek, akinek 3)-as pontban leírtak nem működnek:

    Katt ezen a linken a “Get Started” gomnbra, és legyetek YouTube Partnerek!

    http://www.youtube.com/yt/partners/

    A rendszer már a regisztrálás folyamán fel fogja kínálni a fedvényhirdetések és a TrueView hirdetések megjelenítésének kikapcsolását! Sok sikert!

    Üdv, Zs.

    • Kedves Zsolt!
      Mindent megcsináltam, úgy, ahogy javasoltad! Partner is vagyok.
      Nem sikerült még mindig kikapcsolni a hirdetéseket!
      Csak én vagyok ezzel így?
      Van ötleted?
      Köszönöm
      Üdv.
      Andrea

  21. Zoli szerint:

    Sziasztok!

    A kérdésem nem a témához kapcsolódik, de mivel azt írtátok, hogy itt gyorsabb válaszra számíthatok, ide írok.

    Szeretnék indítani egy online vállalkozást, van egy jó ötletem amihez egy álláskereső portál-szerű honlapot szeretnék szerkeszte(t)ni.

    Már nagyon sok hasznos tippet-trükköt olvastam a blogotokon, már-már a bőség zavarával küzdök. Mit tanácsoltok, hogy kezdjek neki az egésznek? Elkezdtem írni egy üzleti tervet (még anno az egyetemen tanultuk, hogy kell írni, de azóta ezek a módszerek valószínűleg elavultak), elég jól haladok, de úgy érzem, hogy csak gyűlnek az ötletek és sokasodnak az oldalak, ezért az egész egyre átláthatatlanabb. Van valami ötletetek, illetve jó forrásotok, ami alapján mindent lépésről-lépésre, az egyes pontokat kifejtve és utánagondolva, ötleteket gyűjtve véghez vihetném életem első online vállalkozását?

    Köszönöm a segítséget előre is, további szép estét!

    Üdv.:
    Zoli

    • Először is el kell döntened, milyen weboldalt szeretnél.

      1. Ha valamilyen ingyenes szoftvert használnál, akkor azt is testre kell szabni és nagy valószínűséggel még így sem lesz olyan, amit elképzeltél.
      2. Ha saját weboldalt csináltatnál, akkor kell hozzá legalább egy jó programozó, illetve dizájner, majd webtárhely. Ezekhez mind-mind pénz kell.
      3. Miután megcsináltad a weboldalt, meg kell ismertetned az emberekkel, ehhez kellenek kisebb részben a közösségi oldalak, nagyobb részben, főleg az elején a keresőoptimalizálás. Ha olyan embert keresel, aki ért is hozzá, az pénzbe kerül. Ha olyat, aki nem ért hozzá, ő is pénzbe kerül, mert ebbe viszont sok munkaórát kell belefektetni. Sőt, ez a lépés már az elején elkezdődik akár azzal, hogy a megfelelő domain nevet válaszd.

      Összefoglalva: találd ki mit szeretnél konkrétan, hány látogatót, hirdetőt, s ha ez megvan, akkor tőlük milyen módon szeretnél pénzt visszanyerni, hogy nyereséges legyen a vállalkozásod. És nézz utána, mekkorák lesznek a kezdeti költségek. Egy jó programozó még ha egyetemista is és kivételesen tényleg ért valamihez, akkor 1000-1500 ft/óránál kezdődik, feketén. Ha profi kell és számlaképes, akkor ennek többszöröse. Egy dizájn is több tízezernél kezdődik és akkor még csak egy egyszerű dizájnról beszéltünk.

    • Sok még a teendő mielőtt weboldalban kell elkezdened gondolkodni.
      – Megtanulni egy online vállalkozás alapjait, mielőtt belevágsz bármibe.
      – Megfelelő gondolkodásmód kialakítása
      – Átgondolni, hogy kinek és milyen problémáját oldod meg az ötleteddel
      – Jó-e az az igény, amit ki szeretnél elégíteni vagy tipikus torrentes (amiért nem fizet senki)
      – Az állásportálok területén mi újat tudsz adni az embereknek?

      Írtam nemrég egy jó cikket erről. A benne foglalt kérdéseket ajánlom a figyelmedbe:
      http://www.onlinesikertitkok.h.....sztasahoz/

    • Szia Zoli!

