BRÉKING: Hivatalos AdWords Szemináriumok az Online Marketing Akadémián!

Igen, igen. Pár perccel ezelőtt a Keresőmarketing Napon végre hivatalosan is bejelentette a Google, hogy Magyarországon is útjára indítja a nemzetközi porondon már jól ismert saját belső AdWords képzését, itthon Google AdWords Hirdetési Szemináriumok néven

A bejelentést több hónapos előkészítés, több körös meghívásos kiválasztási folyamat előzte meg, melynek során a feladatra kijelölték Magyarország első számú AdWords szakértőit.

A feladattal együtt járó  megtisztelő Google AdWords Seminar Leader minősítést hazánkban mindössze két vállalkozás kapta meg: az Online Marketing Akadémia mellett az Intren Kft.

Büszkén jelenthetem be, hogy a Google az Online Marketing Akadémia egyik alapítóját és trénerét Fehér Mártont választotta ki Google AdWords Hirdetési Szemináriumok megtartására!

Google Adwords Seminar Leader Fehér Márton

Márton, tiszta szívemből gratulálok!

Magyarországon az első ilyen képzést Márton fogja tartani 2009. december 4-én. A képzés leírása, tematikája, a helyszín, az ár és minden egyéb tudni való megtalálható az OMA új aloldalán:

Képzések / Google Adwords Hirdetési Szemináriumok

Kiknek szól ez a hivatalos Google AdWords képzés?

Az első szemináriumokat elsősorban kezdő hirdetőknek ajánljuk, akik még nem ismerik az AdWords-öt vagy eddig csak maguk próbálkoztak hirdetéskészítéssel. A szeminárium részletesen kitér a keresőhirdetések és a Google tartalmi hálózat részleteire, így gyors fejlődést biztosít azoknak is, akik önerőből eddig csak az alapokig jutottak el, de nem tudtak elmélyedni a rendszer további lehetőségeiben és beállításaiban.

Ha neked már voltak saját sikereid az AdWords-szel, és úgy érzed nem szükséges az egész rendszert az alapoktól jól megismerned, akkor se keseredj el! 2010-ben haladó szemináriumok is indulnak. Jelezd itt ezirányú igényed a Google-nek így hamarabb kiírunk majd egy haladó szemináriumot is.

Személyes vélemény

Kiváló dolognak tartom, hogy az egyre elharapódzó AdWords-guru versenyben a Google végre nyíltan kiáll az igazi minőségi tudás mellett, és a nevét adja a legjobb specialistákhoz. Központilag szervez egy olyan képzés-sorozatot, amellyel bebiztosítja, hogy azok a weboldal tulajdonosok, cégvezetők és marketingesek, akik ezen részt vesznek ellenőrzött, minőségi tudást kapnak.

Kiváló dolognak tartom azt is, hogy a képzés ára nem magas, simán megfizethető, és jóval alatta van néhány piacon lévő nem hivatalos “tananyagnak”. A cél egyértelműen látszik: elérhető áron minél több érdeklődőnek lehetőséget adni a részvételre, hogy tanuljon, és profitálhasson a megszerzett tudásból.

Kiváló dolognak tartom, hogy nem cél egyszerre több száz fős konferenciatereket megtölteni. A képzés minden esetben kiscsoportos lesz, hiszen a szemináriumok vezetői csak így tudnak egyéni kérdésekre is válaszolni.

És a végén, külön örülök, hogy mindez hazánkban elsőként az Online Marketing Akadémia szakmai hátterével kerül megrendezésre 2009. december 4-én pénteken, Budapesten a MOM Park Irodaházban.

Frissítés: a 2009. december 4-i szeminárium rekordgyorsasággal betelt.

A további időpontokról részletek és jelentkezés itt:
Google Adwords Hirdetési Szemináriumok

A Google hivatalos oldala erről: http://www.google.hu/intl/hu/adwords/seminars/

Comments

  1. Gratula skacok! Hajrá!

  2. Köszönöm szépen!

    Gratulálok a másik AdWords Seminar Leadernek is, Gandera Balázsnak az Intren Kft-től!

  3. Enikő szerint:

    Őszintén gratulálok az elismeréshez! Nagyon sok munka áll mögöttetek, de még több előttetek!:-)
    Sok sikert!