      Engedelmeddel közszemlére tettem a kérdéseid, és jött is pár jó tanács Neked!
      Beszélgess velünk, gyere írj kommentbe Facebookon is! http://goo.gl/Jtxrn :)

    • Zoli! Megmondom, hogy hogyan lehet esélyed, mert itt rengeteg konkurencia van.
      Itt vagyok én, aki szintén állást keresek és már 20 ilyen weboldalt átnéztem. Azt mondom, hogy ha segítesz állást találni és sikerrel megy, akkor a fizetésem 10 százalékát neked adom. Nem vicc, mindkettőnknek jó üzlet ez. Előre nem tudok fizetni, utolag ez már nem probléma. Mégha adsz elégedettségi garanciát is, akkor se biztos, hogy az emberek megbízva benned fognak fizetni. Persze ehhez meg is kell ismerned engem.

    • Amit pedig az üzleti tervet illeti, az emlékeim szerint 6 ezer forintért vettem egy jót és még egy jó konzultációt is kaptam hozzá. Ha érdekel, megkeresem a weboldalt.
      Kb ilyen felépítésben tálalja:
      – bevezetés
      – marketing terv
      – működési terv
      – pénzügyi terv.
      Pár dolgot kihagytam, mindenre hirtelen nem emlékszek. Egy viszont biztos, hogy nekem nagy segítség volt, mielőtt valami nagy hülyeségbe belementem volna.
      Ha az első ajánlat szerint csinálod, a siker után boldogan foglak sok embernek ajánlani.

    • Csaba szerint:

      Szia Zoli, leírtad, hogy “Szeretnék indítani egy online vállalkozást, van egy jó ötletem amihez egy álláskereső portál-szerű honlapot szeretnék szerkeszte(t)ni.”

      Jó ötletnek tartom a “csináld meg” és majd meglátod mi lesz. Komolyan mondom, hogy ez az egyik járható út. Lehet, hogy kicsit hosszabb mint szeretnéd de a legtöbbet így tanulhatod meg.

      Ennél konkrétabb “tanácsot” adni a leírtak alapján nehéz mert nem írtad, hogy Te “álláskereső portál-szerű” elképzelés mit takar valójában. Ha nagyjából ugyanolyan mint mostani “multi” oldalak akkor ne kezdj bele, mert mint már leírták mások is, esélytelen a dolog.

      Ha viszont valamiben más, más alapokra épül akkor lehet benne fantázia. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy nem érdemes a kunkurenciával az ő fegyvereik ellen harconlod (mert nekik mindenből több és jobb van azaz esélytelen vagy), de érdemes másképpen megpróbálnod. Ez tulajdonképpen a gyakorlati alkalmazása annak amit sok marketinges elmond, hogy nem kell, hogy jobb legyen amit csinálsz, de mindenképpen másnak, egyedinek kell lenned, mert csak így lehet esélyed, de ez így szerintem most logikus és érthető is.

      Sok sikert!

  22. Zoli szerint:

    Sziasztok!

    Érdekes volt tapasztalt, az online vállalkozások világában jártas hozzászólók véleményét olvasni.

    Az üzleti tervet mindenesetre tovább fogom írni és ha úgy alakul, a következő hozzászólásomban már egy linket is fogok mellékelni ;-) .

    Zsolt, ha lesz időd, Te is kifejtenéd a véleményedet? Köszönöm előre is!

    További szép estét!

    Üdv.:
    Zoli

    • Szia Zoli!

      Szerintem az üzleti tervet ne vidd túlzásba. Arra kell, hogy egy nagyságrendet tükrözzön, és legyen mihez tartanod magad. X időn belül mit szeretnél elérni, ehhez milyen költségek kellene, és esetleg egy ütemezés, ami nagy vonalakban egyes részfeladatokhoz valami határidőt rendel. Tapasztalataim szerint ezeket az élet úgyis felülírja. 5 oldalnál ne legyen több, és legyen vázlatszerű. Te értsd, és ennyi. (Ha egy főnöknek csinálnád akkor más lenne a helyzet.)

      De ne habozz, ne halogass. Vágj bele, kezdd el. Csak okosabb és tapasztaltabb leszel tőle, íróasztal mögül nagyon nehéz (nem lehet) megítélni, hogyan fog elsülni. Viszont pl. az Analytics tudásanyagunk, vagy a Google Analytics Szemináriumunkon éppen azt tanítjuk, hogy az analitikus gondolkodásmód elsajátítása megvéd a kudarctól. Ha nem vagy halógató, és elkezded megvalósítani az ötleted, akkor jönnek a számok. Ha érted a számokat és látod a mögöttük lévő jelentéstartalmat, akkor tudni fogod, hogy milyen irányba kell menned.

      Amíg halogatsz, addig nincsenek számok, csak tervek. Az pedig feltételezés, amire nem lehet alapozni.

      Szóval gondolkodj analitikusan, csináld, haladj, és ne törődj azokkal akik visszatartanak. Ha hiszel benne, a legjobb úton jársz hogy sikerüljön.

      Hajrá!

  23. Kösz Zsolt a tartalmas bejegyzést, most frissítettem a csatornám.
    Van egyébként itthon élő magyar, aki keresett említhető összeget ilyen reklámokkal? Van valami “Így kerestem százezreket a YT-bal” sikersztori? :) Részemről nagyon idegesítő, s az első másodpercben kilövöm, vagy átugrom. De természetesen ha nem működne nem lenne.

    • Zenészek szerintem itthon is jól tudnak keresni vele, ill. a TV csatornák. (pl. TV2), bár mondjuk a “jó kereset” relatív fogalom. Ami egy zenésznek szép summa, az egy TV2-nek mondjuk játékpénz. Szóval nézőpont kérdése. De alapvetően mivel itt többmilliós nézettség felett jöhetnek ki szép számok, ez akkor jó business, ha videós tartalmadnál nem számítanak a földrajzi határok…

  24. Eperjesi Anikó szerint:

    Üdv:)

    Nagyon jó ez az összeállítás, mint a többi is Tőletek-köszönöm:)
    De már legalább 2 órája vacakolo az első pontal:….”Csak előlnézeti üzemmód”-és nem tudok semmit beállítani.

    “Témák és színek

    A csatornaoldalon nézz a képernyő jobb oldalára. Egy szürke színű Csatorna szerkesztése gombot látsz. Kattints a gombra a csatorna szerkesztésének elkezdéséhez.

    A csatorna háttér- és színtémájának szerkesztéséhez kattints a Megjelenés fülre. Itt szerkesztheted a profilképedet, a háttér színét vagy képét. ”

    Már azt gondolom, hogy teljesen hülye vagyok-de nekem nincs ilyen:”Csatorna szerkesztése”…

    Lehet, hogy nem vagyok “Márkacsatorna”?

    Köszönöm a segítségeteket:)

    a:)

  25. Eperjesi Anikó szerint:

    :)

    A márkacsatorna kialakitásáról, átkonvertálásáról:

    “Fiókod létrehozása után küldd el YouTube-felhasználóneved a Google Fiók-csapatodhoz, és kérd fiókod márkacsatornává konvertálását. ”

    Akiknek működik-Ti ezt elküldtétek…?És hol találom a fiók csapatomat?:)

    Bocs, hogy csak én vagyok ilyen béna:(

    a

  26. Nagyon hasznos ez a leírás!
    Ide még viszafogok jönni többször is, hogy a youtubos videó feltöltési fogásokat megtanuljam.

  27. ani szerint:

    Én is nagyon köszönöm:)

  28. Sziasztok!

    Nagyon szuper a blog, mindig találok hasznos olvasnivalót!
    Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy a YouTube-ot használhatom-e infótermékben? Eddig ingyenes anyagok között vagy reklámanyagként találkoztam vele.
    Mivel problémám volt az infótermékem videóinak zenei aláfestésével, a YouTube viszont biztosít zenéket, ezért erre a megoldásra gondoltam.
    Van egy megvásárolható csomagom amely tartalmaz néhány e-könyvet és egy zárt oldalt. A zárt oldalon a termékhez kapcsolódó saját videóimat beágyazott youtube videókon lehet megtekinteni. Ezek a videók nem listázottak, csak az tudja megnézni, aki megkapja a linket. Szerintetek jó ez így? Jogilag nem ütközik akadályba? Nem szeretnék később ebből kellemetlenséget.
    A választ előre is köszönöm!
    Erika

  29. Sziasztok!

    Mondjuk ha egy gameplay-t csinálok akkor az is saját videónak számít?