  4. gratulálok! Remélem lesz az előadásból online változat is :)

  5. Nagyon szép eredményt értetek el, a sok-sok munka megérdemelten hozta meg a gyümölcsét.
    További sok sikert kívánok !

  6. Gratulálok, ez tényleg hatalmas eredmény!

  7. Gratulálok. Magyaroknak magyarul ezt mindig örömmel tölt el.

  8. GRATULÁLOK! Igazán szép eredmény!
    Sok sikert a továbbiakban!

    Üdv!

  9. Köszönjük a gratulációkat! :)
    Egyre több helyen jelenik meg a Google sajtóközleménye, és most már a hivatalos AdWords blogon is kint a hír:
    http://adwords-hu.blogspot.com.....iumok.html

  10. Márton, minden elismerésem az új sikerhez!

  11. Gratula! Nagy elismerése ez a munkátoknak, így tovább!!

  12. Eeeeez igen! Gratulálok!

  13. Gratulálok! És külön öröm számomra, hogy Mártonnak még ez előtt az elismerés előtt bizalmat szavaztam és az első OMA tanfolyamon résztvettem.Büszke vagyok Rád Márton, hisz nem mindenki mondhatja el, hogy az ország legjobbjától tanulhatott.Bár megjegyzem a Zsolttal volt kerek egész az 52 órás online marketing tanfolyam.
    Ajánlom mindenkinek. Nagyon lelkes srácok!

  14. Dr. Pap Judit szerint:

    Szia Márton!

    Tiszta szívből gratulálok, fantasztikus amit elértél!
    Nagyon sok sikert, sok elégedett “tanítványt” kívánok.

    Boldog és büszke vagyok, hogy tőletek tanulhattam!

    Ismételten köszönöm mindkettőtöknek!

    Üdv

  15. Szívből GRATULÁLOK! Igazán jó érzés lehet, ha az ember tevékenységét ilyen szinten észre veszik, elismerik. Egyet viszont nem szabad elfelejteni, a mérce mostmár nagyon magasan van.

  16. Péter szerint:

    Márton!

    Gratulálok! Én végig éreztem, hogy a Tőled, Tőletek tanultak iszonyúan hasznos dolgok és nem rajtatok fog múlni, hogy lesz e eredménye!
    A kezdeményezésetek nagyszerű dolog, megbízható és korrekt csapat vagytok az online marketing területén.
    Sok sikert és csak így tovább!

  17. Köszönöm Mindegyőtöknek a bíztató szavakat! Valóban sok munka van mögöttünk és még több előttünk! Érezzük is az ezzel járó felelősséget és a feladat súlyát. Igyekszünk rászolgálni!

    Zsolt, Neked is külön köszönöm a sok támogatást!!!

  18. Csatlakozom én is a sok gratulálóhoz, mindig öröm ha honfitársaink munkáját elismerik, különösen, hogy ilyen remek teljesítményt nyújtottatok. Hajrá, csak így tovább!

  19. Megvolt az első Google AdWords Hirdetési Szeminárium Magyarországon! Képgaléria itt: http://www.facebook.com/photos.php?id=147297486709

Trackbacks

  1. OMA.hu szerint:

    BRÉKING!!!!! Publikusak a magyar Google AdWords Seminar Leader-ek http://bit.ly/3r5o6w #semnap

  2. Gombos Zsolt szerint:

    RT @oma_hu: BRÉKING!!!!! Publikusak a magyar Google AdWords Seminar Leader-ek http://bit.ly/3r5o6w #semnap

  3. RT @oma_hu: BRÉKING!!!!! Publikusak a magyar Google AdWords Seminar Leader-ek http://bit.ly/3r5o6w #semnap

  4. […] This post was mentioned on Twitter by Gombos Zsolt and OMA.hu, Stekkelpak Zoltán. Stekkelpak Zoltán said: RT @oma_hu: BRÉKING!!!!! Publikusak a magyar Google AdWords Seminar Leader-ek http://bit.ly/3r5o6w #semnap […]

  5. Vida Ágnes szerint:

    RT @GabrielVaraljay: Gratulálok! RT @oma_hu: BRÉKING!!!!! Publikusak a magyar Google AdWords Seminar Leader-ek http://bit.ly/3r5o6w #semnap

Szólj hozzá!

*