    Üdv: Gál

  30. Lery szerint:

    Hello! Már mindent kipróbáltam és egyszerűen nem bírom beállítani a One Channel-t (az új YouTube designt…) SEHOL nem kínálja fel, a tutorialokban amiket megnéztem a One Channel oldalon van egy “try it” gomb, nálam meg hiányzik!!!!! Mi ez??????

  31. Szia!

    Azt szeretném kérdezni tőled, hogy ismersz-e olyan videó megosztót, ahová feltölthetném az oktató anyagaimat és azért pénzt kellene fizetni, hogy megnézhessék?

    Köszönöm
    Marco

  32. Kedves OMA!

    Nagyon hasznos cikk, természetesen használunk videókat amiket a termékekről készítünk.
    Amit ebből a cikkből tanultam, az a hologram kép elhelyezésének lehetősége, bár kicsit kicsinek tűnik.

    Köszi: Üdv!

  33. Polyák Erika szerint:

    Szeretném megkérdezni, hogy a YouTube-ra feltett videók után lehet-e a BESZERZÉS VIDEÓMMAL pénzt keresni? Ha igen, hogyan kapnám meg? Köszönöm a választ. Üdv. ppe

  34. Sziasztok!
    Én csak most próbálkoznék ezeknek az okos dolgoknak a beállításával. Bár a felület közben megváltozott (vagy én vagyok vaksi), a legtöbb dolgot megtaláltam. Viszont azt nem, hogyan tudok logot tenni a videora, mert csak icipici vízjelet hagy tenni rá. Segítenétek mit csinálok rosszul? Köszönöm: Andi

  35. Sziasztok! Segítenétek, hogy logot hogyan lehet most a youtube videora illeszteni. A kezelőfelületen csak vízjelet engedett tenni… Köszönöm: Andi

  36. Nekem is hasznos volt a bejegyzés, azonnal meg is valósítottam a javasolt beállításokat itt: https://www.youtube.com/channel/UCXvdWEzNWQZlvYmZTPEVanA

  37. Köszönöm, ma töltöttem fel az első olyan videómat a youtube-ra, aminek a háttér információit is rendesen be akartam állítani, ebben sokat segített ez a cikk!

    https://www.youtube.com/watch?v=WSwHYPVQpMw

  38. Németh-Kiss Diána szerint:

    Kedves Zsolt! Mindenhol próbáltam a problémámra megoldás keresni de nem találtam, így Önhöz fordulok, mint utolsó lehetőség. Szerettem volna a Youtubeon beállítani a kiemelt videót. Meg is tettem. Ha be vagyok jelentkezve látom is bal sarokban alul, a meghatározott időben a beállított kiemelt videót minden videómnál. Viszont ahogy kijelentkezek és úgy nézem, nem jelenik meg sehol sem. Nem jövök rá mi lehet a probléma. És, mások sem látják….tud erre valamit javasolni? Van valami beállítás a csatornámon, ami nem helyes? Előre is nagyon köszönöm a segítséget és a választ! Üdv. Németh-Kiss Diána

  39. Aero11 szerint:

    Köszönöm sokat segített!

  40. Ezek előbb még a jó tartalom se árt :) Üdv, http://www.youtube.com/refplay

  41. Bence szerint:

    Sziasztok! Nem tudtok Google-hoz olyan kontaktot ahova lehet írni? Youtube csatornába nem tudok belépni, még Google előtti. Súgóban írtak nem segített, azt megcsináltam, olyan üzenet jön hogy Ez a csatorna nem követelhető vagy vmi ilyesmi. Igaz ott az van, hogy 2011 óta ha nem lépett be. De én még 2012-ben is beléptem Google fiók nélkül, mert egy darabig lehetett. Azóta nem. A magyarországi irodához találtam címet, oda be lehet menni személyesen? Esetleg telefon/e-mail van-e akivel lehetne közvetlenül, magyar nyelven értekezni? Köszönöm a választ előre is.

Trackbacks

  1. […] Online Marketing Akadémia oldalán egy cikket jelentetett meg Gombos Zsolt, 6+1 okos beállítás a YouTube-on címmel. A bejegyzésnek komoly létjogosultsága van, mivel az emberek (és a […]

Szólj hozzá!

*